FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la AlfredNobel » 08 maj 2019, 00:26

parangal je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ali ti nabrojani igraci i jesu Barcelona. Koga drugog upariti sa Busketcom?
Imas to sto imas. E sad, druga je tema zasto nemas neke druge.
Upariti sa Busketsom? Pa zato i jeste ovako kako jeste.....čuj nekoga uparivati sa Busketsom? Pa čovek niti je kad niti će kad biti lider......hebeni spori smrdljivko koji je preko strica postao velika "karika" Barse. Onog momenta kad se povukao Xavi ( ne Inijesta kasnije) on je trebao dobiti nogu u dupe jer je on samo u tom sistemu imao kakav takav smisao na terenu.....kad najslabija karika "tiki take" postane i ostane jedini baštinik iste......presmešno :lol:
Ne brukaj se.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 maj 2019, 00:26

parangal je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ali ti nabrojani igraci i jesu Barcelona. Koga drugog upariti sa Busketcom?
Upariti sa Busketsom? Pa zato i jeste ovako kako jeste.....čuj nekoga uparivati sa Busketsom? Pa čovek niti je kad niti će kad biti lider......hebeni spori smrdljivko koji je preko strica postao velika "karika" Barse. Onog momenta kad se povukao Xavi ( ne Inijesta kasnije) on je trebao dobiti nogu u dupe jer je on samo u tom sistemu imao kakav takav smisao na terenu.....kad najslabija karika "tiki take" postane i ostane jedini baštinik iste......presmešno :lol:
Pa to ja i pricam, opogresnoj filozofiji kluba unazad par godina.
Bilo koji trener da je u Barceloni, smije poceti bez Pikea, Busketca, Suareza?
Nije ni Guardiola glup sto je otisao. Vidio je da ne moze biti alfa muzjak u svlacionici.
Simeone je tito u Atleticu. Glavna zvijezda. Bit ce onako kako on kaze.
U Realu je Perez glavna zvijezda i broj jedan.
Ko je u Barceloni?

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 08 maj 2019, 00:26

Buskets za 10 godina neprekidnog igranja za Barsu ima datih 6 golova u svim takmičenjima.....se*rem mu se na karijeru "veznjaka". Više golova dao deda Paulinjo za jednu polu sezonu... :rol: :rol:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 maj 2019, 00:27

Ova Barcelona je stara i nemotoricna ekipa.
Super to izgleda protiv buranije. Mozes ih i hodanjem natamburati. Ali kad ti izadje ekipa kao Liverpool, desi se da se ne mozes sastaviti sa loptom.
I opet ce se desiti, ako se korijenite promjene ne urade.

Citava filozofija kluba se mora promjeniti, ne samo trener i dva, tri igraca.
Vjerovatno znaš i sam šta znaci - korijenite promjene, to o cemu pišeš.
To znaci da moraš dovesti 10 novih igraca, koji su mlađi, brži, motoričniji (to što pišeš) i da zamjeniš ove stare.
Jel stvarno misliš da je to moguce sa ovim trenerom :rol:

Ko je doveo Coutinha za 140 miliona, koji meda ne može vec pola godine ? je li išta bolji od Denisa Saureza? reci, ali iskreno ;) ko je doveo crnog Deulofeua za 120 mil. ? sa tom razlikom što je Deulofeu bar igrao, nije visio po bolnicama po pola sezone.
Dok ti ljudi koji dovode takve igrace ne odyebu iz kluba, nema ništa od tih korijenitih promjena.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 maj 2019, 00:29

pep vrati se da uživamo opet u gledanju ove ekipe, kud ćeš veći izazov :pray:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 08 maj 2019, 00:32

AlfredNobel je napisao/la:
parangal je napisao/la:
Ne brukaj se.
OK, ajde ja se brukam.....dobro ne mora on davati golove (mada veznjaci i to rade, tek da znaš ;) ) ali daj mi statistiku negovih asistencija? Daj makar nešto statistički vredno od odlaska Xavija? Makar šta što bi trebalo krasiti igru jednog veznjaka a da ne pričamo veznjaka Barse koja je baš na toj poziciji decenijama unazad harala..... :lol:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 maj 2019, 00:33

let3 je napisao/la:
Ova Barcelona je stara i nemotoricna ekipa.
Super to izgleda protiv buranije. Mozes ih i hodanjem natamburati. Ali kad ti izadje ekipa kao Liverpool, desi se da se ne mozes sastaviti sa loptom.
I opet ce se desiti, ako se korijenite promjene ne urade.

Citava filozofija kluba se mora promjeniti, ne samo trener i dva, tri igraca.
Vjerovatno znaš i sam šta znaci - korijenite promjene, to o cemu pišeš.
To znaci da moraš dovesti 10 novih igraca, koji su mlađi, brži, motoričniji (to što pišeš) i da zamjeniš ove stare.
Jel stvarno misliš da je to moguce sa ovim trenerom :rol:

Ko je doveo Coutinha za 140 miliona, koji meda ne može vec pola godine ? je li išta bolji od Denisa Saureza? reci, ali iskreno ;) ko je doveo crnog Deulofeua za 120 mil. ? sa tom raztlikom što je Deulofeu bar igrao, nije visio po bolnicama po pola sezone.
Dok ti ljudi koji dovode takve igrace ne **** iz kluba, nema ništa od tih korijenitih promjena.
Pa svo vrijeme i pricam o tome. Upravo radi toga necu da kazem Valverde jedini krivac. Novi trener ce doci, bit ce sve super. Nece biti.
Novi trener treba doci, ali samo ta promjena nece nikakve bitne promjene donjeti.

Jesam pominjao ogromne bacene pare unazad par godina? Naravno da se to odnosi na los rad uprave, odnosno onog ko radi transfere i selekciju igraca.

Ja skidam kapu ovoj upravi na brendu koji su razvili i finansijama koje donose, ali mislim da je red da se urpava mjenja.
Riba smrdi od glave.

Mason
Kontakt:

Post Postao/la Mason » 08 maj 2019, 00:33

Donnie Darko je napisao/la:pep vrati se da uživamo opet u gledanju ove ekipe, kud ćeš veći izazov :pray:
Dok Messi sastavlja ekipu njega neces vidjeti u Barceloni

Zbog toga je i otisao iz Barce

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 maj 2019, 00:33

Dobro je sto niste poceli praviti liste igraca koji moraju otici. Jer ih kurcu pravite, bas ce se nesto promijenit. :rol:

Najgore je sto je i sociose poceo bolit khurac.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 08 maj 2019, 00:34

Donnie Darko je napisao/la:pep vrati se da uživamo opet u gledanju ove ekipe, kud ćeš veći izazov :pray:
Ma kakav Pep, nema šanse.....nije čovek poludeo. Bolje mu je da ostane legenda Barse nego se vrati i sa starcima u ekipi popiša se po sebi samom.....ovako će uvek ostati mit ;)

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 08 maj 2019, 00:36

pametni ljudi voze motore, drugi se nerviraju zbog sporta
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 maj 2019, 00:38

parangal je napisao/la:
Ma kakav Pep, nema šanse.....nije čovek poludeo. Bolje mu je da ostane legenda Barse nego se vrati i sa starcima u ekipi popiša se po sebi samom.....ovako će uvek ostati mit ;)
ma znam

isto kao sto mogu i sanjarit o tome da ce od pocetka sljedece sezone prva postava veznog reda biti arthur vidal i de jong, a ne rakitic busquets i bilo ko, al znam da nema nista od toga jbg

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 08 maj 2019, 00:38

Suska se da bi mogao Mata doci kao free agent.

Jedva cekam da vidim na terenu vezni red
——-Buskec
Rakitic——-Mata

Dok se okrenu ,srolas ,nakucas ,zapalis,napusis se.Dok drugi prima loptu , temam te popusti i opet crtl c , ctrl v

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 08 maj 2019, 00:39

Kakve bolan asistencije, lik igra zadnjeg veznog i to mu nije uloga. Busquets koliko god da je grohnuo, on i dalje ima odličan pas, a i večeras je poslao jednu, samo se ne sjećam kome. Za Guardiolu uz Messija najbolji igrač koje je trenirao, za Del Bosquea isto tako. Kad bi došao bolji trener od Valverdea, on bi bio 60% onog starog Busquetsa. Najinteligentiji igrač koje sam gledao, a i po mnogim trenerima.

Čuj zahvaljujući amidži postao karika Barce.. Kakve vi gluposti valjate, a još mi smiješnije kako to uopšte neko može pomisliti. Nije Željo pa da ga progura k'o Refik svog malog. Teoretičari zavjera. :lol:
Idete iz krajnosti u krajnost, a to je najgore.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 08 maj 2019, 00:39

ipak je Ramazan, treba oprostit'
Ernesto Valverde: "Kada primite četiri gola, za to nema opravdanja. Možemo samo reći da nam je žao."

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 maj 2019, 00:39

Mason je napisao/la:
Dok Messi sastavlja ekipu njega neces vidjeti u Barceloni

Zbog toga je i otisao iz Barce
X

To mnogi ne vide, ili ne zele vidjeti.
Problem "Messi" nije ono sto on donosi individualno na somom terenu. On je individualno najbolji ikad.
Ali najbolji igrac ne znaci i najbolja ekipa.

Messi ima prevelil uticaj na sam klub i svlacionicu. Mijesa se u previse stvari, od odabira igraca do taktike. U reprezentaciji Argentine to ne ide dobro, ne ide dobro ni u Barceloni zadnjih 5 godina. Mislim da su neke stvari ocite, ali mnogi ne zele da ih vide.
Ja sam prije dvije godine rekao da Barcelona nece uzeti LP, dok je Messi u ekipi. I to nema nikakve veze sa njegovim igrama. On je zaista individualno daleko iznad svih drugih igraca.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 maj 2019, 00:40

Da sigurno je Messi trazio da sredinu terena drze igraci koji mu ne mogu priliku iskreirat.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 maj 2019, 00:42

JoeBleck je napisao/la:Suska se da bi mogao Mata doci kao free agent.

Jedva cekam da vidim na terenu vezni red
——-Buskec
Rakitic——-Mata

Dok se okrenu ,srolas ,nakucas ,zapalis,napusis se.Dok drugi prima loptu , temam te popusti i opet crtl c , ctrl v
:ljepota:
U napadu Suarez, koji ima problema sa prijemom lopte i odigravanjem najobicnijeg pasa.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 08 maj 2019, 00:42

ja sam davno rekao da prodaja Messija ili trampa za Hazarda je jedino rijesenje

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 maj 2019, 00:43

Stvarno je tuzno vidjeti da se opet spominju Willian, Mata i Di Maria. U bilo kakvom kontekstu jbt.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.