FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ako nisu uradili nista značajnije nakon ispadanja od Rome ne vjerujem ni da ce sada. Ostaje Valverde, sa Rakiticem i Busquetsom u vezi i najboljim napadacem zadnjih 20 godina u napadu. Iako nije u gostima dao gol 3 godine .
Osvojit ce se liga opet, blamirat ce se u ligi prvaka i to je to.
Ali opet jedan dio mene se nada da ce se Suarez zamijeniti sa Kaneom. Busquets i Rakitic sa De Jongom i Pjanicem. Coutinho sa bilo kim jer ne moze losije od ovoga sto on igra .
Osvojit ce se liga opet, blamirat ce se u ligi prvaka i to je to.
Ali opet jedan dio mene se nada da ce se Suarez zamijeniti sa Kaneom. Busquets i Rakitic sa De Jongom i Pjanicem. Coutinho sa bilo kim jer ne moze losije od ovoga sto on igra .
- BosniaBoston
- Kontakt:
Za znatno vecu kolicinu secerne repe nego sto dobijaju u trenutnim klubovima i mladost bi trenirali,pusti te suplje.Jedino mozda messi u danasnjem fudbalu ne zeli napustiti trenutni klub zbog novca.Uz messija jos pike i biskvitEvander je napisao/la:Koja je njihova filozofija?let3 je napisao/la:Ma ja, to bi njima ispod casti bilo, a i ne bi ih mogli platiti svakakoEvander je napisao/la:Da li neko zaista misli da bi jedan Klop ili Guardiola dosao danas da vodi ekipu Barcelone?![]()
jbt, sa ovim postom sveo si Barcelonu na nivo Getafea
Oba su najvece zvijezde svojih ekipa, pod broj jedan.
Oba su neupitni autoriteti.
Za oba, igraci bi poginuli.
Oba zele da drze sve konce u klubu.
Da li to mogu dobiti u Barceloni?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma boli me q i za Pepa i za Klopa, nisu jedini treneri na svijetu.Evander je napisao/la:Koja je njihova filozofija?let3 je napisao/la:Ma ja, to bi njima ispod casti bilo, a i ne bi ih mogli platiti svakakoEvander je napisao/la:Da li neko zaista misli da bi jedan Klop ili Guardiola dosao danas da vodi ekipu Barcelone?![]()
Zapravo prvog smo vec imali, pa otišao. Život ide dalje.
Barci treba prije svega prava uprava i orijentacija na svoju stil, svoju školu, svoje korijene.
Baš ce ti to Klopp omoguciti
Pa dobro nije to baš tako....naravno da bi od onog anonimnog do onog elitnog trenera svi želeli na klupu Barse ali postoji jedan "problem". U Barsi se zna šta se od njih očekuje.....očekuje se LP. Primera i kup više nisu imperativ i to sa Barsom pokazalo se mogu i početnici u trenerskom poslu. Zato je daleko lagodnije (za istu količinu novca) raditi u drugim klubovima kojima je LP želja ali ne i imperativ...Zato Barsa i jeste od odlaska Pepa promenila 5-6 trenera koji realno nisu bili afirmisani u poslu...jer oni nisu imali šta izgubiti već samo (eventualno dobiti). Enrikeu se čak i posrećilo....Evander je napisao/la:Koja je njihova filozofija?let3 je napisao/la:Ma ja, to bi njima ispod casti bilo, a i ne bi ih mogli platiti svakakoEvander je napisao/la:Da li neko zaista misli da bi jedan Klop ili Guardiola dosao danas da vodi ekipu Barcelone?![]()
Philippe Coutinho je kreirao jednu šansu te tri pokušaja driblinga bez da je ijedan bio uspješan u 120 minuta koliko je igrao u dva susreta protiv Liverpoola.
Hahahahaha
Hahahahaha
Ovo što Coutinho pruža u Barceloni, isto to je pružao i Denis Suarez. Zaista, ne bi ništa lošiji bio !jasmin10 je napisao/la: Coutinho sa bilo kim jer ne moze losije od ovoga sto on igra .
Samo što je ovaj prvi doveden za 140 miliona i mora igrati, a ovaj drugi jadnik masijac, pa ga sad šutiraju po posudbama. A suštinski nikakve razlike.
Deulofeu - Dembele - ista prica. Samo što bi žutokljunac bar bio spreman za utakmice, za razliku od onog bolničkog pacijenta.
To je 260 bezveze bacenih miliona. A vec su imali domace igrace otprilike na istom levelu. Jer teren je jedino mjerilo. Boli me q za hajp i šta mediji pišu.
Znam, znam, sad ce prica u stilu "šta nekog boli qrac, nisu tvoje pare" itd.
Pa sad da pitas, 99 posto bi reklo novi trener neko od njih dvojice da bude.
I ja sam za mjenjanje uprave. Plus trener (ja sam za Kumana) , plus par igraca, plus filozofija kluba.
Ne zelim samo par korekcija, jer to nece donijeti znacajan pomak, ma ko god da bude trener slijedece godine.
Isto se uradilo 2008. i donijelo je rezultat, sto ne znaci automatski da bi i sad.
Sto se mene tice, sezona je gotova. Ne znam ni da li cu finale kupa gledati.
Puno loseg fudbala smo gledali ove godine, veliko razocarenje na kraju. Nadam se sa nece biti onogbslavljenickog autobusa radi osvojene lige. Nisu zasluzili nikakvo slavlje ove sezone.
Ali zivot ide dalje, sve nas sutra cekaju nasi standarni problemi
Laku noc
I ja sam za mjenjanje uprave. Plus trener (ja sam za Kumana) , plus par igraca, plus filozofija kluba.
Ne zelim samo par korekcija, jer to nece donijeti znacajan pomak, ma ko god da bude trener slijedece godine.
Isto se uradilo 2008. i donijelo je rezultat, sto ne znaci automatski da bi i sad.
Sto se mene tice, sezona je gotova. Ne znam ni da li cu finale kupa gledati.
Puno loseg fudbala smo gledali ove godine, veliko razocarenje na kraju. Nadam se sa nece biti onogbslavljenickog autobusa radi osvojene lige. Nisu zasluzili nikakvo slavlje ove sezone.
Ali zivot ide dalje, sve nas sutra cekaju nasi standarni problemi
Laku noc
Murinja treba dovesti.Poceo je svrsavati javno na messija
Ma Dembele kad igra barem znas da igra za razliku od bezmudog Brazilca. Druga stvar su povrede za koje nije on kriv.let3 je napisao/la:Ovo što Coutinho pruža u Barceloni, isto to je pružao i Denis Suarez. Zaista, ne bi ništa lošiji bio !jasmin10 je napisao/la: Coutinho sa bilo kim jer ne moze losije od ovoga sto on igra .
Samo što je ovaj prvi doveden za 140 miliona i mora igrati, a ovaj drugi jadnik masijac, pa ga sad šutiraju po posudbama. A suštinski nikakve razlike.
Deulofeu - Dembele - ista prica. Samo što bi žutokljunac bar bio spreman za utakmice, za razliku od onog bolničkog pacijenta.
To je 260 bezveze bacenih miliona. A vec su imali domace igrace otprilike na istom levelu. Jer teren je jedino mjerilo. Boli me q za hajp i šta mediji pišu.
Znam, znam, sad ce prica u stilu "šta nekog boli qrac, nisu tvoje pare" itd.
Ali Coutinho ide u prvoj utakmici na ocajnog Gomeza, u drugoj na igraca koji je najvise puta predriblan i ne uradis nista. Osim sto osutas kao da postis i upropastis 100% priliku.
Zašto da ne? Prošlo je puno vremena....uostalom sve te stvari su normalne u sportu i rivalstvu koje je vladalo a čoveku jest to želja oduvek....još pre Reala.....Ja lično (u ovom momentu) kad bi birao izabrao bi Simeonea jer mislim da bi mogao raščistiti neke stvari na terenu. mada samo tako mislim ali nije to lako i neće biti lako ma ko se prihvatio tog posla. Mada mislim da Simeone ne bi ni hteo ali Murinjo bi pristao i peške došao istog momentaJoeBleck je napisao/la:Murinja treba dovesti.Poceo je svrsavati javno na messija
parangal je napisao/la:I pre nego se ponovo načisto povučem da podsetim opet mog druga @Romaria što sam mu napisao pre 2 godine.......druže moj, evo Messi za mesec dana pune 32 godine. Od 24 do 32 samo (i velikim slovima SAMO) jedna jedina LP......8 godina druže a jedna LP. neko mora biti kriv za to? A on kao vino....što stariji sve bolji ali džabe
Heh, kobna je greska sto najbojem ikada veceras nisu obezbijedjeni ronaldinjo, xavi, iniesta i zidan iz najboljin dana da bi prosao ekipu dje igraju saciri, origi i druge maradone, stvarno i veceras kao i niz ovih godina mesi j briljirao, al viddi se da nema s kim
Evo dvije godine kad ga dizete u nebo govorim stanite ljudi da ga vidimo kad je najbitnije, vidjeli smo, i ko ga hebe vise
od te zadnje titule s guardiolom, uz izuzetak polusezone s enrikeom kad je uzeta tripleta, messi je blijeda sjena i oronula olupina igracine koji je imao sve da postane najbolji ikada, al postalo mu je mrsko vise trenirati da bi imao potrebnu fizicku spremu, sve ove godine drug moj on je vise uteg nego korist barci, to govorim duze vremena i uvijek se obistini nazalost
Sve opet kontam demantovat ce me, podici ce se, al rinaka, ne moze, zapusten igrac, sve ono sto povremeno bljesne to je na talent, cim dodje nabrijaniji protivnik mesi il los il solidan, takvog alibi igraca zvati najboljim ikada je smijesno
Ekipa mu je veceras pripremila 5 6 prilika, izmasao je, prehodao veci dio utakmice, godinama evo kad je najbitnije covjek zabije glavu u zemlju i hoda, da barem podigne ruke i kaze hajmo ljudi, on otupi i sebe i saigrace
Sta mu je trebalo da prodje ekipu sa sacirijem, origijem, hendersonim, il prosle godine romine vanzemalje, pusti brate tu pricu, mesi je davno prno u cabar, da je barem gospodin ko ronaldinjo da to prizna i ode, ne nego uzima 70 miliona, jos odredjuje i ko ce igrati jos, sta sve mu se ne ugadja, i kad dodje vakat da se pokaze ko je najbolji, zabije glavu
Mogao je biti najveci ikada, al hebiga, nije se potrudio, ovako je luzer i do njega je najvise, ima zasluge i trenera i saigraca, no najvise je do njega i ko ga hebe vise
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Sve je to život......Valverde je pre otprilike 3 sata mislio (i mogao) biti pukovnik.....a sada je trenerski pokojnik. Zato fudbal i jeste tako popularan....
Romariooo je napisao/la:parangal je napisao/la:I pre nego se ponovo načisto povučem da podsetim opet mog druga @Romaria što sam mu napisao pre 2 godine.......druže moj, evo Messi za mesec dana pune 32 godine. Od 24 do 32 samo (i velikim slovima SAMO) jedna jedina LP......8 godina druže a jedna LP. neko mora biti kriv za to? A on kao vino....što stariji sve bolji ali džabe
Heh, kobna je greska sto najbojem ikada veceras nisu obezbijedjeni ronaldinjo, xavi, iniesta i zidan iz najboljin dana da bi prosao ekipu dje igraju saciri, origi i druge maradone, stvarno i veceras kao i niz ovih godina mesi j briljirao, al viddi se da nema s kim
Evo dvije godine kad ga dizete u nebo govorim stanite ljudi da ga vidimo kad je najbitnije, vidjeli smo, i ko ga hebe vise
od te zadnje titule s guardiolom, uz izuzetak polusezone s enrikeom kad je uzeta tripleta, messi je blijeda sjena i oronula olupina igracine koji je imao sve da postane najbolji ikada, al postalo mu je mrsko vise trenirati da bi imao potrebnu fizicku spremu, sve ove godine drug moj on je vise uteg nego korist barci, to govorim duze vremena i uvijek se obistini nazalost
Sve opet kontam demantovat ce me, podici ce se, al rinaka, ne moze, zapusten igrac, sve ono sto povremeno bljesne to je na talent, cim dodje nabrijaniji protivnik mesi il los il solidan, takvog alibi igraca zvati najboljim ikada je smijesno
Ekipa mu je veceras pripremila 5 6 prilika, izmasao je, prehodao veci dio utakmice, godinama evo kad je najbitnije covjek zabije glavu u zemlju i hoda, da barem podigne ruke i kaze hajmo ljudi, on otupi i sebe i saigrace
Sta mu je trebalo da prodje ekipu sa sacirijem, origijem, hendersonim, il prosle godine romine vanzemalje, pusti brate tu pricu, mesi je davno prno u cabar, da je barem gospodin ko ronaldinjo da to prizna i ode, ne nego uzima 70 miliona, jos odredjuje i ko ce igrati jos, sta sve mu se ne ugadja, i kad dodje vakat da se pokaze ko je najbolji, zabije glavu
Mogao je biti najveci ikada, al hebiga, nije se potrudio, ovako je luzer i do njega je najvise, ima zasluge i trenera i saigraca, no najvise je do njega i ko ga hebe vise
Joj Romaria hahahha
Jadniji komentari od Suarezove igre.
Jadniji komentari od Suarezove igre.
Poceli su se prizivati Mou i Cholo u Barcu
Kljucajte temu, vakat je
Kljucajte temu, vakat je
Btw
Portal Squawka podsjeća da Luis Suárez nije postigao pogodak u 18 susreta zaredom u gostima u Ligi prvaka.
Najbolji napadac zadnjih 20 godina.
popisa se po znalcu Leroyu.
Portal Squawka podsjeća da Luis Suárez nije postigao pogodak u 18 susreta zaredom u gostima u Ligi prvaka.
Najbolji napadac zadnjih 20 godina.
Jel stvarno mislis da prvi strijelac u Serie A ne zasluzuje poziv u reprezentqciju Argentine ? Pa Di maria je bio klupiran, igrao je.beni Enzo, ne bi reko da je trener toliki totmak da to radiparangal je napisao/la:Moram da se vratim.....na koga konkretno misliš? Na Ikardija? Dečko ima dve leve noge.....odigrao par utakmica, bolje da nije i obrukao se načisto.Ti ćeš sada reći ali daje golove u Italiji.....pa daje i Higuain pa šta? Daje i Aguero u Cytiju pa u reprezentaciji ima dve leve. Za drugog ne znam da postoji....podseti me? Kome on to ne dozvoljava da ga pozovu? mada je i to za Ikardija čista budalaština al ajde....Bobadilla je napisao/la:Messi sam sebe .ebe u Argentini, ne da selektoru da poziva igrace koje treba jer mu se moze. Da si mu jaran i igras u Genoi zvao bi te u repku hehe
A vcrs su englezi imali dosta vise zelje, ziv dokaz je da Henderson odigra tekmu ko Gerrard jer ima volju ogromnu a inace je igrac gola ki.ta
Biskvit, Suarez i Rakitic nisu vise za prve postave. Alba odigrao loptu Messijujer to uvijek radi, da je sutao i ofulao svi bi ga popljuvali zato jer je mogao dodati Meši.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Zašto? Hoćeš da te podsetim u poslednjih 6-7 sezona ko je sve sedeo na klupi Barse? Neću, jer su neki pokojni, za neke čujem da su bolesni.....ali bilo je raznih "trenera". Što se tiče pomenute dvojce ja nemam nikakav lični animozitet prema njima tako da mi ne bi smetalo i ako budu......a znam da su šanse za to 1%let3 je napisao/la:Poceli su se prizivati Mou i Cholo u Barcu![]()
Kljucajte temu, vakat je
Ta dvojica nikad nece biti treneri Barcelone.parangal je napisao/la:Zašto? Hoćeš da te podsetim u poslednjih 6-7 sezona ko je sve sedeo na klupi Barse? Neću, jer su neki pokojni, za neke čujem da su bolesni.....ali bilo je raznih "trenera". Što se tiče pomenute dvojce ja nemam nikakav lični animozitet prema njima tako da mi ne bi smetalo i ako budu......a znam da su šanse za to 1%let3 je napisao/la:Poceli su se prizivati Mou i Cholo u Barcu![]()
Kljucajte temu, vakat je
Bezveze turirate tu pricu, kad znate da je to šuplja. Al, eto ne mogu vam zabraniti.
I drago mi je što ni ovaj spodoba nece biti više trener Barce, ako Bog da
10. april/travanj: Roma 3-0 Barcelona (izbačeni iz četvrtfinala Lige prvaka);
7. maj/svibanj: Liverpool 4-0 Barcelona (izbačeni iz polufinala Lige prvaka).
Barcelona je prvi tim u historiji Lige prvaka koja je ispala dva puta iz gore navedenog takmičenja nakon što su imali tri gola prednosti iz prve utakmice.
Otjerajte levata sutra !
Eto vidiš....tačno sam pogodio šta te "muči"Bobadilla je napisao/la:Jel stvarno mislis da prvi strijelac u Serie A ne zasluzuje poziv u reprezentqciju Argentine ? Pa Di maria je bio klupiran, igrao je.beni Enzo, ne bi reko da je trener toliki totmak da to radiparangal je napisao/la:Moram da se vratim.....na koga konkretno misliš? Na Ikardija? Dečko ima dve leve noge.....odigrao par utakmica, bolje da nije i obrukao se načisto.Ti ćeš sada reći ali daje golove u Italiji.....pa daje i Higuain pa šta? Daje i Aguero u Cytiju pa u reprezentaciji ima dve leve. Za drugog ne znam da postoji....podseti me? Kome on to ne dozvoljava da ga pozovu? mada je i to za Ikardija čista budalaština al ajde....Bobadilla je napisao/la:Messi sam sebe .ebe u Argentini, ne da selektoru da poziva igrace koje treba jer mu se moze. Da si mu jaran i igras u Genoi zvao bi te u repku hehe
A vcrs su englezi imali dosta vise zelje, ziv dokaz je da Henderson odigra tekmu ko Gerrard jer ima volju ogromnu a inace je igrac gola ki.ta
Biskvit, Suarez i Rakitic nisu vise za prve postave. Alba odigrao loptu Messijujer to uvijek radi, da je sutao i ofulao svi bi ga popljuvali zato jer je mogao dodati Meši.svi znaju da je Messi pravio mu sastav. Sta je to on napravio u reprezentaciji da mu se toliko dopusta. 400 put izgubio neko finale i to je to ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.