Ništa ne valjakosevskobrdo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PRAVITE NAM OVE MAJICE
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Osttribine
- Kontakt:
Nikad u zivotu, ja da se pitam cvaju bi cijenu ulaznice stavio, pa jbt nakon najbolje i najucinkovitije sezone u cjelokupnoj istoriji kluba na Kosevu klub standardno prati 2 do 3 milja navijaca, svi se bukvalno iz vidjenja znamo i ko gdje sjedi, jos kad sam vidio sad protiv Celika, nakon demoliranja istog oko 80.e minute susreta masovan izlazak sa tribine Istok, valjda ovi "neredovni" duznost za fb i ig ispunili pa razgulili. Kad nisu bili cijelu sezonu ne trebaju nam ni sad, a i onako ne ocekujem neku veliku posjetu ni u srijedu sada kao ni protiv Zvijezde ne bitno kakve cijene ulaznica bile. Ove sezone za razliku od igraca navijaci Sarajeva su podbacili, nadam se da ce se to popraviti bar malo u slijedecoj sezoni sto se posjete tice.miky_hz je napisao/la:Vala protiv Zvijezde ako ne smanje cijenu ulaznica onda neznam.Samo da vrijeme ispostuje i bit ce to kako treba.
Ne znam iskreno šta bih više volio, il da se raja probudi i dođe nas 20 milja, il da dođu standardne tri milje. Obje slike bi poslale jaku poruku. Samo se nadam da će se uprava sjetit nagradit najvjernije, da će im doć u glavu da ih iste tri hiljade prate na svakoj utakmici.Osttribine je napisao/la:Nikad u zivotu, ja da se pitam cvaju bi cijenu ulaznice stavio, pa jbt nakon najbolje i najucinkovitije sezone u cjelokupnoj istoriji kluba na Kosevu klub standardno prati 2 do 3 milja navijaca, svi se bukvalno iz vidjenja znamo i ko gdje sjedi, jos kad sam vidio sad protiv Celika, nakon demoliranja istog oko 80.e minute susreta masovan izlazak sa tribine Istok, valjda ovi "neredovni" duznost za fb i ig ispunili pa razgulili. Kad nisu bili cijelu sezonu ne trebaju nam ni sad, a i onako ne ocekujem neku veliku posjetu ni u srijedu sada kao ni protiv Zvijezde ne bitno kakve cijene ulaznica bile. Ove sezone za razliku od igraca navijaci Sarajeva su podbacili, nadam se da ce se to popraviti bar malo u slijedecoj sezoni sto se posjete tice.miky_hz je napisao/la:Vala protiv Zvijezde ako ne smanje cijenu ulaznica onda neznam.Samo da vrijeme ispostuje i bit ce to kako treba.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma nagrada nam je brate titulu a mozda i dupla aBd, nista nam vise i ne treba, samo da se bore i srcem igrajuskoroalen je napisao/la:Ne znam iskreno šta bih više volio, il da se raja probudi i dođe nas 20 milja, il da dođu standardne tri milje. Obje slike bi poslale jaku poruku. Samo se nadam da će se uprava sjetit nagradit najvjernije, da će im doć u glavu da ih iste tri hiljade prate na svakoj utakmici.Osttribine je napisao/la:Nikad u zivotu, ja da se pitam cvaju bi cijenu ulaznice stavio, pa jbt nakon najbolje i najucinkovitije sezone u cjelokupnoj istoriji kluba na Kosevu klub standardno prati 2 do 3 milja navijaca, svi se bukvalno iz vidjenja znamo i ko gdje sjedi, jos kad sam vidio sad protiv Celika, nakon demoliranja istog oko 80.e minute susreta masovan izlazak sa tribine Istok, valjda ovi "neredovni" duznost za fb i ig ispunili pa razgulili. Kad nisu bili cijelu sezonu ne trebaju nam ni sad, a i onako ne ocekujem neku veliku posjetu ni u srijedu sada kao ni protiv Zvijezde ne bitno kakve cijene ulaznica bile. Ove sezone za razliku od igraca navijaci Sarajeva su podbacili, nadam se da ce se to popraviti bar malo u slijedecoj sezoni sto se posjete tice.miky_hz je napisao/la:Vala protiv Zvijezde ako ne smanje cijenu ulaznica onda neznam.Samo da vrijeme ispostuje i bit ce to kako treba.
A sto se tice naseg marketinga uzasan je i tu se moraju drasticne promjene desit, nije vrijeme da se prica o tome al u ansem klubu je to skup nesposobnih uhljeba i treba pritisak pravit da se tu postave pjudi koji znaju svoj poso
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Jel prvi put da se ovako javno kaze za nagrade u finalu kupa 20 i 30 milja KM ? Ranije to nisam upratio, jel zna neko ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
To svakako, niko od nas ne dolazi zbog bilo kakve koristi. Što Morto kaže, ponosno mogu reći da sam promašio samo dvije domaće utakmice ove sezone, u svim takmičenjima. Bio sam svjedok najbolje sezone FKS poslije rata, meni je dovoljno. Al bi uprava mogla radi svog obraza dat neki popust tim ljudima na karte il neku simboličnu nagradu, neke majice da se odštampaju tipa "uvijek VJERNA bordo armija". Da se zna ko je bio i protiv Sloge po onoj kiši a i protiv Krupe, Zvijezde i ostale boranije.Inijesta je napisao/la: Ma nagrada nam je brate titulu a mozda i dupla aBd, nista nam vise i ne treba, samo da se bore i srcem igraju
A sto se tice naseg marketinga uzasan je i tu se moraju drasticne promjene desit, nije vrijeme da se prica o tome al u ansem klubu je to skup nesposobnih uhljeba i treba pritisak pravit da se tu postave pjudi koji znaju svoj poso
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Orangina85
- Kontakt:
Bilo je i ranije sigurno, samo se ne sjecam da je finalista koji ne osvoji dobijao pare. A znam da je bilo jer je bilo rasprave kako nema logike da savez daje nagradu osvajacu Kupa a ne daju prvaku jer kao UEFA nagradjuje prvaka.Lik je napisao/la:Jel prvi put da se ovako javno kaze za nagrade u finalu kupa 20 i 30 milja KM ? Ranije to nisam upratio, jel zna neko ?
Morteme, ide li nama sta ako Cimi sad na ljeto predje negdje, bundesligu spominju? Sica neka?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E perverzije...Denchi je napisao/la:Morteme, ide li nama sta ako Cimi sad na ljeto predje negdje, bundesligu spominju? Sica neka?
Čuj " Ide li nama šta..."...
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Oj ne, bekic trenira...Memara je napisao/la:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Koje su to lopine, hoce fifty-fiftyVanja8 je napisao/la:E perverzije...Denchi je napisao/la:Morteme, ide li nama sta ako Cimi sad na ljeto predje negdje, bundesligu spominju? Sica neka?
Čuj " Ide li nama šta..."...![]()
![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ma ja, al mala razlika, bolje bi bilo da je 35 - 15 u korist pobednika. Mada je cifra generalno za plakat.Orangina85 je napisao/la:Bilo je i ranije sigurno, samo se ne sjecam da je finalista koji ne osvoji dobijao pare. A znam da je bilo jer je bilo rasprave kako nema logike da savez daje nagradu osvajacu Kupa a ne daju prvaku jer kao UEFA nagradjuje prvaka.Lik je napisao/la:Jel prvi put da se ovako javno kaze za nagrade u finalu kupa 20 i 30 milja KM ? Ranije to nisam upratio, jel zna neko ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ma nema ugovora u koji se Morto nije ugradio...emir79 je napisao/la:Koje su to lopine, hoce fifty-fiftyVanja8 je napisao/la:E perverzije...Denchi je napisao/la:Morteme, ide li nama sta ako Cimi sad na ljeto predje negdje, bundesligu spominju? Sica neka?
Čuj " Ide li nama šta..."...![]()
![]()
Sad hoce i Denchi pinku...
Husref rece da nemamo povrijedjenih igraca, jel to znaci da su Bekic i Pidro fit ili sta
- Orangina85
- Kontakt:
Sidje JesicuLik je napisao/la:Ma ja, al mala razlika, bolje bi bilo da je 35 - 15 u korist pobednika. Mada je cifra generalno za plakat.Orangina85 je napisao/la:Bilo je i ranije sigurno, samo se ne sjecam da je finalista koji ne osvoji dobijao pare. A znam da je bilo jer je bilo rasprave kako nema logike da savez daje nagradu osvajacu Kupa a ne daju prvaku jer kao UEFA nagradjuje prvaka.Lik je napisao/la:Jel prvi put da se ovako javno kaze za nagrade u finalu kupa 20 i 30 milja KM ? Ranije to nisam upratio, jel zna neko ?
Bar imamo 'pravog' LBAngelDiMaria je napisao/la:Oj ne, bekic trenira...Memara je napisao/la:
-
bordopoeta
- Kontakt:
Ranije je pobjednik dobijao 50000 km.Lik je napisao/la:Orangina85 je napisao/la:Bilo je i ranije sigurno, samo se ne sjecam da je finalista koji ne osvoji dobijao pare. A znam da je bilo jer je bilo rasprave kako nema logike da savez daje nagradu osvajacu Kupa a ne daju prvaku jer kao UEFA nagradjuje prvaka.Lik je napisao/la:Jel prvi put da se ovako javno kaze za nagrade u finalu kupa 20 i 30 milja KM ? Ranije to nisam upratio, jel zna neko ?
Jbg mora se spremiti barem oprostajnu da odigra(ili novi ugovor da zaradi)AngelDiMaria je napisao/la:Oj ne, bekic trenira...Memara je napisao/la:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sidje JesicuOrangina85 je napisao/la:Ma ja, al mala razlika, bolje bi bilo da je 35 - 15 u korist pobednika. Mada je cifra generalno za plakat.Lik je napisao/la:Bilo je i ranije sigurno, samo se ne sjecam da je finalista koji ne osvoji dobijao pare. A znam da je bilo jer je bilo rasprave kako nema logike da savez daje nagradu osvajacu Kupa a ne daju prvaku jer kao UEFA nagradjuje prvaka.Orangina85 je napisao/la:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arma00, jurisicduska, rimljanin90, ubipara, UtdBiH21 i 80 gostiju.