sad opet LP i EL postaju bitna i relevantna takmičenja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
rio_Ferdy88 je napisao/la:Ljudi bez potrošenog feninga u finalu LP
Glup siEvander je napisao/la:Ove sezone je sudjeno da Totenhem uzme LP. Sve me podsjeca ne sezonu Chlesi kad je uzeo.
Prolazak grupe, pa City, pa ovo veceras.
Negdje ne zapisano da oni moraju uzeti.
P.S. Izgleda da Bog ne voli postace![]()
![]()
Donnie Darko je napisao/la:svaka čast englezima, vratili su se, napokon
Bog daje iskusenja ljudima koje voli.Znaci da voli postacrEvander je napisao/la:Ove sezone je sudjeno da Totenhem uzme LP. Sve me podsjeca ne sezonu Chlesi kad je uzeo.
Negdje je zapisano da oni moraju uzeti.
![]()
Do ove godine nisu igrali jer im nije bila finansijski isplativa.Ove godine su odlucili igrat i osvojit ce.Donnie Darko je napisao/la:svaka čast englezima, vratili su se, napokon
Hejteri su tuBoixosNois1899 je napisao/la:Barca će ipak imati igrača u finalu (možda čak i dva). Hejteri gdje ste :kava
BosniaBoston je napisao/la:Bog daje iskusenja ljudima koje voli.Znaci da voli postacrEvander je napisao/la:Ove sezone je sudjeno da Totenhem uzme LP. Sve me podsjeca ne sezonu Chlesi kad je uzeo.
Negdje je zapisano da oni moraju uzeti.
![]()
VAR se desio.let3 je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:svaka čast englezima, vratili su se, napokon
sad opet LP i EL postaju bitna i relevantna takmičenja![]()
![]()
Ako je tacan podatak da su Spursi za mandata Pocha u minusu 30-ak miliona glede net spenda, onda eventualnim osvajanjem lp ovo takmicenje nazvati po argentinskom magu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ljudi bez potrošenog feninga u finalu LP
Da, Bogu je bitno što se sastave dvajsdvojica i šutaju loptu. To je propisano i to očekuje od svih.Evander je napisao/la: P.S. Izgleda da Bog ne voli postace![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.