Hajde pregledaj postove kad je potpisao sta se pisalo o njemu kao i o Handzetu i Šišiću. Niki tad nije spominjao ni lijevo ni desno. Nemoj da se igramo alzhajmera. Pa kasnije bilo ou vidi ovi ipak nisu tako losi.Pantelija je napisao/la:Ko je ba sta rekao za tatara???? Tatarove igre su bile lose jer je igrao desno, odes na njegove golove i asistencije , iz hrvatske lige i iz sarajeva, lik 80% toga dao kadanigranlijevo. Kad jenigrao desno, lose. Prebaci ga husref protiv celika i sirokog lijevo, pokida. I? Do koga je?
Ne znam sta jenoco postalo, nikad se nije desavalo da se dijele navijavi za ove i one. Kritikovao se i dzenan i kodro i mnogi drugi. Husref sw vala doata puta opravdano kritikkvao. Nekad i ne. Ali za tatara je 20 ljudi pisalo ovje da mora igrati lijevo. Pisalo je i 20 ljudi da krste meda ne moze na proljece. Ode na klupu mi procvjetamo. Ali i to su zaaluge hisrefa sto je vidio i svka mu cast na tome.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cestitam svakom igracu koji je danas igro i ss.
Jos nista nije gotovo treba se sad okrenut protiv sisoje..
Koliko je bilo navijaca danas
Jos nista nije gotovo treba se sad okrenut protiv sisoje..
Koliko je bilo navijaca danas
Onaj gol Mujakica je cisto ono "KAD TE SRCE PONESE".Denchi je napisao/la:fina pobjeda, odlično ušli u tekmu, stvarno odlično prvo poluvrijeme i sreća je da smo zabili i treći, jer se bojim da nam ne zafali dole....
sudija je mogao i crveni dati i svirati svašta što nije a održao ih je u životu....trebamo i dole isto vako početi...pravo su se počeli lupati nakon 2 gola...
Kapić odličan na kriluTatar i dalje nema kondicije za pressinga i sprintova a kraj sezone za 2 hefte
ali je opet dobar bio, prijetio...na momente smo bili perfekcija ali i smotali smo se dobro par puta, Crepulja dobar...Halil, Vladan VELIKI golman, Rahman borben samo i on se bori sa sobom vidi se..Ahmet dobar standardno...prelijepo za Nihada što istrča i zabi i on, podsjeti me na Torlaka
![]()
dobra prednost ali ne bih ja baš rekao da je gotovo sve...oprez dole...
nadam se rezervama protiv sitija...
-
belosevic28
- Kontakt:
Kako vi me znate uzivati
Ko vas yebe kad ne znate
Ko vas yebe kad ne znate
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Svaka čast momci dupla je na dohvat ruke,ja bih najjači tim poslao u Banoviće ne ostaviti ni 1% mjesta za zajebanciju,SAMO JAKO DO KRAJA!!!
Strasno Sarajevi, satra zaostali Husref modernog sedolskog. Ko s8ngerica smo odigrali. Uzivanje pravo.
Hvala vam svima, sve vas volim!
Hvala vam svima, sve vas volim!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Hvala.
Zadnja izmjena: midzuka, dana/u 08 maj 2019, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
JURIŠ
Sad samo par igraca odmoriti u Banovicima i sa kombinovanim timom mozemo do 3 boda aBd da konacno rijesimo prvenstvo, a protiv ubica u revansu poslati najbolje sto imamo i ponoviti pristup od danas.
Pa protiv Zvijezde aBd ozvanicimo i zvanicno proslavimo duplu.
Pa protiv Zvijezde aBd ozvanicimo i zvanicno proslavimo duplu.
- siroliver69
- Kontakt:
Bravo Sarajevo! Cestitam i onima koji su nam obezbijedili najbolji i najskuplji igracki kadar! Duplaaaa
Normalno da treba igrati najjaci tim, to oko odmora je uvijek bila pretjerana prica, Liverpool u subotu igrao tezak mec u ligi, Barselona igrala sa drugim timom ligu, pa sinoc ih Liverpool pregazi, pa kad smo mi uzeli titulu malenim, mi nekoliko dana prije te utakmice imali kup, jos sta se sve desavalo poslije utakmice...Anex je napisao/la:Svaka čast momci dupla je na dohvat ruke,ja bih najjači tim poslao u Banoviće ne ostaviti ni 1% mjesta za zajebanciju,SAMO JAKO DO KRAJA!!!
U sljedece tri utakmice imamo priliku ispisati historiju, trebaju nam 4 boda u ligi, i da se ne ponovi ono od sinoc u kupu...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Kritika ne znaci da nekog ne volis, nego bas suprotno. Mislis da uvijek moze bolje. Pa i vlastito dijete kritikujes i to bas iz ljubavi.
Bravo momci, bravo sokolovi!!!
Jos malo... Jos samo malo.
Ssmo naprijed i zar u ocima!!!
Bravo momci, bravo sokolovi!!!
Jos malo... Jos samo malo.
Ssmo naprijed i zar u ocima!!!
Slavimo momci,zasluzili smo. Nema se sta dodavati.
Duplaaaaaa
Duplaaaaaa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Joooj ja ljepoteee, igraaj bordoo bijeliii olee oleeee
Ovim tempom akoBogda i iduce sezone!!! Pa cak i jace!
Ovim tempom akoBogda i iduce sezone!!! Pa cak i jace!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- AlfredNobel
- Kontakt:
Najdraža generacija FK Sarajevo od kad navijam. Šteta što će se malo osuti na ljeto.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
YNWA uzivaj ba pasa nemoj zagadjivat temu, nesto si kivan! Pricate o Tataru , vi ko da ste gledali zadnje 3 tekme samo. Momak svu statistiku sto je nabio nabio je na desnom krilu,
od 12 golova 10 dao na desnom krilu osim u Ugljeviku kada je igrao lijevo.Smjecanindzemo je napisao/la:YNWA uzivaj ba pasa nemoj zagadjivat temu, nesto si kivan! Pricate o Tataru , vi ko da ste gledali zadnje 3 tekme samo. Momak svu statistiku sto je nabio nabio je na desnom krilu,
Ma nema sta prekucali smo. Stavili smo ruke na oba pehara. Samo jos da ih podignemo za 10 dana aBd.
Zadnja izmjena: revolt, dana/u 08 maj 2019, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ovdje treba prestati dalja priča...YNWA je napisao/la:Normalno da treba igrati najjaci tim, to oko odmora je uvijek bila pretjerana prica, Liverpool ...Anex je napisao/la:Svaka čast momci dupla je na dohvat ruke,ja bih najjači tim poslao u Banoviće ne ostaviti ni 1% mjesta za zajebanciju,SAMO JAKO DO KRAJA!!!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
zamisli ostane mujakic jos jednu sezonu na posudbiAlfredNobel je napisao/la:Najdraža generacija FK Sarajevo od kad navijam. Šteta što će se malo osuti na ljeto.
Eto duple ko bi rekao husref najveci trener u historiji kluba.
Razumijem ja brata ynwa svasta se ovdje pisalo tokom sezone, mozda jedino tajming pogresan.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Svaka cast momcima i Husrefu. Hadzija polako treba sklapati mozaik igraca za kvale LP-a. Kolko je ljudi danas bilo? Moja procjena oko sest milja. I jos jedno pitanje mada znam da je to ovdje tabu tema, a to je u vezi hordi. Ne mogu da vjerujem da imaju slabu brojnost tokom citave sezone. Covjece sam kanton Sarajevo ima oko 500k stanovnika a na najvatrenijoj tribini jedva 500 dusa. Nekad su bile jake frakcije hordi u Maglaju i ostalim BH gradovima.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Sačuvat Lazića, Crepulju, Kovačevića, Tatara, Stanojevića, Ahmeta, Rahmanovića pod svaku cijenu. Dovesti par strašnih pojačanja na pauzi, spremiti se za europu, pa uzeti duplu i sljedeće sezone!!!

Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.