Dolazi Mata , problem solvedmiki_92 je napisao/la:ja sam davno rekao da prodaja Messija ili trampa za Hazarda je jedino rijesenje
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
I pre nego se ponovo načisto povučem da podsetim opet mog druga @Romaria što sam mu napisao pre 2 godine.......druže moj, evo Messi za mesec dana pune 32 godine. Od 24 do 32 samo (i velikim slovima SAMO) jedna jedina LP......8 godina druže a jedna LP. neko mora biti kriv za to? A on kao vino....što stariji sve bolji ali džabe 

Zadnja izmjena: parangal, dana/u 08 maj 2019, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Nemate sta pricati koga trwba prodati a koga dovesti... ova ekipa ne dobila ligu prvaka ove godine na poklon i ovi glupani je odbili... niti jedna ekipa koja je prosla grupnu fazu ne bi sebi ovo dozvolila nikad.... pa covjece ludi su igrali bez 2 najbolja igraca,,, jednostavno nasa ekipa je mlitava, nespremna, neagresivna, bezmudna i bojazljiva,,,
Mozemo osvajati ligu jer se liga osvaja protiv manjih klubova i tu messi moze sam povuci i stititi jad ostatka ekipe, dok evo u ligi prvaka lik odigra 5 dobrih utakmica i evo sestu odigra isto dobro ali zakon matematike i postotka kaze da ne mozes svaku zabiti i ostatak ekipe ne treba ni pobjediti nego sacuvati ebenih 3:0 i oni to prokockaju.... bog ti dao da pobjedis 3:0 (nezasluzeno), stvarno ne shvatam kako...
stvarno me ne zanima koga ce prodavati a koga dovoditi iduce godine...
Nek se osvoji liga spanije sto vise puta dok je messi tu a kad on ode cekat cemo 20-30 godina da opet postanemo ozbiljni u bilo kojem takmicenju
Mozemo osvajati ligu jer se liga osvaja protiv manjih klubova i tu messi moze sam povuci i stititi jad ostatka ekipe, dok evo u ligi prvaka lik odigra 5 dobrih utakmica i evo sestu odigra isto dobro ali zakon matematike i postotka kaze da ne mozes svaku zabiti i ostatak ekipe ne treba ni pobjediti nego sacuvati ebenih 3:0 i oni to prokockaju.... bog ti dao da pobjedis 3:0 (nezasluzeno), stvarno ne shvatam kako...
stvarno me ne zanima koga ce prodavati a koga dovoditi iduce godine...
Nek se osvoji liga spanije sto vise puta dok je messi tu a kad on ode cekat cemo 20-30 godina da opet postanemo ozbiljni u bilo kojem takmicenju
Najvise mi je zao Malcoma od sve i jednog igraca.Vise zna i umije od Kutinja i Blekija a nije sanse dobio.
Ono sto sam vidio kod njega je karakter i smjelost.Jako je drzak i lucidan , vjerovatno takav remeti koncept prvom do sebe , pa nazad Stojadinu da uradi roling od 23 minute.
Ono sto sam vidio kod njega je karakter i smjelost.Jako je drzak i lucidan , vjerovatno takav remeti koncept prvom do sebe , pa nazad Stojadinu da uradi roling od 23 minute.
Ajd pa tako.....nek da Bog zdravlja vidimo se kad se opet desi neko veliko čudo.....nadam se pozitivno za promenu

Nevjerovartno šta se piše i kakva teza se pokušava postaviti.jasmin10 je napisao/la:Da sigurno je Messi trazio da sredinu terena drze igraci koji mu ne mogu priliku iskreirat.
Messi je krivac za ispadanja (to je još Romario godinama forsirao tu teoriju), a sad je Messi krivac i za loše transfere, zapravo Messi je kriv što je uopšte u Barceloni

Blago nama, kad je Messi glavni krivac.
Dok trpa dobar je svima, jel zakaže jednom u sezoni - odmah mu se svi svežu na vrat....da Bogda Valverde vodio klub još 10 godina, bolje nismo ni zaslužili.
Sad ce se dovesti sjajni Mata i to ce biti taj odlucujuci potez uprave

Dat na vrijeme Messija za Hazarda dok ga Real nije uzeo. Prozivati covjeeka koji je izbacio Lyon, Manchester, dao 2 gola Liverpoolu u prvoj utakmici, u drugoj namjestio 3 sanse.let3 je napisao/la:Nevjerovartno šta se piše i kakva teza se pokušava postaviti.jasmin10 je napisao/la:Da sigurno je Messi trazio da sredinu terena drze igraci koji mu ne mogu priliku iskreirat.
Messi je krivac za ispadanja (to je još Romario godinama forsirao tu teoriju), a sad je Messi krivac i za loše transfere, zapravo Messi je kriv što je uopšte u BarceloniDok on ne ode, nema napretka
![]()
ovo su neki novi momenti
![]()
Blago nama, kad je Messi glavni krivac.
Dok trpa dobar je svima, jel zakaže jednom u sezoni - odmah mu se svi svežu na vrat....da Bogda Valverde vodio klub još 10 godina, bolje nismo ni zaslužili.
Sad ce se dovesti sjajni Mata i to ce biti taj odlucujuci potez uprave
- BosniaBoston
- Kontakt:
Samo da vas napomenem da je liverpool za klasu bolji od kad su uvalili nama kukavicje jaje za haman 200 milki.Za te pare smo mbappea mogli uzet 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Mislim da je Messi kriv za ispadanje jer je imao slobodnjak na 32m a nije zabio.Da jeste , sve bi bilo drugacije.
Kaže moj stari, ako ne zabije ovo prolazi Liverpool, reko nije penalJoeBleck je napisao/la:Mislim da je Messi kriv za ispadanje jer je imao slobodnjak na 32m a nije zabio.Da jeste , sve bi bilo drugacije.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
mata in puig na posudbu
willian in malcom out
ajmo
willian in malcom out
ajmo
Vidis da je dobro rek'oLillard je napisao/la:Kaže moj stari, ako ne zabije ovo prolazi Liverpool, reko nije penalJoeBleck je napisao/la:Mislim da je Messi kriv za ispadanje jer je imao slobodnjak na 32m a nije zabio.Da jeste , sve bi bilo drugacije.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da li je ijedan igrac Barcelone osim Messija imao uspješan dribling ?
Naravno da je krivac......Kriv je što je lojalan klubu, što nije čim je video da se od g*ovana pita ne može napraviti nije otišao već dopušta da koje kakvi glupani pišaju po njemu....isto i u Argentini tako....2 puta je odlazio i ta **** lojalnost ga ponovo vraća da se bruka sa g*ovnima oko sebe.....evo i na leto će ponovo u novu bruku na Copa America sa Pavonom, Seronom, Bigljom, Štigljom i Štangljom i Royom ponovo da se bruka i opet biti jedini krivac....umesto da ladi jajca negde na morulet3 je napisao/la: Blago nama, kad je Messi glavni krivac.

Messi sam sebe .ebe u Argentini, ne da selektoru da poziva igrace koje treba jer mu se moze. Da si mu jaran i igras u Genoi zvao bi te u repku hehe
A vcrs su englezi imali dosta vise zelje, ziv dokaz je da Henderson odigra tekmu ko Gerrard jer ima volju ogromnu a inace je igrac gola ki.ta
Biskvit, Suarez i Rakitic nisu vise za prve postave. Alba odigrao loptu Messijujer to uvijek radi, da je sutao i ofulao svi bi ga popljuvali zato jer je mogao dodati Meši.
A vcrs su englezi imali dosta vise zelje, ziv dokaz je da Henderson odigra tekmu ko Gerrard jer ima volju ogromnu a inace je igrac gola ki.ta
Biskvit, Suarez i Rakitic nisu vise za prve postave. Alba odigrao loptu Messijujer to uvijek radi, da je sutao i ofulao svi bi ga popljuvali zato jer je mogao dodati Meši.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Da li neko zaista misli da bi jedan Klop ili Guardiola dosao danas da vodi ekipu Barcelone?
Ili onaj anonimus iz Ajaksa. Kakav bi on autoritet imao u svlacionici pored Albe, Pikea, busketca, Messia...?
Ili onaj anonimus iz Ajaksa. Kakav bi on autoritet imao u svlacionici pored Albe, Pikea, busketca, Messia...?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 08 maj 2019, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdrav od mene...biće bolje, valjda 

Ma ja, to bi njima ispod casti bilo, a i ne bi ih mogli platiti svakakoEvander je napisao/la:Da li neko zaista misli da bi jedan Klop ili Guardiola dosao danas da vodi ekipu Barcelone?

jbt, sa ovim postom sveo si Barcelonu na nivo Getafea

Moram da se vratim.....na koga konkretno misliš? Na Ikardija? Dečko ima dve leve noge.....odigrao par utakmica, bolje da nije i obrukao se načisto.Ti ćeš sada reći ali daje golove u Italiji.....pa daje i Higuain pa šta? Daje i Aguero u Cytiju pa u reprezentaciji ima dve leve. Za drugog ne znam da postoji....podseti me? Kome on to ne dozvoljava da ga pozovu? mada je i to za Ikardija čista budalaština al ajde....Bobadilla je napisao/la:Messi sam sebe .ebe u Argentini, ne da selektoru da poziva igrace koje treba jer mu se moze. Da si mu jaran i igras u Genoi zvao bi te u repku hehe

Koja je njihova filozofija?let3 je napisao/la:Ma ja, to bi njima ispod casti bilo, a i ne bi ih mogli platiti svakakoEvander je napisao/la:Da li neko zaista misli da bi jedan Klop ili Guardiola dosao danas da vodi ekipu Barcelone?![]()
jbt, sa ovim postom sveo si Barcelonu na nivo Getafea
Oba su najvece zvijezde svojih ekipa, pod broj jedan.
Oba su neupitni autoriteti.
Za oba, igraci bi poginuli.
Oba zele da drze sve konce u klubu.
Da li to mogu dobiti u Barceloni?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.