FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 08 maj 2019, 23:27

benko21 je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Sta je ovo sa Stanojevicem zna li neko? U bolnici je
moguce da je zbog onog udarca sredinom 1-og poluvremena
kada je dobio udarac u glavu tacnije u oko
Pa da to je, oko je u pitanju. Samo ne znam intenzitet povrede, na pretragama je, valjda bude sve akoBogda dobro, potreban nam je za finis sezone itekako
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 08 maj 2019, 23:29

ledesma je napisao/la:
benko21 je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Sta je ovo sa Stanojevicem zna li neko? U bolnici je
moguce da je zbog onog udarca sredinom 1-og poluvremena
kada je dobio udarac u glavu tacnije u oko
Pa da to je, oko je u pitanju. Samo ne znam intenzitet povrede, na pretragama je, valjda bude sve akoBogda dobro, potreban nam je za finis sezone itekako
valjda nije nista ozbiljno i da ce biti ok
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 08 maj 2019, 23:33

Draga braco kakva noć i kakvo zadovoljstvo zaista je lijepo ovih dana biti navijač F.K.Sarajevo,ne bih se ja puno zamarao subotom,komotno mozemo u subotu kombinovati sastav sacuvat neke igrace za srijedu,a onda one tamo subotu abd proslaviti duplu krunu na svom stadionu protiv Zvijezde..uzivajte na samom smo cilju,volim vas sve!
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 08 maj 2019, 23:37

Pantelija je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Naša ljubav ko Trebević ponos u nama :D
Čestitke Husrefu i momcima, svaka čast, pregazili smo ih, pored 3 gola realno mogli smo bar jos dva dati. Svasta se pisalo ovde o Husrefu, mnogo pametologa bilo koji se razumiju satro u formacije, p.ičke materine itd. pa sad i ne cudi sto neka raja se nasladjuje tim samoprozvanim strucnjacima. Fina i posjeta danas bila sve za deset. Vidimo se u Banovicima, ocekujem da ce nas gore bas dosta biti, prvi sastav šefe i da ne razmisljamo i ne kalkulisemo.
GAZI SVE DO DUPLE !!!
Pa kad vec pametujes, sta mislis koliko je bilo danas "pljuvaca" na kosevu i koji ce biiti u banovicima, a koliko je tastatura ratnika i "branitelja"?
Ja ih na forumu danas vidjeh dosta....
Hajde vise ne s.eri tako ti Boga, onog Hebibovica si analizirao cijelu sezonu, konstatno nesta pametujes, koji qrac dangubis na forumu, zavrsi licencu i pokazi znanje na klupi nekog tima ako mislis da si za to. Ovde svakako gotovo da i nema onih koji su redovni na tekmama na Kosevu, a pogotovo na strani, sigurno je mali broj i onih koji su clanovi kluba kao i vlasnici neke sezonske ulaznice. Ja sam sve to i biti cu u Banovicima, kao i na nekim gostovanjima ove sezone i bez propustene domace tekme ove sezone.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 08 maj 2019, 23:40

Hvala svim momcima i cijelom stručnom štabu sto su meni i svima nama omogućili ovaj osjećaj srece i zadovoljstva, i tu privilegiju da gledamo druge kako se guse u problemima, zavisti i ljubomori a mi se kitimo peharima. Amin. :pray: :ljepota: :ljepota:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 maj 2019, 23:42

Naprijed Sarajevo,naprijed Husrefe nastavi da deres sa po 3-0 ove moderne trenere i jake ekipe tipa Zelju sa magom Osimom,Sedolskog,Zrinjskog i Baku zamislite da je moderan nebi bilo sa po 3-0 vec bi deset davali,naprijed Tatare kazu da pojma nemas

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 08 maj 2019, 23:46

slika
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 maj 2019, 23:50

Kao da gledam nece navijace ni pustiti dole na revans,a i da puste u nekom slucaju nece te ostaviti da vidis dodjelu pehara.Tuga.

I policija radi sranja tolika oko parkinga za bogu plakat samo sebi da olaksaju i naprave sitaciju kao da igramo negdje bogu iza nogu,Zetru zatvorili danas ,nemozes gore proci do bolnice ,veliki parking ispred stadiona zatvoren.Bruka
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 08 maj 2019, 23:50

Hadžija hitman
ZZ

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 08 maj 2019, 23:53

Ovi što bi protiv Tuzle izveli najjači sastav, da li ste vidjeli kako se danas noge svežu i koliko smo im kornera i lopti neprisiljeno poklonili? Ili gledate kroz 3:0 pa vam sve valja?

Umor se vidi iz aviona, nije ovo PES i nisu roboti igrači.

Ekipa sa 5-6 izmjena u subotu će odigrati većim tempom, brže i življe nego da izvede isti sastav kao danas, a to neće sigurno uraditi.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 08 maj 2019, 23:54

Svaka cast Husrefe majstore, svaka cast momcima, zalaganje na visokom nivou. Siroki nam u tri tekme nije dao gola, dovoljno govori o svemu. :kafa: Idemo do duple !!!! :opaopa:
U novi boj ...

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 08 maj 2019, 23:57

SarajevoJeBordo je napisao/la:Ovi što bi protiv Tuzle izveli najjači sastav, da li ste vidjeli kako se danas noge svežu i koliko smo im kornera i lopti neprisiljeno poklonili? Ili gledate kroz 3:0 pa vam sve valja?

Ekipa sa 5-6 izmjena u subotu će odigrati većim tempom, brže i življe nego da izvede isti sastav kao danas, a to neće sigurno uraditi.
Pa najavio je Husref osvjezenja u ekipi, sto da ne Cruza i Mustafica gurnut od prve, sumnjam ja da ce svinjski dobit u Zenici
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 maj 2019, 00:00

Osttribine je napisao/la: Hajde vise ne s.eri tako ti Boga, onog Hebibovica si analizirao cijelu sezonu, konstatno nesta pametujes, koji qrac dangubis na forumu, zavrsi licencu i pokazi znanje na klupi nekog tima ako mislis da si za to. Ovde svakako gotovo da i nema onih koji su redovni na tekmama na Kosevu, a pogotovo na strani, sigurno je mali broj i onih koji su clanovi kluba kao i vlasnici neke sezonske ulaznice. Ja sam sve to i biti cu u Banovicima, kao i na nekim gostovanjima ove sezone i bez propustene domace tekme ove sezone.
Prvo nauci se koristiti forumom kao mjestom iznosenja svog misljenja i stava, nemoj biti seljak i krkan kakav ocito jesi.
Drugo, ako nekoga neko kritikuje ni u jednom slovu ne pise da neko zna bolje taj posao od njega raditi ali ako kritikujes nesto sto ne valja i svako vidi da ne valja, to se zove pozitivna kritika, koju neko koga kritikujes ili ciju stranu kritikujes jos ti zahvali jernprimjetis mozda nesto sto druga strana ne primjeti. Naravno, pricamo o normalnom svijetu a ne balkanu gdje ljudi u svemu zauzimaju neke strane, moj i tvoj, nasi i vasi, tvoji i moji, ceni i bijeli. Samo da se zauzmu pozicije i da se ceka rezultat pa.da se issmijava il da se hebe majka.
Trece, izmisljaju se izjave ili se uzimaju izjave jednog forumasani pravi se od toga neka filozofija tipa "husref staromodan" a garantujem da to npr ovdje na forumu nije napiaao ni jedan ili eventualno jedan forumas! Garantujem.

Da se ne lazemo u naaoj ligi nj jedan trener ne moze dobaciti do svicarake il austrije. Tesko i do hrvatske.
Ja sam prci keirkkovao hebibovica jer je los na beku, uzasan. Zato sto nije bek i nikad nece biti. On je krilo. Krilo koje je dobro za ovu ligu. Za beka nije niti ce ikada biti. Prva ekipa sa jakim krilom u evropi cw djecu praviti po njegovoj strani, jer momak jesnoatavno ne poatavlja se na beka jer nije to naucio. Kritkkovalo se za tatara, sto igra skroz desno uz aut liniju gdje je neproduktivan. I to visi vecuna raje. Ali niko od raje ne moze napraviti ekipu, napraviti sistem, drzati svlacionicu osim husrefa. I za to mu kapa dole. Ljudi su samo pisali sta okom vide da ne valja.
Danas je npr hebibovic po meni bio medju najboljima. Razlog je taj sto jenpored ekstra partije, aieoki napadao vecinom na halila i sto 70 min nisu ni napadali, sto opet zahvaliti treba husrefu i postavci igre. Unistio je danas sirokog. Doslovno unistio. Da je rahmanovic malo jaci s mozgom oni su trebali 5 primiti ito hladno.
Dakle, naucis se komunicirati, pisati, prihvatii da neko neke stvari drugacije vidi, osjeca. Da neki ne misle kao ti. Onda ces shvatiti da je jednako na tribinama i onih i ovih. A ustvari ne postoje ni ovi ni oni nego navijaci sarajeva koji odlazw gledati utakmice svog kluba. I postoje tastatura navijaci, kojima je stadion metar od kuce pa ne idu. I tu svaka podjela prestaje u normalnom svijetu. NORMALNOM.

Svaka cast ekipi, posebno Kovacevicu koji je uletio na najteze mjesto u ekipi i bar deaetak utakmica osveo u drugom smijeru pa i ovu danas. Momak u kojeg niko skoro nije vjerovao. Svaka cast i husrefu jer je digao ekipu kada je to najbitnije bilo. Ima strasnu statistiku koju cw malo ko uspjeti stici. Ja bih mu dozivotni ugovor dao kada binpotpisao min 3 akademca u prvih 11 i 1 s klupe.

I svako ko moze, u subotu neka krene u banovice, momci su zasluzili vise od ovog danas na kosevu, puno vise.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 09 maj 2019, 00:01

ledesma je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Ovi što bi protiv Tuzle izveli najjači sastav, da li ste vidjeli kako se danas noge svežu i koliko smo im kornera i lopti neprisiljeno poklonili? Ili gledate kroz 3:0 pa vam sve valja?

Pa najavio je Husref osvjezenja u ekipi, sto da ne Cruza i Mustafica gurnut od prve, sumnjam ja da ce svinjski dobit u Zenici
Naravno, apsolutno dobar potez što će izrotirati. Halilović, Ahmetović, Stanojević, Tatar, Hebibović moraju odmoriti, ne smiju početi. Zamijeniti Crepulju/Kapića tokom utakmice.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 09 maj 2019, 00:01

U ligi imamo jos 3 mec lopte i prilike da zavrsimo ovu savrsenu sezonu. A u listici ne sumnjam u nabrijanu, ustasku, mrziteljsku atmosferu pa je definitivno bolje za taj mec ostaviti prvih 11 da budu svjezi i odmorni. Usput dole listica ako se jos uvijek icemu nadaju mora napasti od prve, a to nama u gostima odgovara jer mozemo igrati nas fudbal po normala kvalitetnom terenu.
U banovicima definitivno napraviti par izmjena, jer se u zadnjim utakmicama pokazalo da i sisic, handze i ostali igraci mogu iznijeti to, a ne sumnjam u njihovu motivaciju jer su i oni dio ove historijske ekipe.
JURIŠ

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 maj 2019, 00:01

Ajjjj pantelija se vratio, bjež s foruma, gasi sve, zafrljaci ruter.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 09 maj 2019, 00:07

Izgleda da je kod Stanojevica teza povreda oka, zadrzan je u bolnici gdje ce i prenociti. Nisam insajder.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 maj 2019, 00:08

Realno za klasu smo bolji,nadam se dole novoj pobjedi,i da dignemo pehar u Širokom.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 maj 2019, 00:10

midzuka je napisao/la:U ligi imamo jos 3 mec lopte i prilike da zavrsimo ovu savrsenu sezonu. A u listici ne sumnjam u nabrijanu, ustasku, mrziteljsku atmosferu pa je definitivno bolje za taj mec ostaviti prvih 11 da budu svjezi i odmorni. Usput dole listica ako se jos uvijek icemu nadaju mora napasti od prve, a to nama u gostima odgovara jer mozemo igrati nas fudbal po normala kvalitetnom terenu.
U banovicima definitivno napraviti par izmjena, jer se u zadnjim utakmicama pokazalo da i sisic, handze i ostali igraci mogu iznijeti to, a ne sumnjam u njihovu motivaciju jer su i oni dio ove historijske ekipe.

Ma kakva nabrijana atmosfera kuraze sami sebe,i dole ćemo ih mlatnuti.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 09 maj 2019, 00:11

Za Banoviće:
Kova
Hebib-Lazić-Mujakić-Bekić
Mustafić-Crepulja
Šišić-Rahmanović-Velkoski
Handžić

Volio bih iskreno cuti i misljenja ostalih i o ovoj ekipi i o prijedlozima ko da pocne u subotu.
JURIŠ

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum, Google Adsense [Bot], Kyle88 i 51 gost.