Ma preostale dvije tekme u sezone će odradit na adrenalin, nema tog umora koji će ih sputati u nečemu.Barbarossa je napisao/la:Liverpool sada treba odmarati igrače za finale lige prvaka.
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- MysticAladin
- Kontakt:
Re: Champions League 2018/2019
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Ter Stegen hladno,MElloo je napisao/la:Oblak je broj 1.Tu nema dilemebodi123 je napisao/la:Realno u 5 deka su Stegen i Allison, ja ne znam kako neko može reć sa sigurnosću da je Mats najbolji, Top 3 da, to nema dileme
Oblak kao linijski nema tu šta tražiti
1. Ter Stegen
2. Ederson/Alisson
4. Oblak
Oblak bi recimo kao linijski sinoc primio 2 gola ne 4
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Neuer ispred ter Stegena uvijek. Mislim kad je zdrav.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Tri gola nije mogao odbraniti al nikako, to ne bi ni Oblak, onaj od leđa je odbranio al eto nedovoljno.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Znači nikad.Kaunas je napisao/la:Neuer ispred ter Stegena uvijek. Mislim kad je zdrav.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jah, pogotovo kad ostane ukopan na liniji ili oslobađanjem od pressingaItsRamiz je napisao/la:Oblak bi recimo kao linijski sinoc primio 2 gola ne 4

Linijske golmane polako ali sigurno moderni fudbal šalje u historiju. Kao takvi u startu su inferiorni sweeper-keeperima koji uz to znaju i braniti.
Nije više ni kad je zdrav. Neuerovo je manje-više prošlo.BoixosNois1899 je napisao/la:Znači nikad.Kaunas je napisao/la:Neuer ispred ter Stegena uvijek. Mislim kad je zdrav.
Ter Stegen je bolji zadnje 3 sezone.
Zašto trećeg golmana Njemačke reprezentacije uopšte stavljaš u rečenicu s Manuom? Potpuno neozbiljno.Kaunas je napisao/la:Neuer ispred ter Stegena uvijek. Mislim kad je zdrav.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Donnie Darko
- Kontakt:
pa neuer je bukvalno poklonio liverpoolu gol, ne da je mogao bolje reagovati ili nešto, bukvalno je rekao ljudine evo vam gol 

Jel ovo i Barca kompletirala 3/3?

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Aaa fakat, zaboravio sam da to poništava 15ak godina profesionalne karijere kakvu VV za siromašne može samo sanjati.Donnie Darko je napisao/la:pa neuer je bukvalno poklonio liverpoolu gol, ne da je mogao bolje reagovati ili nešto, bukvalno je rekao ljudine evo vam gol

41.21.1.
- anonymousHD
- Kontakt:
Svako im svoj način.madridist je napisao/la:Jel ovo i Barca kompletirala 3/3?

Ako uzmemo krijterij Balon d'ora Alisson je najbolji golman na svijetu 
Iko objašnjenje zašto se dominantna osvajanja liga pljuju i u slučaju Guardiole i u slučaju Valverdea? Ono Ronaldo je samo 2 puta osvojio ligu, ko i Valverde
Meni će uvijek Barceloninih 8 liga i 3 UCL u 11 godina uvijek biti iznad Realovih 4 UCL u 5 godina.

Iko objašnjenje zašto se dominantna osvajanja liga pljuju i u slučaju Guardiole i u slučaju Valverdea? Ono Ronaldo je samo 2 puta osvojio ligu, ko i Valverde

Meni će uvijek Barceloninih 8 liga i 3 UCL u 11 godina uvijek biti iznad Realovih 4 UCL u 5 godina.
Let's talk about SIX baby!
- anonymousHD
- Kontakt:
Naježio sam se sinoć, a evo i sad. Wow.Osim13 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Donnie Darko
- Kontakt:
buffon broj jedan šta onda diskutujemo uopšteS-Y-L-A-R je napisao/la:Aaa fakat, zaboravio sam da to poništava 15ak godina profesionalne karijere kakvu VV za siromašne može samo sanjati.Donnie Darko je napisao/la:pa neuer je bukvalno poklonio liverpoolu gol, ne da je mogao bolje reagovati ili nešto, bukvalno je rekao ljudine evo vam gol
Sinoć je Ter Stegen kriv za prvi i četvrti gol, kod prvog gola umjesto da boksuje loptu van 16m odbija je na nogu Origiju a četvrti gol je posebna priča lik aplaudira dok mu Origi puca na gol.
I onda se nešto čude što Low uvijek bira Neuera ispred njega.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ronaldo je 6 puta osvojio ligu.Fowl95 je napisao/la:Ako uzmemo krijterij Balon d'ora Alisson je najbolji golman na svijetu
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Nekada sjajni Manuel Neuer

Prvi, drugi i četvrti. Al eto, ne prima kroz noge makar.Saurman je napisao/la:Sinoć je Ter Stegen kriv za prvi i četvrti gol, kod prvog gola umjesto da boksuje loptu van 16m odbija je na nogu Origiju a četvrti gol je posebna priča lik aplaudira dok mu Origi puca na gol.![]()
Remember, remember the 5th of November.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.