Suarezov sut iskosa kao da je zadnji vezni pucao. Niti posebno snazan a niti precizanDonnie Darko je napisao/la:iskreirao je 100% i suarezu i albi, doduše suarezu bi poništili zbog ofsajda vjerovatno ako sam dobro vidioFCBAYERN je napisao/la:Ali Ernesto je*e i ne vadi. Cak i pored svih pljuvanja, Messi je opet iskreirao 100% Albi koju ovaj nije iskoristio.
Nadam se da ce neki prezivjeti noc. Bio sam ubjedjen da cete proci, ali nije da mi nije drago sto ste ispali.
al alba je kreten neviđeni
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Spamm
Zašto bih se ljutio? Ali ne dam ti ćerku........luzer si hahahahaDerdiyok je napisao/la:A ovo ja pitao neofirno prvenstveno zbog sebe jer se nisam ni ja jos ozenio![]()
Ziheraš je krenuo u obje utakmice sa pichkicom Coutinhom, koji nije valjao za qrca. U prvoj je bar na vrijeme uocio da od te brazilske pizdurine nema ništa, pa ga vadio iz igre. Veceras je to isto skonto tek na 3-0
kakav trener amater.
Neka se stide ovi koji pljuju Messija, dok ostale igrace zaboravljaju. Posebno Romario.
Messi je riješio i Lyona i United i Liverpul (u prvoj utakmici sa dva gola)....to što ostala gov.na ne mogu meda, to što ziheraš sa klupe uspjeva po drugi put zaredom prokockati tri razlike - to nije krivica Messija.
Neka se stide ovi koji pljuju Messija, dok ostale igrace zaboravljaju. Posebno Romario.
Messi je riješio i Lyona i United i Liverpul (u prvoj utakmici sa dva gola)....to što ostala gov.na ne mogu meda, to što ziheraš sa klupe uspjeva po drugi put zaredom prokockati tri razlike - to nije krivica Messija.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 07 maj 2019, 23:44, ukupno mijenjano 2 puta.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Valverde: "They have played strong. Well, we have to congratulate them for the qualification that they have done. I can not say anymore. It's very painful, especially for our people. We did not expect it, we were very concentrated."
| Valverde: "The most painful thing is that it is repeated. It is true that the goals were fast, but we had recovered and we had occasions to score, we have generated danger. We could not score when we should have."
Valverde: "We have tried to punish them, with our game changes. We played them well. They have made high pressure on us, they have been able to transform and have been encouraging. We tried to stop it, but then this incredible fourth goal came and we lost."
Valverde: “When you receive 4 goals there are no excuses. We just can say sorry.”
Bartomeu : "I do not want to make hot ratings. The truth is that it is very difficult to tell why it happened in Rome and now also. I told the players that they should move forward, that there is a Cup final. I am very sorry for the fans."
Bartomeu : "The fourth goal? There is no explanation, surely by surprise or neglect, or disorientation. The third and fourth goals have dampened the team's atmosphere. There is no explanation. For the second year, an ominous night."
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nije pametno postaviti u ovom trenutku.enobarca je napisao/la:Imal ikakvih izjava yebem im familiju, kud nisam u Barceloni da ih docekam na aerodromu sa vrecom kamenja da im glave porazbijam
Ernesto priča o stvarima koje je vidio i prosječan forumaš. I mnogo se izvinjava. Uglavnom ista priča kao i protiv Rome.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kae Buskec da je zbunjen pahhahahhahahah trola likenobarca je napisao/la:Imal ikakvih izjava yebem im familiju, kud nisam u Barceloni da ih docekam na aerodromu sa vrecom kamenja da im glave porazbijam
Koliko je onda City bolji ako su ovi večeras toliko bolji!?BosniaBoston je napisao/la:Znamo ali kad ti se ukaze ovakva prilika...Evander je napisao/la:Kad shvatite da je Liverpool zaista bolja ekipa i da bi u 5 dvomeca izbacili Barcelonu 4 puta, bit ce vam lakse.
I koji god trener da vodi Barcelonu, to ne bi promjenilo.
Mnogo toga je truhlo u klubi odavno.
Na šta se srozaše španski klubovi!?
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 07 maj 2019, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ja mislim da se ova picka od trenera i igracima u svlacionici izvinjava i govori bice sve u redu abd
Hoće **** nosato da nam handri živce a sebi puni džepove i iduće sezone pa je sav ponizan i izvinjava se.messilla je napisao/la:Nije pametno postaviti u ovom trenutku.enobarca je napisao/la:Imal ikakvih izjava yebem im familiju, kud nisam u Barceloni da ih docekam na aerodromu sa vrecom kamenja da im glave porazbijam![]()
Ernesto priča o stvarima koje je vidio i prosječan forumaš. I mnogo se izvinjava. Uglavnom ista priča kao i protiv Rome.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Garantujem zivotom da sam brzi od Buskeca sa vrecom cimente.
Jbt, sta je ono, kao da ima 60 godina.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Uglavnom. Ostavke neće biti. Kae u igri smo za još jednu titulu i pokušat ćemo je osvojit. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
[quote="JoeBleck"][/quote]
Me pljujem ga, bez njega ne bi ni došli do polufinala a lige uzimamo zahvaljujuci njemu samo.
Ali prerastao je klub i tim, to je cinjenica. Ako riba smrdi od glave znamo ko je glava ovdje, sam on je najveca podrska Valverdeu bio.
Me pljujem ga, bez njega ne bi ni došli do polufinala a lige uzimamo zahvaljujuci njemu samo.
Ali prerastao je klub i tim, to je cinjenica. Ako riba smrdi od glave znamo ko je glava ovdje, sam on je najveca podrska Valverdeu bio.
Don't hate what you don't understand.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ja sam imao osjecaj da Šaćirino zlato nije bilo ni prisutno 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
eto postavi ih neko goremessilla je napisao/la:Nije pametno postaviti u ovom trenutku.enobarca je napisao/la:Imal ikakvih izjava yebem im familiju, kud nisam u Barceloni da ih docekam na aerodromu sa vrecom kamenja da im glave porazbijam![]()
jadan on, majku mu nabijemJoeBleck je napisao/la:Kae Buskec da je zbunjen pahhahahhahahah trola likenobarca je napisao/la:Imal ikakvih izjava yebem im familiju, kud nisam u Barceloni da ih docekam na aerodromu sa vrecom kamenja da im glave porazbijam
Buskec = Melisandre iz GOTValencia je napisao/la:Garantujem zivotom da sam brzi od Buskeca sa vrecom cimente.
Ovo je skoro preslikana utakmica iz Rima prošle sezone. SAMO ŠTO SU KRETENI (ALBA, COUTINHO I SUAREZ) IMALI VRHUNSKE ŠANSE DA ZABIJU. I nisu. Ziheraš ziheraški, govorio sam davnih dana, stručnjaci poput evandera i romarija po Messiju pljuvali. Je, Messi nije odigrao kako odigra inače, ali i dalje je namjestio fine šanse KOJE SE MORAJU ZABIT. Nije Messi kriv za taktičku nedisciplinu u onakvu obranu. Sramota.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
zašto bi bila ostavka? bil ti ostavio margot robbie da imaš priliku da je guziš, al et svršiš svaki put za 7 sekundi. i vratit se na prosjecne cure do kraja zivota. bi qurac.messilla je napisao/la:Uglavnom. Ostavke neće biti. Kae u igri smo za još jednu titulu i pokušat ćemo je osvojit.
samo otkaz. ali nemaju ovi muda za toga.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne znam jel ko postavio već ali evo:
Jeste Messi imao lošu noć ali i kao takav najbolji na terenu. Ne može se sa olupinama igrati.[Squawka] | Lionel Messi was directly was directly involved in all eight of Barcelona's shots tonight against Liverpool:
• 5 shots attempted
• 3 chances created
It would be nice if his teammates could help out too... https://t.co/Ze7EWOCC8R
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Previse para se potrosilo proteklih godina, nista se nije uradilo. Od kojih para obnooviti ekipi? Treba bar pola miliarde eura.
Pike svaka cast na svemu, ali dosta je.
Busketc, Rakitic, vozdra. Niste vi vise za ovaj nivo fudbala. Desni bekovi, sve poluigraci. Vidalu svaka cast, ali godine su tu. Arthur nedorecen i fizicki nespreman. Ne moze se na takvom igracu graditi buducnost. Dembele sarlatan, nikad on ozbiljan igrac postati nece, steta talenta. Couthino, bacene pare. Suarez vrijeme je, penzija.
Treba iz pocetka sve napraviti. Messi ako ce se podrediti novom treneru i ako ce biti samo igrac kluba, onda ok. Ako ce biti razmazena zvijezda ciji prijatelji moraju biti u klubu i moraju igrati, ako ce on birati gdje na terenu da stoji, koju poziciju da igra i koliko ce da trci, ako ce biti neko oko koga se sve mora vrtiti i sve mu mora biti podredjeno, onda vozdrica.
Plus Umtiti, koji je jedan od rijetkih koje ne bih dirao, sa upitnim zdravljem.
Stara i jalova ekipa, fizicki i mentalno nespremna za visoki tempo fudbala. Liverpool sa bruku poluigraca, miljama bolja ekipa.
Meni je dosta brukanja godinama unazad na vecini euro gostovanja.
Pike svaka cast na svemu, ali dosta je.
Busketc, Rakitic, vozdra. Niste vi vise za ovaj nivo fudbala. Desni bekovi, sve poluigraci. Vidalu svaka cast, ali godine su tu. Arthur nedorecen i fizicki nespreman. Ne moze se na takvom igracu graditi buducnost. Dembele sarlatan, nikad on ozbiljan igrac postati nece, steta talenta. Couthino, bacene pare. Suarez vrijeme je, penzija.
Treba iz pocetka sve napraviti. Messi ako ce se podrediti novom treneru i ako ce biti samo igrac kluba, onda ok. Ako ce biti razmazena zvijezda ciji prijatelji moraju biti u klubu i moraju igrati, ako ce on birati gdje na terenu da stoji, koju poziciju da igra i koliko ce da trci, ako ce biti neko oko koga se sve mora vrtiti i sve mu mora biti podredjeno, onda vozdrica.
Plus Umtiti, koji je jedan od rijetkih koje ne bih dirao, sa upitnim zdravljem.
Stara i jalova ekipa, fizicki i mentalno nespremna za visoki tempo fudbala. Liverpool sa bruku poluigraca, miljama bolja ekipa.
Meni je dosta brukanja godinama unazad na vecini euro gostovanja.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nije njemu do ekipe koju ce trenirat,ako da ostavku nema otpremnineDonnie Darko je napisao/la:zašto bi bila ostavka? bil ti ostavio margot robbie da imaš priliku da je guziš, al et svršiš svaki put za 7 sekundi. i vratit se na prosjecne cure do kraja zivota. bi qurac.messilla je napisao/la:Uglavnom. Ostavke neće biti. Kae u igri smo za još jednu titulu i pokušat ćemo je osvojit.
samo otkaz. ali nemaju ovi muda za toga.
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.