Ne zajebavam brate, ne kazem ja da je los igrac. Pa ne mozea biti kapiten Ajaxa sa 19 god i biti los. Ali iazem da nije bas toliko dobar koliko ga fudbalska javnost u Nizozemskoj zeli predstaviti. Cesto gledam Ajax, ima on mnogo nedostataka. Sto je i logicno za nelog mjegovih godina.tajger je napisao/la:Jel me zsjebav,pa jel momak sve počistio kroz sredinu i visoke lopte, pa sve sto je došlo od Reala bilo je po ovoj strani gdje ovaj Marokanac ispadao, momak je suho zlato kad ga pokupi Barca il neki dr klub plakat ćemo a ljudi će imat stopera za narednih deset godRooney88 je napisao/la:Zbog cega? Pa Real je hladno mogao zabiti isto golova koliko i Ajax. Bukvalno nista dobro nisam vidio od obje odbrane osim Tagliafica (ili kako vec) I Varanea donekle. Ovdje je Reala ubila ocajna odbrana i jos gora realizacija ali sansi su imali na pretek.tajger je napisao/la:Moja upravo ponesite kofer para i po ovog malog De Ligt koji je doktor za naše stopere mamu vam jbm čovjek je doktor,tako mlad a igra ko da ima 28 pozadi
Koulibaly pa svi ostali.