FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 06 maj 2019, 17:51

kosevskobrdo je napisao/la::tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
PRAVITE NAM OVE MAJICE
slika
Ništa ne valja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 06 maj 2019, 17:55

miky_hz je napisao/la:Vala protiv Zvijezde ako ne smanje cijenu ulaznica onda neznam.Samo da vrijeme ispostuje i bit ce to kako treba.
Nikad u zivotu, ja da se pitam cvaju bi cijenu ulaznice stavio, pa jbt nakon najbolje i najucinkovitije sezone u cjelokupnoj istoriji kluba na Kosevu klub standardno prati 2 do 3 milja navijaca, svi se bukvalno iz vidjenja znamo i ko gdje sjedi, jos kad sam vidio sad protiv Celika, nakon demoliranja istog oko 80.e minute susreta masovan izlazak sa tribine Istok, valjda ovi "neredovni" duznost za fb i ig ispunili pa razgulili. Kad nisu bili cijelu sezonu ne trebaju nam ni sad, a i onako ne ocekujem neku veliku posjetu ni u srijedu sada kao ni protiv Zvijezde ne bitno kakve cijene ulaznica bile. Ove sezone za razliku od igraca navijaci Sarajeva su podbacili, nadam se da ce se to popraviti bar malo u slijedecoj sezoni sto se posjete tice.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 maj 2019, 18:06

Osttribine je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Vala protiv Zvijezde ako ne smanje cijenu ulaznica onda neznam.Samo da vrijeme ispostuje i bit ce to kako treba.
Nikad u zivotu, ja da se pitam cvaju bi cijenu ulaznice stavio, pa jbt nakon najbolje i najucinkovitije sezone u cjelokupnoj istoriji kluba na Kosevu klub standardno prati 2 do 3 milja navijaca, svi se bukvalno iz vidjenja znamo i ko gdje sjedi, jos kad sam vidio sad protiv Celika, nakon demoliranja istog oko 80.e minute susreta masovan izlazak sa tribine Istok, valjda ovi "neredovni" duznost za fb i ig ispunili pa razgulili. Kad nisu bili cijelu sezonu ne trebaju nam ni sad, a i onako ne ocekujem neku veliku posjetu ni u srijedu sada kao ni protiv Zvijezde ne bitno kakve cijene ulaznica bile. Ove sezone za razliku od igraca navijaci Sarajeva su podbacili, nadam se da ce se to popraviti bar malo u slijedecoj sezoni sto se posjete tice.
Ne znam iskreno šta bih više volio, il da se raja probudi i dođe nas 20 milja, il da dođu standardne tri milje. Obje slike bi poslale jaku poruku. Samo se nadam da će se uprava sjetit nagradit najvjernije, da će im doć u glavu da ih iste tri hiljade prate na svakoj utakmici.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 06 maj 2019, 18:39

skoroalen je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:
Ne znam iskreno šta bih više volio, il da se raja probudi i dođe nas 20 milja, il da dođu standardne tri milje. Obje slike bi poslale jaku poruku. Samo se nadam da će se uprava sjetit nagradit najvjernije, da će im doć u glavu da ih iste tri hiljade prate na svakoj utakmici.
Ma nagrada nam je brate titulu a mozda i dupla aBd, nista nam vise i ne treba, samo da se bore i srcem igraju
A sto se tice naseg marketinga uzasan je i tu se moraju drasticne promjene desit, nije vrijeme da se prica o tome al u ansem klubu je to skup nesposobnih uhljeba i treba pritisak pravit da se tu postave pjudi koji znaju svoj poso
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 06 maj 2019, 18:46

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 06 maj 2019, 19:08

Jel prvi put da se ovako javno kaze za nagrade u finalu kupa 20 i 30 milja KM ? Ranije to nisam upratio, jel zna neko ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 maj 2019, 19:09

Inijesta je napisao/la: Ma nagrada nam je brate titulu a mozda i dupla aBd, nista nam vise i ne treba, samo da se bore i srcem igraju
A sto se tice naseg marketinga uzasan je i tu se moraju drasticne promjene desit, nije vrijeme da se prica o tome al u ansem klubu je to skup nesposobnih uhljeba i treba pritisak pravit da se tu postave pjudi koji znaju svoj poso
To svakako, niko od nas ne dolazi zbog bilo kakve koristi. Što Morto kaže, ponosno mogu reći da sam promašio samo dvije domaće utakmice ove sezone, u svim takmičenjima. Bio sam svjedok najbolje sezone FKS poslije rata, meni je dovoljno. Al bi uprava mogla radi svog obraza dat neki popust tim ljudima na karte il neku simboličnu nagradu, neke majice da se odštampaju tipa "uvijek VJERNA bordo armija". Da se zna ko je bio i protiv Sloge po onoj kiši a i protiv Krupe, Zvijezde i ostale boranije.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 06 maj 2019, 19:21

Lik je napisao/la:Jel prvi put da se ovako javno kaze za nagrade u finalu kupa 20 i 30 milja KM ? Ranije to nisam upratio, jel zna neko ?
Bilo je i ranije sigurno, samo se ne sjecam da je finalista koji ne osvoji dobijao pare. A znam da je bilo jer je bilo rasprave kako nema logike da savez daje nagradu osvajacu Kupa a ne daju prvaku jer kao UEFA nagradjuje prvaka.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 maj 2019, 19:27

Morteme, ide li nama sta ako Cimi sad na ljeto predje negdje, bundesligu spominju? Sica neka?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 maj 2019, 19:40

Denchi je napisao/la:Morteme, ide li nama sta ako Cimi sad na ljeto predje negdje, bundesligu spominju? Sica neka?
E perverzije...
Čuj " Ide li nama šta..."... :rol: :rol: :rol:

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 06 maj 2019, 19:43

Memara je napisao/la:
Oj ne, bekic trenira...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 06 maj 2019, 19:50

Vanja8 je napisao/la:
Denchi je napisao/la:Morteme, ide li nama sta ako Cimi sad na ljeto predje negdje, bundesligu spominju? Sica neka?
E perverzije...
Koje su to lopine, hoce fifty-fifty :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 06 maj 2019, 19:54

Orangina85 je napisao/la:
Lik je napisao/la:Jel prvi put da se ovako javno kaze za nagrade u finalu kupa 20 i 30 milja KM ? Ranije to nisam upratio, jel zna neko ?
Bilo je i ranije sigurno, samo se ne sjecam da je finalista koji ne osvoji dobijao pare. A znam da je bilo jer je bilo rasprave kako nema logike da savez daje nagradu osvajacu Kupa a ne daju prvaku jer kao UEFA nagradjuje prvaka.
Ma ja, al mala razlika, bolje bi bilo da je 35 - 15 u korist pobednika. Mada je cifra generalno za plakat.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 maj 2019, 20:00

emir79 je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
E perverzije...
Koje su to lopine, hoce fifty-fifty :mrgreen:
Ma nema ugovora u koji se Morto nije ugradio... :rol: :rol: :rol:
Sad hoce i Denchi pinku... :urnebes: :urnebes: :urnebes:

haffe77
Kontakt:

Post Postao/la haffe77 » 06 maj 2019, 20:21

Husref rece da nemamo povrijedjenih igraca, jel to znaci da su Bekic i Pidro fit ili sta

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 06 maj 2019, 20:35

Lik je napisao/la:
Ma ja, al mala razlika, bolje bi bilo da je 35 - 15 u korist pobednika. Mada je cifra generalno za plakat.
Sidje Jesicu :mrgreen:

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 06 maj 2019, 20:39

AngelDiMaria je napisao/la:
Memara je napisao/la:
Oj ne, bekic trenira...
Bar imamo 'pravog' LB :mrgreen:

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 06 maj 2019, 21:17

Lik je napisao/la:
Ranije je pobjednik dobijao 50000 km.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 maj 2019, 21:26

AngelDiMaria je napisao/la:
Memara je napisao/la:
Oj ne, bekic trenira...
Jbg mora se spremiti barem oprostajnu da odigra(ili novi ugovor da zaradi) :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 06 maj 2019, 21:39

Lik je napisao/la:
Sidje Jesicu :mrgreen:
:rol:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arma00, jurisicduska, rimljanin90, tuitamo, ubipara, UtdBiH21 i 80 gostiju.