FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
joj džene Husa zajebo u 93-ćoj izmjena hahahah 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dženan Uščuplić! 
Na koliko ima ugovor Salčin? Mali je preinteligentan igrač i treba računati na njega
e gledaj Đanija budale prvi trči ruku da im pruži , mali je pre-dobar, pravi lider
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kakvi smo u ostalim uzrastima ovdje znam da smo u prvenstvu recimo podbacili sa obzirom da ocekujemo da nam ekipe iz Akademije se bore uvjek za titule
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Mislim da je on potpisao na 5 godina, prošle godine.broj6 je napisao/la:Na koliko ima ugovor Salčin? Mali je preinteligentan igrač i treba računati na njega
Podsjeca me na Dusana Tadica, inteligencija, ljevica
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ovoj ekipi samo fali jedan dobar napadac.
Ima ovdje dosta dobrih igraca hvala Bogu.
Cestitke Dzeni i momcima!
Ima ovdje dosta dobrih igraca hvala Bogu.
Cestitke Dzeni i momcima!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Čestitam Juniorima. Salčin haos.
"Na sutrašnjoj utakmici finala Kupa BiH između FK Sarajevo i NK Široki Brijeg, gosti Bordo tima u okviru projekta "Navijam sa tribina" bit će učenici osnovnih škola iz Kantona Sarajevo. "
Da ih pohvalim, da ne pljujem vazda po njima. Svaka čast za potez
"Na sutrašnjoj utakmici finala Kupa BiH između FK Sarajevo i NK Široki Brijeg, gosti Bordo tima u okviru projekta "Navijam sa tribina" bit će učenici osnovnih škola iz Kantona Sarajevo. "
Da ih pohvalim, da ne pljujem vazda po njima. Svaka čast za potez
Danas kup,idemo i sutra po još jedan.Titula je tu,pa mi za par dana uzmemo više pehara nego kozojebci za 100 godina. 
Bravo djeco,bravo buducnosti nasa... 
- Osttribine
- Kontakt:
Cestitke doktoru za trofeje Dzeni hajd da kazem 
Cestitke momcima takodje, ovaj mali Salcin je izuzetno interesanatan, nadam se naredne sezone da ce dobiti prostora i u seniorskom timu.
Cestitke momcima takodje, ovaj mali Salcin je izuzetno interesanatan, nadam se naredne sezone da ce dobiti prostora i u seniorskom timu.
Igrali su kValitetno 
Sutra 2-0 i eto ga još jedan pa u subotu 0-1 i eto ga još jedanamypitar je napisao/la:Danas kup,idemo i sutra po još jedan.Titula je tu,pa mi za par dana uzmemo više pehara nego kozojebci za 100 godina.
kvalitetan pas je bioStroj1946 je napisao/la:Igrali su kValitetno

Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 07 maj 2019, 19:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Odlično, dogodine da odigra par utakmica i u prvom timu aBdledesma je napisao/la:Mislim da je on potpisao na 5 godina, prošle godine.broj6 je napisao/la:Na koliko ima ugovor Salčin? Mali je preinteligentan igrač i treba računati na njega
Podsjeca me na Dusana Tadica, inteligencija, ljevica
- SedrenikHz
- Kontakt:
Pidro operisan u Zagrebu. Očekuju da može zaigrati za 6-8 mj.
Kako mi je žao momka, samo se nadam da će biti još bolji kad se vratiiii.
BRZ OPORAVAK MOMČINO !
Kako mi je žao momka, samo se nadam da će biti još bolji kad se vratiiii.
BRZ OPORAVAK MOMČINO !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
BordoSarajevo je napisao/la:BREAKING NEWS
SELMIR PIDRO SE VRATIO U TRENAŽNI PROCES I MOŽDA SUTRA BUDE U KONKURENCIJI, I BEKIĆ SE OPORAVIO.
ODLIČNE VIJESTI
Mladi lijevi bek Sarajeva se povrijedio tokom revanš meča polufinala Kupa BiH protiv Sloge iz Gornjeg Crnjelova na Koševu, pa je od tada van stroja.
Propustio je neke bitne utakmice Sarajeva u završnici sezone, a danas je u Zagrebu bio na operacijskom stolu. Sutra izlazi iz bolnice i odmah kreće s procesom rehabilitacije. Bude li sve kako treba, bit će spreman za šest do osam mjeseci.
U Sarajevu su se nadali da će možda moći da saniraju povredu bez operacije, ali se na kraju ispostavilo da je najbolje za 21-godišnjeg defanzivca da obavi operaciju.
Podsjetimo, operativni zahvat izveo je doktor Damir Hudetz koji važi za jednog od najcijenjenijih stručnjaka za ovu vrstu povreda, a isti je operisao nedavno i Čelikovog defanzivca Luku Miletića.
Salcin ima do 30.06.2021.
Pidro
Pidro
Vegu završit sad i povest nakon zadnje tekme s nama u Sa 
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Ammko99, johntravolta123, mnon46 i 34 gosta.