Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la tony-mortale » 29 okt 2010, 23:33

ispada da se samo žalim na sudije, al teško mi je i zamisliti teži faul od đona u glavu, za đon po nogama se djele crveni kao od šale, a za ovaj faul nema crvendaća, baš me interesuje kako će i ko će se sad naći da ovo opravda

[youtube][/youtube]
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 29 okt 2010, 23:35

odmah sam rekao da je Santon dobro prosao sa zutim kartonom, i po meni je crveni cist ko suza,ali ajd znaj kako je sudija to sve vidio, jer Santon je prvo loptu izbio, pa je onda ovaj dobio po tamburi :D

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 29 okt 2010, 23:36

mogo mu je dat hladno crveni,al eto...udario je loptu pa onda cojka slucajno i vjerovatno mu zato nije dao crveni :oops:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 okt 2010, 23:39

ma nema veze lopta digao nogu previsoko žuti je da ga ne dirne zbog opasne igre, a kad ga udari crveni mora biti, najozbiljnije mislim da od ovakvih faulova težih nema, ovo kao na UFC potez

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 29 okt 2010, 23:44

tony-mortale je napisao/la:ma nema veze lopta digao nogu previsoko žuti je da ga ne dirne zbog opasne igre, a kad ga udari crveni mora biti, najozbiljnije mislim da od ovakvih faulova težih nema, ovo kao na UFC potez
ako cemo tako trebao je i kaladze dobiti zuti za start nad Eto'o-om zbog previse dignute noge, pa nije...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 okt 2010, 23:48

Huska je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:ma nema veze lopta digao nogu previsoko žuti je da ga ne dirne zbog opasne igre, a kad ga udari crveni mora biti, najozbiljnije mislim da od ovakvih faulova težih nema, ovo kao na UFC potez
ako cemo tako trebao je i kaladze dobiti zuti za start nad Eto'o-om zbog previse dignute noge, pa nije...
pa ok ako je tako bilo jest, znači još gore, griješi se početnički u italiji, suđenje je katastrofa, inače nisam gledao tekmu već sam za ovo čitao na drugom forumu, baš da vidim šta će moviola reći

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 29 okt 2010, 23:58

a sudjenje je i veceras bilo katastrofa...imao je kriterije ko sudije iz 4 kantonalne lige BiH :D ...svi ce se slozit da je Santon trebao dobiti crveni, ali isto tako je mogao podijeliti i par zutih igracima Genoe...

ovo je najzalosnije u Italiji, sto se poslije svake utakmice najvise paznje posveti analaiziranju sudackih gresaka, u studiju se okupe neki strucnjaci koji nakon 15 puta ponavljanja snimaka jedva utvrde da je treba biti penal( navodim primjer) i onda osudjuju sudije, pa daj pustite i ljude malo i najmanje sitnice se osudjuju...grijese sudije i u engleskoj i spaniji, ali nigdje se ne posvecuje toliko paznje tome kao u italiji...

Ultras Sur
Kontakt:

Post Postao/la Ultras Sur » 30 okt 2010, 21:16

Zabi Kvaraljela :?
••• Real Madrid C.F. •••

❸❶ La Liga titles

❶❼ " Copa del Rey " Cups

❾ Uefa Champions League titles

❷ Uefa Cup titles

❸ Intercontinental Cups

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 okt 2010, 23:38

Joj onog kretena od sudije sto Tottija iskljuci, pa ono nikad nikad nikad se ne bi sviralo glavnim igracima milana, intera ili juventusa pred neki derbi. Malo se pokacili, prvo onaj hajvan Tottija podapeo i direkt crveni

Kud ga nije stigao u svlacionici i sve mu extremitete polomio :evil: :evil:
nema potpisa

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 31 okt 2010, 00:56

jel njega Totti uopste diro ? vidio sam da ga je Olivera sapleo sa ledja,al ni na jednom snimku nisam vidio sta se dalje desilo...steta za derbi da nema Tottia...

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 31 okt 2010, 12:19

ovaj ga papak sapleo s ledja, totti usto i jedva da ga je odgurno a sudija odma zvizno crvene ko da igraju zeljo - sarajevo :roll:
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 31 okt 2010, 13:55

ovaj Lazio se ne zeza izgleda,evo vode i u Palermu :oops: :roll:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 31 okt 2010, 14:36

Dobi Lazio jbt ... jest da su imali masu sreće opet su dobili ... 3 boda se pišu.

22 imaju sad i bježe interu 4 boda a nama 7 ... što su se digli fašisti :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 31 okt 2010, 14:40

ako netko mora biti ispred nas, onda nema boljeg kluba za to od Lazia, ali stvarno ljudi odlicno igraju, jos kad im Zarate poludi bgm bit ce pravo opasni, mada oni su za mene najdalje do januara tu medju prva dva, tri kluba, a kasnije ce se to sve iskristalizirat...Inter prvi, a za ostale me ne zanima :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 okt 2010, 14:45

Ko bi rek'o da će Lazio ovako ući u prvenstvo? Ljudi su prošle godine kuburili u donjem dijelu tabele, a sada pobjeđuju k'o od šale. No, mislim da će oni teško nastaviti u ovom ritmu, te da će se ipak iskristalizirati neke stvari posebno kada je Inter u pitanju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 31 okt 2010, 14:52

Nisam neki navijac Lazia ali otkako im je stigo mister Reja u februaru nizu odlicne rezultate,prvo ih je spasio ispadanja a kada je dosao u Laziu je bila haoticna situacija,sada su prvi i siguran sam da ce zavrsiti najmanje u borbi za ligu prvaka,sve zavisi od prelaznog roak i koliko ce Lotito dati kesa :)

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 31 okt 2010, 16:22

drago mi je sto lazio pobijedjuje i sto ce sa puno samopouzdanja docekati derby i nadam se razvaliti romu , milan se pokazuje kao ekipa koja nema kvalitet jer cim igraju protiv kvalitetnije ekipe gube jedino su uspjeli uzeti napoli a po vidjenom i tu su imali puno srece , treba milanu jos par izrazito kvalitetnih igraca , majstor delpiero opet zabija , bice zanimljiva godina iako vjerujem da je inter ipak najkvalitetniji i najbolje poslozen tim tako da bi do kraja prvanstva ta kvaliteta trebala doci do izrazaja

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 31 okt 2010, 17:49

u 9 od 10 utakmica ovog kola postignuto samo 13 golova :shock: :D ...

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 31 okt 2010, 22:52

nakon proslog ultra-neefikasnog kola ovo jos neefikasnije :D

svidja mi se sto prve 4 pozicije zauzimaju Inter, Juve, Milan i Lazio samo sto bi raspored trebo biti malo drugaciji :D

Lazio i dalje gazi, Reja je nekidan rekao nesto kao "dobre igre ne mogu biti produkt srece ni slucajnosti" i slozio bih se samo je pitanje koliko dugo mogu izdrzati ovaj ritam
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 01 nov 2010, 13:24

materazzi je napisao/la:drago mi je sto lazio pobijedjuje i sto ce sa puno samopouzdanja docekati derby i nadam se razvaliti romu , milan se pokazuje kao ekipa koja nema kvalitet jer cim igraju protiv kvalitetnije ekipe gube jedino su uspjeli uzeti napoli a po vidjenom i tu su imali puno srece , treba milanu jos par izrazito kvalitetnih igraca , majstor delpiero opet zabija , bice zanimljiva godina iako vjerujem da je inter ipak najkvalitetniji i najbolje poslozen tim tako da bi do kraja prvanstva ta kvaliteta trebala doci do izrazaja
12 godina bi fasisti trebali pobjedjivati pa da se tek IZJEDNACE po broju pobjeda sa EL GRANDE ROMA
statistika kaze da Roma ima 24 pobjede vise...strasno..i toliko o mocnom laciju :roll:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.