Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dupla kruna čista kao suza!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Kockoglavi
- Kontakt:
Evo usrala se drugostepena od tvojih prijetnjisvrakino1921 je napisao/la:Sad da se stane u kraj licencama

Dokoljenko je napisao/la:Naravno. "Ovi" sto misle da mogu kako hoce su se malo preracunali. Silu mamama nek' prosipaju, nama nece sigurno.svrakino1921 je napisao/la:Sad da se stane u kraj licencama
A nek' probaju.

Dobra ti dandaaaaa

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Joj dokurcenka hahahhahahaha....kakav bilde...

- Dokoljenko
- Kontakt:
Odvratno. Ja cu zbog par malih vijetnamskih dojki prestati pisati na forumu. Nema smisla i stvarno ne shvatam odakle ovolika mrznja prema meni.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Hej grbavice rano ljuta pritisla me teska tuga. Bas oslikava situaciju u nk zeljeznicmar.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- svrakino1921
- Kontakt:
Kockoglavi je napisao/la:Evo usrala se drugostepena od tvojih prijetnjisvrakino1921 je napisao/la:Sad da se stane u kraj licencama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Gdje mene nade
Zaobidime glavo
Odlazi, sve ti je oprošteno hahahahahahahaha kmeee kmeee amaweeeeeeeee amaweeeeeDokoljenko je napisao/la:Odvratno. Ja cu zbog par malih vijetnamskih dojki prestati pisati na forumu. Nema smisla i stvarno ne shvatam odakle ovolika mrznja prema meni.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ovakvo fudbalsko silovanje nije zapamceno u PL BiH...
No,sve je to mila majka,sta ih ceka narednih sezona...

No,sve je to mila majka,sta ih ceka narednih sezona...

- Kockoglavi
- Kontakt:
Evo usrala se drugostepena od tvojih prijetnjiDokoljenko je napisao/la:Naravno. "Ovi" sto misle da mogu kako hoce su se malo preracunali. Silu mamama nek' prosipaju, nama nece sigurno.svrakino1921 je napisao/la:Sad da se stane u kraj licencama
A nek' probaju.

- Dokoljenko
- Kontakt:
Jos malo i Husref bivsi. A onda slijedi raspad. 

Mi smo Željini, Željo je naš!
- Kockoglavi
- Kontakt:
greskasvrakino1921 je napisao/la:Kockoglavi je napisao/la:Evo usrala se drugostepena od tvojih prijetnjisvrakino1921 je napisao/la:Sad da se stane u kraj licencama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gdje mene nade
Zaobidime glavo

- Kockoglavi
- Kontakt:
Povuci Husrefa za qurac, jel moguce koliko si ti ogranicen i glup.Dokoljenko je napisao/la:Jos malo i Husref bivsi. A onda slijedi raspad.
Ti znaš najbolje, mene strah ispred njihVanja8 je napisao/la:Ovakvo fudbalsko silovanje nije zapamceno u PL BiH...
No,sve je to mila majka,sta ih ceka narednih sezona...![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ja bi da repliciram...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Hahahaha, on se nije halalio sa licencombelosevic28 je napisao/la:Ja bi da repliciram...

-
- Kontakt:
Ja mu ne halalim - Salko Petrovic
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Osttribine
- Kontakt:
Ni blizu istini, igrao je polufinale ali Kup -a UEFA, izbacivsi prije toga 4 protivnika (Sliven, Sion, Universitatea i Dinamo Minsk), dok danas za nastup u grupnoj fazi EL moras isto toliko protivnika izbaciti i sto je jos gore sto je danas ogroman jaz izmedju ovih bogatih i siromasnih klubova. Tako da ne vjerujem da cemo jos dugo gledati neki nas tim u grupnim fazama evropskih takmicenja, sto se poraza tice jeste da da je ovaj nas najveci ali pogledaj od kakve ekipe i kako kotira danas u Italiji, dok ste vi od nekakvog Litexa primali sedmicu. I hvala na cestitkamaAlipasino je napisao/la:Ponovicu jos jednom.Najveci uspjeh BiH kluba u Evropskim takmicenjima je kada je NK Zeljeznicar dosao do polufinala evropske lige gdje je dominiro i bio bolji ali je nesretno primio go u zadnjoj minuti.Najveci poraz BiH kluba u istom takmicenju je 8-0 i da bude jos gore na svom terenu to je uspjelo FK Sarajevu.Trenutno je Sarajevo zasluzeno prvo i cestitam im na duploj kruni.Samo iznosim cinjenice na osnovu pojedinih da vole da ide Radnik u evropu umjesto Zelje.

ako Husref ode, tek ste onda najebaliDokoljenko je napisao/la:Jos malo i Husref bivsi. A onda slijedi raspad.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zar niste vi trebali sve silovat kad je Amar preuzeo? Il se nema gdje bodova kupit dodzaba ko prije deset godina?Dokoljenko je napisao/la:Jos malo i Husref bivsi. A onda slijedi raspad.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.