Rodju je napisao/la:Imam osjećaj da Klopp pila naopako u vezi sa Salahom.
Sve nešto mislim, da će ipak početi utakmicu i pokušati učiniti neki psihološki efekt i stimulans publike, da ostvare neku specijalnu tenziju.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Rodju je napisao/la:Imam osjećaj da Klopp pila naopako u vezi sa Salahom.
Sve nešto mislim, da će ipak početi utakmicu i pokušati učiniti neki psihološki efekt i stimulans publike, da ostvare neku specijalnu tenziju.
Ma ništa to dok ne vidim na zvaničnoj stranici.AtlaZ je napisao/la:de Ligt zavrsen.
ne bas,Kubala je jedno vrijeme nosio sedmicu kao i Pep,figa uopce ne dozivljavam njega pamtin samo kao clana "tamne strane"xaviesta je napisao/la:Toliko nebitan broj u Barceloni.
Valjda nece Mane opet naguziti Roberta. Ramazan ipak.Ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, A. Vidal - Messi, Suárez y Coutinho.
Alisson - Arnold, Dijk, Matip, Robertson - Fabinho, Milner, Henderson - Shaqiri, Origi, Mane
barcelona ga nikad nije pokušala dovesti jer joj ni u jednom trenutku otkad je on profesionalni fudbaler nije bio potrebansombrero je napisao/la:Villa doveden baš prekasno, iako je bio mašina i u Zaragozi...
meni je misterija kako David Silva nije zaigrao nikako ni za Real ni za Barcelonu
mislim da ga nikad nisu ni pokušali dovesti, jer nije bilo nikakvih tračeva
Kad Pep sa Cityem nije mogao preokrenuti poraz od 3:0 u gostima teško će i Liverpool protiv duplo jače Barcelone. Čak i da povedemo pa i sa 2 gola jedan gol Barcelonu vodi dalje a čisto sumnjam da niste u stanju postići i više od jednog.BoixosNois1899 je napisao/la:Biće gusto, biće 1-2
Liverpool će silno krenuti i treba odmah to za neku kontru iskoristiti i već u prvih 15 minuta pokušati doći do gola da se mirnije nastavi sa utakmicom. Biće yebeno ako Liverpool zabije na početku odmah.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.