VenamaHrabrih je napisao/la:Misliš da lazna gowna ne bi mogli natrpat 20+ golova GOŠK-u, ako se ukaze prilika?revolt je napisao/la:Pa dobro barem onda nema sta da se brinemo kada je gol razlika u pitanju
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne bih se ja jos Velkoskog odricaoharis004 je napisao/la:U narednom prelaznom roku dovest oba beka. Desnog za prve postave i lijevog kao zamjena Pidri.
Mislim da bi Hebibovic 10x bolji igrac bio na krilu. Ahmetović, Tatar, Hebibovic, Rahmanovic. Napad za pozelit za našu ligu.
Od bekova mozda dovest Vegu iz Goska i Galica Zrinjski.
Mozda i Hodzica ako se dozvao pameti u Čeliku.
Također iz lige mi se sviđa Welbeck,strasna radilica ali stranac.
Šofranca se obavezno riješit, bezveze zauzima mjesto stranca.
Od mojih mokrih snova za krilo Asmir Suljic iz Olimpije, ali to su minimalne sanse. Doduse sa Hadzijom se nikad ne zna, ipak su on i šejtan zajedno igrali..
Đe da te nađemo da kupimo...MortemHz je napisao/la:Karte su u prodaji od 13h.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FerhadijaVanja8 je napisao/la:Đe da te nađemo da kupimo...MortemHz je napisao/la:Karte su u prodaji od 13h.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stoka je to i ne treba im vjerovat, mater im trojansku.revolt je napisao/la:VenamaHrabrih je napisao/la:Misliš da lazna gowna ne bi mogli natrpat 20+ golova GOŠK-u, ako se ukaze prilika?revolt je napisao/la:Pa dobro barem onda nema sta da se brinemo kada je gol razlika u pitanju![]()
![]()
![]()
![]()
Garant su fuš karte,sigurno, ti i Denchi ih talite...MortemHz je napisao/la:FerhadijaVanja8 je napisao/la:Đe da te nađemo da kupimo...MortemHz je napisao/la:Karte su u prodaji od 13h.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Evo Mortem salje poruke preko vibera za sutrasnju tekmu
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Hoce li se sutra moći kupiti karte u klubu?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Jok...SarajevoJeBordo je napisao/la:Hoce li se sutra moći kupiti karte u klubu?
Samo kod Morte...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Uhljeb...Vanja8 je napisao/la:Jok...SarajevoJeBordo je napisao/la:Hoce li se sutra moći kupiti karte u klubu?
Samo kod Morte...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
kuknjavaSarajevoJeBordo je napisao/la:Uhljeb...Vanja8 je napisao/la:Jok...SarajevoJeBordo je napisao/la:Hoce li se sutra moći kupiti karte u klubu?
Samo kod Morte...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Našo' na nama zaradjivati...SarajevoJeBordo je napisao/la:Uhljeb...Vanja8 je napisao/la:Jok...SarajevoJeBordo je napisao/la:Hoce li se sutra moći kupiti karte u klubu?
Samo kod Morte...
Kod Morte sutra akcija, platiš tri karte dobiješ dvije..SarajevoJeBordo je napisao/la:Uhljeb...Vanja8 je napisao/la:Jok...SarajevoJeBordo je napisao/la:Hoce li se sutra moći kupiti karte u klubu?
Samo kod Morte...
Bordo bijeli za život cijeli!!
Vanja idi sad obećaj ujama da ih nećemo puno pobjediti pa da i njima ako Bog da sutra pet damo.
ISTINA ZA VEDRANA!
Mladi bosanskohercegovački defanzivac i nekadašnji fudbaler FK Sarajevo Rijad Sadiku izabran je u idealni tim sedmog kola belgijskog šampionata
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
FK Sarajevo sutra u 18 sati na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase igra prvu utakmicu finala Kupa BiH protiv NK Široki Brijeg.
Ulaznice za sutrašnju utakmicu su puštene u prodaju, a možete ih kupiti u Bordo Fan Shopu koji je za one najbrže pripremio posebnu akciju.
Prvih 50 osoba koje kupe ulaznicu za tribinu po izboru ostvaruju mogućnost kupovine šala po akcijskoj cijeni od 20KM.
Ulaznice za sutrašnju utakmicu su puštene u prodaju, a možete ih kupiti u Bordo Fan Shopu koji je za one najbrže pripremio posebnu akciju.
Prvih 50 osoba koje kupe ulaznicu za tribinu po izboru ostvaruju mogućnost kupovine šala po akcijskoj cijeni od 20KM.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma isao bi ja,ali me ovaj Morto posvadjao sa njima,nasao neki tekst koji se zavrsava ovako ...Lecler je napisao/la:Vanja idi sad obećaj ujama da ih nećemo puno pobjediti pa da i njima ako Bog da sutra pet damo.
"Za fudbalera koji dolazi iz Širokog Brijega,zavidna karijera..."...
I on mrtav hladan kod njih objavi...
"Znam da je Vanja ovaj tekst napisao..."
Jos uvijek mi salju poruke u PP...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel moguće da će nas sutra ispoštovat i vrijeme...
FK Sarajevo
miky_hz je napisao/la:Mladi bosanskohercegovački defanzivac i nekadašnji fudbaler FK Sarajevo Rijad Sadiku izabran je u idealni tim sedmog kola belgijskog šampionata
BordoSarajevo je napisao/la:Jel moguće da će nas sutra ispoštovat i vrijeme...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.