100 % se slazem sa tobom. Imam prijatelje koji se izjasnjavaju kao katolici Bosanci i nema drugacije. Druga stvar sto je vecina ljudi retardirano.Vrebac je napisao/la:Zar je Problem izjasnit se pravoslavcem iz BiH a ne Srbinom!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Fantasista
- Kontakt:
Re: Chat
- Barbarossa
- Kontakt:
Vratiti granice banovine Bosne!
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Isto tako po Ustavu Srbije ljudi nastanjeni na njenoj teritoriji imaju pravo da se nacionalno izjasne kako im je volja.ASD je napisao/la:
Naravno da nije, lijepo to piše u Ustavu.
Musliman je vjeroispovjest izađi iz 1945.Fantasista je napisao/la:
Zar je problem izjasnit se muslimanom iz Srbije. Kome je do Bosne neka dodje ovdje da zivi.
Može ako vi što vam smeta Bosna i Bošnjaci odete iz nje.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- ASD
- Kontakt:
Apsolutno, Bošnjak, Srbin, Klingonac, svako ima pravo po volji da se izjasni.VolimTz je napisao/la:Isto tako po Ustavu Srbije ljudi nastanjeni na njenoj teritoriji imaju pravo da se nacionalno izjasne kako im je volja.ASD je napisao/la:
Naravno da nije, lijepo to piše u Ustavu.
Musliman je vjeroispovjest izađi iz 1945.Fantasista je napisao/la:
Zar je problem izjasnit se muslimanom iz Srbije. Kome je do Bosne neka dodje ovdje da zivi.
Može ako vi što vam smeta Bosna i Bošnjaci odete iz nje.
Musliman nije samo vjeroispovjest, u Sandžaku se više od 20 000 ljudi izjašnjava nacionalno kao Muslimani.
Jesi li se izjasnio kao srbin na popisu ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Fantasista
- Kontakt:
Ja odbijam da budem bosnjak. Moja drzava je bosna i hercegovina i ja sam bosanac.
Ovaj svako malo raspaljuje vatru i onda se sjate kmečat kad moderacija reaguje
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne bih ja ništa pisao da me stvarno ne boli ovo što ljudi pišu ovdje. Pa šta je taj Sandžak sve ljudi dao za Bosnu, obrazovanih ljudi, boraca, generala.Osim13 je napisao/la:Ovaj svako malo raspaljuje vatru i onda se sjate kmečat kad moderacija reaguje
Ali eto ja raspaljujem. Nek ih je stid onog što pišu.
Doviđenja, prijatno.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Radim ko pas dok Osim nabija postove. 
Kako ovaj ASD nije banovan do sad zbog potpaljivanja 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Joj djevojke kako parkira auto 
6 slobodnih mjesta i ona dva zauzela, i to na kant
6 slobodnih mjesta i ona dva zauzela, i to na kant
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Originalni naziv za stanovnike ove zemlje je Bosnjani.
O tome svjedoce povelje - Vladislava Stjepanovica (1353.), Stjepana II Kontromanica, kralja Dabise (1392.), pismo Stjepana Tomasevica papi (1461.), prepiske Tvrtka i velikasa...
Znaci sve dokumenti gdje nalazimo svoj identitet, a isti je Bosnjanin.
Naravno, taj termin vremenom mijena svoje znacenje (i oblik dolaskom Osmanlija u Bosnjak) i obiljezava muslimanski dio stanovnistva (budjenjem nacionalih pokreta) i bas 20. stoljece Bosnjaci ulaze bez dovoljno razvijene nacionalne svijesti a svoj kulturno - nacionalni preporod izrazavaju putem lista gdje je glavna odrednica - muslimanski.
U pocetnim previranjima crkveni krugovi hrvatski nacionalni identitet poistovjecuju sa katolicanstvom dok srpski istoricari i akademski krugovi (kojih je bilo znatno vise spram bosnjackih) sprstvo sa pravoslavljem, uz jak lobi SPC.
O tome svjedoce povelje - Vladislava Stjepanovica (1353.), Stjepana II Kontromanica, kralja Dabise (1392.), pismo Stjepana Tomasevica papi (1461.), prepiske Tvrtka i velikasa...
Znaci sve dokumenti gdje nalazimo svoj identitet, a isti je Bosnjanin.
Naravno, taj termin vremenom mijena svoje znacenje (i oblik dolaskom Osmanlija u Bosnjak) i obiljezava muslimanski dio stanovnistva (budjenjem nacionalih pokreta) i bas 20. stoljece Bosnjaci ulaze bez dovoljno razvijene nacionalne svijesti a svoj kulturno - nacionalni preporod izrazavaju putem lista gdje je glavna odrednica - muslimanski.
U pocetnim previranjima crkveni krugovi hrvatski nacionalni identitet poistovjecuju sa katolicanstvom dok srpski istoricari i akademski krugovi (kojih je bilo znatno vise spram bosnjackih) sprstvo sa pravoslavljem, uz jak lobi SPC.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Meščini da si ti jedini normalan TuzlakVolimTz je napisao/la:
Sandžak je kulturno, etnički okrenut matici Bosni, tako je bilo, tako će ostati. Srećom ni mene ni vas niko ništa ne pita.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
posto gledaju da imaju sto veci broj forumasa pa svakog puste da napravi drugi acc, ali ih izgleda strah da nece 2x na srecu proci antibot pitanjeharden je napisao/la:Kako ovaj ASD nije banovan do sad zbog potpaljivanja
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Pa sjetite se, Ogi time.ItsRamiz je napisao/la:posto gledaju da imaju sto veci broj forumasa pa svakog puste da napravi drugi acc, ali ih izgleda strah da nece 2x na srecu proci antibot pitanjeharden je napisao/la:Kako ovaj ASD nije banovan do sad zbog potpaljivanja
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Braća zauvijek !Derdiyok je napisao/la:Meščini da si ti jedini normalan TuzlakVolimTz je napisao/la:
Sandžak je kulturno, etnički okrenut matici Bosni, tako je bilo, tako će ostati. Srećom ni mene ni vas niko ništa ne pita.
Kad smo kod sandzaklija
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kviz: Kako se zovu ovi Turci?
Rahmetli Faik Malagićtuzlak1987 je napisao/la:Kviz: Kako se zovu ovi Turci?
Rahmetli Jusuf Gojak
Rahmetli Senad Hadžalić
itd
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.