Danas odlicna predstava stvarno, kao prvo mislim da mainza nikad nismo dobili i danas ih napokon dobijemo i to u gostima na malom lijepom uskom stadionu punom ludih karnevalista

... Posebno mi je drago za junake danasnje utakmice za GOTZEA super maria al maestra doktora GOTZINHA

gol i to kakav gol kao sto Hare kaze Deutscher Iniesta

majstorski gol i majstorska asistencija momak posjeduje toliki potencijal da je to nevjerovatno stvarno tek 18 pisljivih godinica ni ne brije se kako treba po mnogim mjestima

a na terenu izvodi nenormalne poteze, kakvog smo samo igraca dobili i to je nas sto je najvaznije samo da ga povrede obidju i to je to novi Andreas Muller ili Ricken al koji ce malo duze trajat abd

... I drugi igrac meca Weidenfeller skinut penal u onoj situaciji u gostima nakon ispadanja kupa i nakon sto je tamo odbranio samo 1 stvarno svaka cast Weidi se strasno popravio i dosao sebi izrasto je stvarno u finog golmana naravno bit ce u toku sezone sigurno jedno 2 do 3 njegova gola al to je nista i jedan Valdez i Cech takve greske znaju napravit a brane u barci chelsiju ha ya... Ne bih da pretjerujem stvarno al nekako sam danas imao osjescaj kao da mozemo daleko daleko dogurat u bundesligi ove sezone izborit jako jako visoko mjesto na tabeli u onom trenutku kad je wajdi skino penal jer to su ti trenutci koje imaju ekipe koje su na kraju u samom vrhu tabele i uz onu igru danas stvarno imamo pravo da se nadamo i sanjamo o lijepom zavrsetku sezone.. Jos bih pohvalio odbranu mislim stopere Macu i subotu mislim da je ovo njihova najbolja predstava u tandemu od kako su u BvBu po meni su odigrali savrseno i onaj penal je glupost i greska sudije tako da ne treba na nevena galamit dzaba. Danas su toliko jedan drugog dopunjavali odlicna anticipacija igre skok igra takodje i sto mi se svijedlo ginuli su bacali se u sut ma stvarno predobro sve... I schmelle se oparavio doso je sebi igro dobro danas isto ko i made in japan i stvarno se primjeti kad je made in japan na svom nivou mnogo nam to znaci mnogo ljepse i bolje igramo, nevjerovatno je koliko uticaja mali sushi bomber vec ima na nasu igru i kreacije napada. ne bih opet pretjerivao al momak vec polahko ali sigurno postaje ne zamjenjiv na svojoj poziciji u nasem sastavu.. Bender takodje ne mogu nikako da shvatim da nako dobro momak igra i to konstantno dobro igra i mislim da ce on ubrzo u ELF jako lici na Khediru i mogao bi Khediru bez nekih vecih problema zamjenit u repki...Sve u svemu zasluzena pobjeda odlicna predstava samo mi se ne svidja sto puno fulamo mislim ne moze sad ni svaka sanse se pretvorit u gol al mislim da previse fulamo i drago mi je da je barrigol napokon pogodio dosta se nafulo u predhodnim utakmicama a bome i danas. al gol koji je dao je stvarno znalacki gol ondje se vidi ta neka klasa koju ne posjeduje bome svaki napadac. bas dokazuje da nije neki prosjecni igrac vec da je igrac sa nekom odredjenom klasom... Jako mi je drago da je Klopp ispao covjek i da nije nakon postignutih golova se radovao kao lud jer to Mainz i njhovi igraci nisu zasluzili od Kloppa i tu je danas dokazao stvarno velicinu... Danas je to bila utakmica u kojoj je sve islo kako treba cak su se eto i Gotze i Bender stigli oporavit , wajdi penal skino kad se rezultat lomio jer da je to gol bio bome tesko bi mi do 3 boda, kloppo odlicno postavio taktiku, al hare je to oko taktike sve jako lijepo objasnio i docarao bravo hare majstore

... Holtby je bio u dzepu Bendera... Sad slijedi vec dan D sto se tice Cup uefa ili ti ga platinijove eurolige... Inace PSG je odigrao 1:1 sa Montpellierom u gostima nas Spaha odigrao 90 minuta i to bez zutog kartona

ali nazalost i bez gola, za Psg je zabio Guly, Psg je izveo najjaci moguci sastav koji su imali na raspolaganju tako da hajd barem da se nadam da su izmoreni hehe iako je to nidje veze... Bit ce nam to jako tesko nezgodno gostovanje o kojem nam mnogo tog ovisi i milionska zarada i sam rejting kluba koji je zadnjih godina u velikom minusu nazalost zato bi trebali momci nekako na neki nacin izborit samo 3 boda samo hehe nije ni igra bitna ni nista samo neka nekako donesu 3 boda... Mi nakon ove predstave danas uglavnom imamo pravo da se nadamo da mozemo doc do pobjede al morat cemo mnogo bolje odigrat nego sto smo kod kuce igrali protiv psga jer tad smo im previse slobode dali puno tog su nam napravili na toj utakmici valjda ce kloppo i buvac skontat pravu taktiku... I mislim da ce bit tesko do 3 boda i da ce to bit utakmica sa malo sansi jer prevelik je ulog upitanju i morat cemo iskoristit svaku sansu koja nam se ukaze jer sigurno ih nece bit puno...
BvB YNWA !