Kakva glupost. To mozes naci za svakog golmana na svijetu.Rajaz je napisao/la:Nekada sjajni Manuel Neuer
A da ne postavljam onaj gol Florenzija.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Kakva glupost. To mozes naci za svakog golmana na svijetu.Rajaz je napisao/la:Nekada sjajni Manuel Neuer
E nek si i ti docekao da se popišaš po Ter StegenuSaurman je napisao/la:Sinoć je Ter Stegen kriv za prvi i četvrti gol, kod prvog gola umjesto da boksuje loptu van 16m odbija je na nogu Origiju a četvrti gol je posebna priča lik aplaudira dok mu Origi puca na gol.![]()
I onda se nešto čude što Low uvijek bira Neuera ispred njega.
Ovo nema veze sa kvalitetom golmana dok Neuerovo ipak ima.Saurman je napisao/la:
Navodno prvi golman svijeta.
Kad smo kod brojki Ronalda i fc Barcelona.Fowl95 je napisao/la:Ako uzmemo krijterij Balon d'ora Alisson je najbolji golman na svijetu
Iko objašnjenje zašto se dominantna osvajanja liga pljuju i u slučaju Guardiole i u slučaju Valverdea? Ono Ronaldo je samo 2 puta osvojio ligu, ko i Valverde
Meni će uvijek Barceloninih 8 liga i 3 UCL u 11 godina uvijek biti iznad Realovih 4 UCL u 5 godina.
Kao što je Messiju trebalo 6 godina da osvoji tripletu, a Realu 115+ i još uvijek nisumadridist je napisao/la:Kad smo kod brojki Ronalda i fc Barcelona.Fowl95 je napisao/la:Ako uzmemo krijterij Balon d'ora Alisson je najbolji golman na svijetu
Iko objašnjenje zašto se dominantna osvajanja liga pljuju i u slučaju Guardiole i u slučaju Valverdea? Ono Ronaldo je samo 2 puta osvojio ligu, ko i Valverde
Meni će uvijek Barceloninih 8 liga i 3 UCL u 11 godina uvijek biti iznad Realovih 4 UCL u 5 godina.
I Ronaldo i Barcelona su osvojili po 5 lp.
Roni je trebalo otprilike 15 godina za to.
Barceloni 115.
Casemiro 4 titule LP a Messi 3.BoixosNois1899 je napisao/la:Douglas i Ronaldo isti broj titula La Lige
Treba naglasiti da je Douglas dvije sezone proveo u Barci, a Ronaldo 9 u Realu.
Imal tom klipu 5 godina brat bratu ?Kaunas je napisao/la:Kakva glupost. To mozes naci za svakog golmana na svijetu.Rajaz je napisao/la:Nekada sjajni Manuel Neuer
A da ne postavljam onaj gol Florenzija.
Pa i išao sam sa namjerom da bude glupo jer su oni krenuli sa ovim smiješnim poređenjima.Kaunas je napisao/la:Casemiro 4 titule LP a Messi 3.BoixosNois1899 je napisao/la:Douglas i Ronaldo isti broj titula La Lige
Treba naglasiti da je Douglas dvije sezone proveo u Barci, a Ronaldo 9 u Realu.![]()
Treba naglasiti da je Casemiro 5 sezona proveo u Realu, a Messi cijelu karijeru u Barceloni.
Glupo je, zar ne?
Jok ima veze sa položajem zvijezda.Rajaz je napisao/la:Ovo nema veze sa kvalitetom golmana dok Neuerovo ipak ima.Saurman je napisao/la:
Navodno prvi golman svijeta.
Dajk u finalu, mogući Ballon d'or, @Sarma na aparatima
Popišao se on sam po sebi i po klubu, džaba što odigraš dobro prvi meč kad sve zasereš u drugom.let3 je napisao/la:E nek si i ti docekao da se popišaš po Ter StegenuSaurman je napisao/la:Sinoć je Ter Stegen kriv za prvi i četvrti gol, kod prvog gola umjesto da boksuje loptu van 16m odbija je na nogu Origiju a četvrti gol je posebna priča lik aplaudira dok mu Origi puca na gol.![]()
I onda se nešto čude što Low uvijek bira Neuera ispred njega.jest da ti je trebala citava sezona, al ko cega taj i doceka
Pričam o španskoj ligi, sorryTonySosa je napisao/la:Ronaldo je 6 puta osvojio ligu.Fowl95 je napisao/la:Ako uzmemo krijterij Balon d'ora Alisson je najbolji golman na svijetu
Al kako sam znao da ces se vaditi na to da je ovo bilo davno.Rajaz je napisao/la: Imal tom klipu 5 godina brat bratu ?
Porediš trenutno stanje i na moju kritiku Nojeru iz ove sezone postavljaš nešto što se desilo prije par godina. Klasični @Kaunas![]()
Btw, otkud ti na forumu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.