Vidal

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
albina prijateljuBoixosNois1899 je napisao/la:Baš se pitam čija je pichka veća, Coutinhova ili Ernestova
Ja kad sam pisao da je Alena bolja opcija od brazilske pretplaćene pizdurine, smijali ste se mučkimessilla je napisao/la:Jedino pizdurina brazilska sve koci. U ovakvoj utakmici frajera nigdje jbt. Daj bilo koga umjesto njega.
Nije bio vvd, matip je zaustavio MessijaAlfredNobel je napisao/la:Dobri su svi, jedino Coutinho malo pasivan. Više me nervira Alba s svojom nesebičnošću. Ostali na nivou, jedine greške su ona Albe i zamalo presječen pas Roberta. Ostalo na nivou, odlično se iznosi lopta pod presingom.
Šteta za one šanse. Znao sam da će Messi ići na fintu, i ja bih isto tako, ali ebiga kad je krakat Van Dijk.
Definitivno igrač prvog poluvremena je Vidal. Kakva igračina i koliko čovjek ima energije, kapa dole. Zlata vrijedan igrač.
Alba kada ženu guzi zove Messija da završi umjesto njegaDonnie Darko je napisao/la:albina prijateljuBoixosNois1899 je napisao/la:Baš se pitam čija je pichka veća, Coutinhova ili Ernestova
misliš albu messi guzi dok ovaj drka sam sebi, i onda kad treba svršit zove ženu ne bil dijete se napravilo da prevari narodne maseBoixosNois1899 je napisao/la:Alba kada ženu guzi zove Messija da završi umjesto njegaDonnie Darko je napisao/la:albina prijateljuBoixosNois1899 je napisao/la:Baš se pitam čija je pichka veća, Coutinhova ili Ernestova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.