Hajde, možda za te pare i dovedete nekog kvalitetnog igrača, stolica imate i viškaOsim13 je napisao/la: Znaš koje se pare uznu 5+![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Hajde, možda za te pare i dovedete nekog kvalitetnog igrača, stolica imate i viškaOsim13 je napisao/la: Znaš koje se pare uznu 5+![]()
Sreca pa ekskurzije idu u Barcelonu pa mozete vidjeti NC uzivo. Uspjeli ste u zivotu, cestitam.BosniaBoston je napisao/la:Sve neki navijaci Man U na forumu a raduju se prolasku LiverpoolaIsto ko da navijac Reala navija za Atletico protiv Liverpoola npr.Vi Old Trafford ni na slici vidjeli niste
Stilska figura koju sam upotrijebio se naziva metaforaKaunas je napisao/la:Sreca pa ekskurzije idu u Barcelonu pa mozete vidjeti NC uzivo. Uspjeli ste u zivotu, cestitam.BosniaBoston je napisao/la:Sve neki navijaci Man U na forumu a raduju se prolasku LiverpoolaIsto ko da navijac Reala navija za Atletico protiv Liverpoola npr.Vi Old Trafford ni na slici vidjeli niste
Ni blizu. Vidi postove kad je Juventus ispao sve ce ti biti jasno. Ne znam ko je veceras pljuvao, samo su se iznosile cinjenice. Jbg.Mokes je napisao/la:Slično kao i ti večerasKaunas je napisao/la:a kad je Juve ispao najglasniji su bili u pljuvanju po Ronaldu, a covjek jedini zabijao u KO fazi ove sezone.![]()
Al' haj nek si dočekao malo radosti nakon ispada Reala, Uniteda i Juventusa.
Koji jinx? Onaj za mrava poslije prve tekme? Tad sam bio ozbiljan, bio sam uvjeren da je gotovo. Nemoguce sta je uradio. Jednostavno nije on za Barcu, ne može trener tog mentaliteta trenirati Barcu taman da je i triplettu uzeo. A to bi bilo bas mazanje ociju. A Max, ne mogu ga ocima, a na vidiku mrka kapa.Mokes je napisao/la:Pa i Messi je dao 2Pogba je napisao/la:Po gol u obje tekme.Mokes je napisao/la:
Kao što je pokazao protiv Ajaxa ove sezone
I hvala ti na onom junx-u, da Bogda Max ostao još 5 godina trener Juventusa.
Ne lupaj Boga ti. Navijao sam da Ajax prodje protiv Juveta, igrali su strasno i steta bi bila da ispadnu. To sam i napisao poslije te tekme al to nisi htio da vidis, ne ide ti u prilog.Mokes je napisao/la:
Al' haj nek si dočekao malo radosti nakon ispada Reala, Uniteda i Juventusa.
Mesi je uteg ovoj barci, da nije nikako igrao veceras prosli bi sigurno, covjek je spreman ko prosjecan rekreativac, hoda, ne ucestvuje u odbrani, igra samo napad, veceras je namjestio par prilika, al i njemu su namjestili prilike koje je fulao, sve u svemu vise igrac manje na terenu, nekoliko puta barca je igrala jace tekme bez njega i odigrane su odlicno uz pobjede, bude brza igra i ne gleda se samo njemu povratnaFowl95 je napisao/la:U najmanju ruku nije loša. Jeste da su svi navikli na njegove golove, pa kad ne zabije odmah ne valja, al lik je odigro vrlo solidno. Osim onog faila na početku, mada i tu nije bilo potrebe da mu iko dodaje.Mason je napisao/la:5 shots attempted
3 chances created
Ovo ocjenjuju kao dobru partiju GOATa![]()
![]()
"Nema s kim igrati"kako u Argentini evo sad ni u Barci
Dok su zato Suarez i Coutinho bili nevidljivi.
leorey je napisao/la:Al samaramo ove precjenjene englezice, halal nam cufta, nista ljepse. Jos luzerski Tottenham u finalu koji btw nije trebao proci ni grupu.
leorey je napisao/la:Sta to cujem Cillessen mijenja najboljeg na svijetu?
leorey je napisao/la: Busquets je sigurno najkonstantniji igrac uz Messija i Ronalda u zadnjih 10 godina. Medjutim ovu sezonu definitivno nije na onoj razini od ranije, jednostavno nemas vise neku sigurnost kad on ima loptu, ne smije peljat pred svojim golom, ono jucer sam definitivno vidio u golu, onakve greske se ne smiju jednostavno desavati.
leorey je napisao/la:Svaka cast ekipi, 2 tekme do triplete![]()
leorey je napisao/la: Mora se priznat i da smo srece imali, u uzvratu ovima treba 4:0, ako ispuse to nek ugase klub, tj nek se jednostavno ispisu iz takmicenja LP na jedno 5 godina.
Pratite i sljedecu sezonu Lige prvaka da vidite kome cemo skinuti gace i omoguciti titulu.coelho41 je napisao/la:Treba istać posljednjih godina ko naguzi Bayern taj i osvaja većinom. Što će reći da smo srećne guzice.
Sljedecu ispadamo u grupi, guzi nas Basaksehir, te oni osvajajuharden je napisao/la:Pratite i sljedecu sezonu Lige prvaka da vidite kome cemo skinuti gace i omoguciti titulu.coelho41 je napisao/la:Treba istać posljednjih godina ko naguzi Bayern taj i osvaja većinom. Što će reći da smo srećne guzice.
Brate, bez zayebancije, al Trent je nešto usiso iz kesice u usta pred onu asistencijucoelho41 je napisao/la:Sve vam je ovo jer igrači Barce nisu jeli T E Č N I O B R O K, N E Š T O S A V I S O K I M G L I K E M I J S K I M I N D E X O M
Jest lijepo ispast na vrijeme da se ne nerviramo ko Culesiharden je napisao/la:Pratite i sljedecu sezonu Lige prvaka da vidite kome cemo skinuti gace i omoguciti titulu.coelho41 je napisao/la:Treba istać posljednjih godina ko naguzi Bayern taj i osvaja većinom. Što će reći da smo srećne guzice.
Što će reći da od tečnog obroka, nekog sa visokom glikemijskim indeksom dobijes i 6 culo pa vidis sto drugi ne videOsim13 je napisao/la:Brate, bez zayebancije, al Trent je nešto usiso iz kesice u usta pred onu asistencijucoelho41 je napisao/la:Sve vam je ovo jer igrači Barce nisu jeli T E Č N I O B R O K, N E Š T O S A V I S O K I M G L I K E M I J S K I M I N D E X O M
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, bvsic, Hansestadt, Kaunas, THEC, tuzlanskinacin, VensanKasel, VolimBiH96, zemuntrg i 107 gostiju.