Jedan je sef!midzuka je napisao/la:"Sarajevo je moj klub. Sigurno je da ću se vratiti. Za godinu, dvije, pet… Nadam se da ću ponovo dobiti priliku da sa Sarajevom osvojim titulu, a onda mogu i da umrem."
-Husref Musemić(24. august 2014.)
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Zna li se stanje sa Stanojevicem,nadam se da ce biti sve u redu
samoSA"]Zna li se stanje sa Stanojevicem,nadam se da ce biti sve u redu[/quotejebote
Sa onakom povredom čovjek odigra cijelu utakmicu.Svaka mu čast, ne samo njemu nego cijelom timu.
Još sebi ne mogu doći.
Sa onakom povredom čovjek odigra cijelu utakmicu.Svaka mu čast, ne samo njemu nego cijelom timu.
Još sebi ne mogu doći.
Dzaba onaj Poketino sinoc plače... Nece ga Sarajevo angazovat.
Jah meraka i ljepote danaske. Još mi je kolega košpicar. Bice prc prc prc danas.
Jah meraka i ljepote danaske. Još mi je kolega košpicar. Bice prc prc prc danas.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ova tekma je bila odlicno takticki odradjena, isto kao i derbi malene kad smo poderali. Jbte kako su samo ozbiljno djelovali, ja se syebo. Svaka cast. Kapica bi volio da zadrzimo i slijedecu sezonu ako je ikako moguce, tek on sad nadolazi, a lik tek 70% spreman. Stanoju zelim brz oporavak. Mujke spasi go, izvuce loptu, doda, istrca kontru preko cijelog terena i zabi ga 
Kako smo uspjeli saznati od izvora bliskih igraču, Stanojević je proveo noć u bolnici, a i danas će ostati na pretragama.
Ako sve prođe kako treba, vezni fudbaler Sarajeva će bolnicu napustiti u petak i tek tada će početi oporavak.
Stanojević ima problem sa lijevim okom na koje vidi 20 do 30 posto, te mu se od udarca u glavu stvorio hematom.
Ako sve prođe kako treba, vezni fudbaler Sarajeva će bolnicu napustiti u petak i tek tada će početi oporavak.
Stanojević ima problem sa lijevim okom na koje vidi 20 do 30 posto, te mu se od udarca u glavu stvorio hematom.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Dugo nas nije neka ekipa isprebijala kao ovi jucer,Rahmanovica su bar 5 puta krvnicki nabili.
Pazi ovog zahvata.
gas stations open at 5am
Pazi ovog zahvata.
gas stations open at 5amDINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
E cuj, zadnji put kad je Zeljeznicar uzeo titulu, iftar u 5 bio

Ima li kakvih info gdje ce se uzimati karte za banovice, koja je cijena?
Ma na stadionu braco,e sad cijenu ti ne bi znao reći ne vjerujem da će biti veća od 7 maraka .
ISTINA ZA VEDRANA!
Koliko nas se moze skupiti u Banovicima?
Tipujem na jednu ljami.
Tipujem na jednu ljami.
Ne bih se zacudio i puno vise... ima puno raje iz olova,, TK. Uz to, vidim i po raji da vecina ima zelju da ide tako da..Lakoste je napisao/la:Koliko nas se moze skupiti u Banovicima?
Tipujem na jednu ljami.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma svaka čast Stanojeviću za to.
20, 30 % vidi na oko, udari ga levat, hematom dobije, a on do krajaa ostane maaa
Al koliko je Husu drago bilo poslije tekmeee
mah koliko vas je tjeralo husaa auuu, samo polahko sad će kraj sezone pa idu postovi.
ŠEF !
20, 30 % vidi na oko, udari ga levat, hematom dobije, a on do krajaa ostane maaa
Al koliko je Husu drago bilo poslije tekmeee
ŠEF !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mislim da se neće naplaćivati ulaz. Tuzla City do sad nije naplaćivala ulaz na svojim utakmicama.Lakoste je napisao/la:Ima li kakvih info gdje ce se uzimati karte za banovice, koja je cijena?
Pojedinci po fb-u pisu da je cijena karte za nas 10KM.haris004 je napisao/la:Mislim da se neće naplaćivati ulaz. Tuzla City do sad nije naplaćivala ulaz na svojim utakmicama.Lakoste je napisao/la:Ima li kakvih info gdje ce se uzimati karte za banovice, koja je cijena?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
I ja sam cuo da je karta za nas 10 a za domace 5.
Stanoje mora na operaciju oka, pise ****, steta, brz oporavak majstore
Stanoje mora na operaciju oka, pise ****, steta, brz oporavak majstore
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.