FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Licenca ce se dobit no sikiriki.
Jooj ne smijem ni posmisliti kako bi nas to psihicki slomilo da se osvoji evropa a ne dobije licenca , to je da cupas sebi kosuuuu

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Pa Amar i Mirsad mislim da su familija, ne treba praviti price koje nisu. Niti da je radio da ovi dodju, niti da je njihov. Greske se desavaju i neka odgovara.REGISTROVANI je napisao/la:Valjda je sada jasno ciji je igrac Šiljak kada je prosla uprava tjerana trazeno je da ode i Šiljak pa se i ovdje pisalo u fazonu hadžija lažni i Miro Šiljo napolje , uradite onakve amaterske greške i to od strane covjeka koji je cijeli život u biznisu i po firmama i preduzecima ne moze biti slucajnost
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
- Kontakt:
Ne razumijem to potenciranje da su familija , kada je Šiljak dosao u Želju dosao je na preporuku Amara , Amar tada nije bio u klubu a ako se ne varam Šiljak je dosao u februaru 2014 a Amar otisao iz kluba u decembru 2013 ako griješim neka me neko ispravi , po tome zajedno su u klubu proveli samo protekla cetiri mjeseca i kao rezultat njegovog rada imate suspenziju direktora koji je bio u klubu punih pet godina i to je bio direktor najvise u periodu kada su klubom vladali ljudi Senada Misimovica i on licno a to je trajalo skoro pa cetiri godine a svega godinu je bio direktor pod Gredicem ako se ne varam , ja sam opet ubijedjen da covjek koji godinama radi u firmama i preduzecima ne moze napraviti ovakvu kardinalnu gresku te da nije bio upoznat sa rokovima i pravilimaBezideja je napisao/la:Pa Amar i Mirsad mislim da su familija, ne treba praviti price koje nisu. Niti da je radio da ovi dodju, niti da je njihov. Greske se desavaju i neka odgovara.REGISTROVANI je napisao/la:Valjda je sada jasno ciji je igrac Šiljak kada je prosla uprava tjerana trazeno je da ode i Šiljak pa se i ovdje pisalo u fazonu hadžija lažni i Miro Šiljo napolje , uradite onakve amaterske greške i to od strane covjeka koji je cijeli život u biznisu i po firmama i preduzecima ne moze biti slucajnost
Osim je otišao u decembru 2014!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Ja ne znam nijednu poziciju, niti covjeka s iskustvom da ne napravi gresku u toku rada. Sasvim normalno da se prave greske, samo imaju manje i vece. Ako je kriv zbog ovoga odgovarat ce, a nije ni on sam budala da namjerno napravi ovako veliku gresku.
Desava se. Nece biti vise u klubu i to je to.
Desava se. Nece biti vise u klubu i to je to.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Adzem je jedan od glupljih i sporijih stopera lige. Peco origami igrac. Hadzic, mozda. Za iducu sezonu se odavno posmatraju "neki" igraci. Isto tako se posmatraju trenutni koji igraju u Zelji. Kako ce izgledati taj tim zna samo Amar i niko vise, kao i ko ide a ko dolazi.kerimatomic1921 je napisao/la:Hadzic, Peco i adzem su velika pojacanja za ovaj Zeljin kadar, i provjerena PL imena. Ovi vani su kocka, nikada ne znas sta ces dobiti, hoce li biti motivisan i hoce li se taj dan naspavati. Ne znam hoce li bas biti sredstava za neke strasne kapitalce.
Da mi u Bijeljini uzmemo sta nam treba a o ostalim stvarima nakon toga. Utakmica sezone i o svemu se razmislja samo ne.o tome. Nedo Bog da neko pita kako mogu pomoc.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ispoštujte čovjeka sunce vam žareno, ko ne stavi avatar dabogda ga svaku noć u snu pratio ovaj yebački pogled Zijada BlekićaDokoljenko je napisao/la:Minuta posla. Hvala.Dokoljenko je napisao/la:
Stavi plavu boju na sliku avatara.
Hajde Manijaci, svi u plavo.

Pa vi vidite!
- Dokoljenko
- Kontakt:
@Braco, respect.
+1. Sada su nas 2. Cekamo 3, 4, 5...
Plavi avatar. Željezničar za život cijeli!
+1. Sada su nas 2. Cekamo 3, 4, 5...
Plavi avatar. Željezničar za život cijeli!
Mi smo Željini, Željo je naš!
hvala staroj upravi sto je omogucila duplu krunu pitarima.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Senade,zadnji ti iftar bio,sve ti je.em!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Problem je sto su nama sanse i za sljedecu sezonu male da budemo uopste u prvih 3 ako ne odemo u Evropu. Nit koga mozes prodati, a moras dovesti malo bolje i raskinuti sa ovim bas bas losim, a dosta je takvih. Neka je nama dragi Bog na pomoci bas smo upali u zacarani krug.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nekad smo bili najtrofejniji klub i jedini s duplom krunom, evo gdje nas je doveo senad misimovic zvani evropski željo!
Jos dva prijelazna roka i mislim da bi nas spremili za drugu ligu. Dosta sto su nas ovako uvalili u **** do guse, sta god su uradili ostao neki dug. Generalni sponzor kojem smo mi placali za taj luksuz. Tribina gradjena bez dozvole sad ne mozes krov postaviti na istu. A sve se dicilo nekom transparentnoscu. Kaze grade jug od 5 miliona, mogu obezbjediti 30% od toga sto je 1.5 milion. To jest opet desetogodisnje koje bi bile 500 km i navijaci bi skupili opet najmanje milion, onih pola bi se zaduzili opet kod Misketa, sto bi on naplatio kamatu pa je kroz donacije vratio klubu. Ne moze odma donirati bez kamate.
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Dok su jedni godinama unazadjivali Želju u svim segmentima drugi su napredovali u svim segemntima , pametnom dosta
On moze dati svojih 25.000 ipak je to je veliki privatnik, koji radi samo za Želju. S svojim pravnim timom strucnjaka. Ko god nas je tuzio uzeo bi nam pare.
Ne budi pesimista, prvo para se ima, Zeljo smo da se ne lazemo, od sponzora imas vise nego svi ostali, jedino eto Sarajevo ima mozda vise, od karata imamo najvise, tako da pare sigurbo nece biti problem, samo da se pogodi sa pojacanjima, a u to ne sumnjam sa amaromLjoZee je napisao/la:Problem je sto su nama sanse i za sljedecu sezonu male da budemo uopste u prvih 3 ako ne odemo u Evropu. Nit koga mozes prodati, a moras dovesti malo bolje i raskinuti sa ovim bas bas losim, a dosta je takvih. Neka je nama dragi Bog na pomoci bas smo upali u zacarani krug.
Nismo sloboda yebote, nego Zeljo, iduce godine titula abd

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
E cuj bilo glasanje za licencu koju nismo ispunili, a debila cujj 5:1 hahahahaahahahahah, sunce ti poljubim
Ono ne platis na vrijeme a izglasaju za nas 5:1 hahahaah, vrh navodno

Ono ne platis na vrijeme a izglasaju za nas 5:1 hahahaah, vrh navodno

Brate, sta koristis u slobodno vrijeme?Azpi je napisao/la:Ne budi pesimista, prvo para se ima, Zeljo smo da se ne lazemo, od sponzora imas vise nego svi ostali, jedino eto Sarajevo ima mozda vise, od karata imamo najvise, tako da pare sigurbo nece biti problem, samo da se pogodi sa pojacanjima, a u to ne sumnjam sa amaromLjoZee je napisao/la:Problem je sto su nama sanse i za sljedecu sezonu male da budemo uopste u prvih 3 ako ne odemo u Evropu. Nit koga mozes prodati, a moras dovesti malo bolje i raskinuti sa ovim bas bas losim, a dosta je takvih. Neka je nama dragi Bog na pomoci bas smo upali u zacarani krug.
Nismo sloboda yebote, nego Zeljo, iduce godine titula abd

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ma samo optimizamLjoZee je napisao/la:Brate, sta koristis u slobodno vrijeme?Azpi je napisao/la:Ne budi pesimista, prvo para se ima, Zeljo smo da se ne lazemo, od sponzora imas vise nego svi ostali, jedino eto Sarajevo ima mozda vise, od karata imamo najvise, tako da pare sigurbo nece biti problem, samo da se pogodi sa pojacanjima, a u to ne sumnjam sa amaromLjoZee je napisao/la:Problem je sto su nama sanse i za sljedecu sezonu male da budemo uopste u prvih 3 ako ne odemo u Evropu. Nit koga mozes prodati, a moras dovesti malo bolje i raskinuti sa ovim bas bas losim, a dosta je takvih. Neka je nama dragi Bog na pomoci bas smo upali u zacarani krug.
Nismo sloboda yebote, nego Zeljo, iduce godine titula abd![]()

ma ne realno, opet po semu smo krema lige, ne moze se to promjeniti nikako, nisu prihodi novca najednom stali, ugovori sa sponzorima su tu, jos ako se sta cvakne za vecu, pa ako se dobije licenca eto jos miliona

ma samo je vazno pogoditi sa pojacanjima nista drugo, jer moci ces siguron birati pojacanja, nuditi ce se igraca zelji kamara, a siguran sam da Amar zna izabrati

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic i 30 gostiju.