FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bas jedan na fb napisa da je 10 km.. Bas previse.. Al ne tretreb to da nas sputava !!! Svi u Banovice !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Kamuflazn je napisao/la:Stanoje je stroj!

- Burberry46
- Kontakt:
Znam za ovu povredu oka, ablacija retine, nazalost nije uopste bezveze povreda.
Stanoje brz oporavak majstore
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Ako sam ja dobro skontao, ablacija retine je bezbolna, a Stanojevic se u jednom momentu uhvatio za glavu i ukazivao na bolove u podrucju oka, tako da se ipak nadam da nije to u pitanju.Burberry46 je napisao/la:Znam za ovu povredu oka, ablacija retine, nazalost nije uopste bezveze povreda.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
miky_hz"]
Joj moglo je para ko blata biti sa ovim,Pidro,Mujakic,Evropa,Cimirot pred transferom.[/quote]
Ma u skorijoj budućnosti mi ćemo dostići budžet od 10 milona,koji je dovoljan da vladamo ovom ligom.
Mujakic 1,1000 eura,Evropa moze ići na. 2 milona km,tu je Pidro i Vedran za koje se može uzeti 3 milona KM.Blizu 7 milona km je tu.Bez sponzora i ostalog što ide.Sa Stanojom,Rahman, Tatar,Cepulja ide to i preko.

Joj moglo je para ko blata biti sa ovim,Pidro,Mujakic,Evropa,Cimirot pred transferom.[/quote]
Ma u skorijoj budućnosti mi ćemo dostići budžet od 10 milona,koji je dovoljan da vladamo ovom ligom.
Mujakic 1,1000 eura,Evropa moze ići na. 2 milona km,tu je Pidro i Vedran za koje se može uzeti 3 milona KM.Blizu 7 milona km je tu.Bez sponzora i ostalog što ide.Sa Stanojom,Rahman, Tatar,Cepulja ide to i preko.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 09 maj 2019, 11:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Mujakic 1,1000 eura,Evropa moze ići na. 2 milona km,tu je Pidro i Vedran za koje se može uzeti 3 milona KM.Blizu 7 milona km je tu.Bez sponzora i ostalog što ide.[/quote]
Valjda Vladan?! Vec par puta pises Vedran, ne spominji nam onog pacera Kjosevskog

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
-
- Kontakt:
[quote="Burberry46"]Znam za ovu povredu oka, ablacija retine, nazalost nije uopste bezveze povreda.
Stanoje brz oporavak majstore[/quot
daj to malo pobliže objasni ako znaš,je li moguć oporavak i kada ako jeste?
VVVBK
VVVBK
Ovi sa Arene iz greske u gresku ide.Pise snimak sad u pola 12 oni Liverpool pustili 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Valjda Vladan?! Vec par puta pises Vedran, ne spominji nam onog pacera KjosevskogNapapijri je napisao/la:
Mujakic 1,1000 eura,Evropa moze ići na. 2 milona km,tu je Pidro i Vedran za koje se može uzeti 3 milona KM.Blizu 7 milona km je tu.Bez sponzora i ostalog što ide.

Ma pišem na mobitelu pa mi prebaci.

Joj ljudi nismo ni svjesni trenutne situacije u klubu, i šta nam se dešava. Dok drugi grcaju u dugovima, i pucaju od muke za našim uspjehom u svim segmentima, Jadnici spominju Atalantu, pokušavaju nas iznervirati, a svjesni su na kakvom smo putu i toga se plaše. Svim silama ce pokušati da nam naude, zato molim upravu da ne postane pohlepna i da ide pravim putem, samo ce tako i oni napredovati. Kurs je isti,sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikad odustati necemo!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ako bas zatreba moze igrat nakon 7 dana. Al mozemo do kraja i bez njega. Veza nam je najjaci dio ekipe i ima alternativa koliko hoces. Za ovo sto je ostalo nikakav problem, taman nek odmori..nukleusmember je napisao/la:Burberry46 je napisao/la:Znam za ovu povredu oka, ablacija retine, nazalost nije uopste bezveze povreda.
VVVBK
- Burberry46
- Kontakt:
Pise na zvanicnoj ablacija retine, jeste bezbolna ali moze ostetiti vid trajno ako se ne uradi pravilno, morace mirovati. Znam jer je clan moje familije to imao operaciju. Nadam se da ce sve biti u redu. Mislim da nece vise igrati do kraja sezone.Napapijri je napisao/la:Ako sam ja dobro skontao, ablacija retine je bezbolna, a Stanojevic se u jednom momentu uhvatio za glavu i ukazivao na bolove u podrucju oka, tako da se ipak nadam da nije to u pitanju.Burberry46 je napisao/la:Znam za ovu povredu oka, ablacija retine, nazalost nije uopste bezveze povreda.
1946
Danci vidili da Pidro na TM ima 600.000 i zato su to nudili. moram ja to malo jos bolje u radtiti 

Nadam se samo da nije to. I ako bude to, ako imate ikakve veze u klubu i s kim, molim vas recite im da ne rade nista na KCUSu. Ovdje niti imaju opremu za tu operaciju niti imaju stručnjake. Oni sto su iole znali su otišli u privatne vode. Neka ide ili u Sveti vid u Beogradu ili Svijetlost Zagreb. Ovo govorim iz licnog, nazalost negativnog iskustva.Burberry46 je napisao/la:Znam za ovu povredu oka, ablacija retine, nazalost nije uopste bezveze povreda.
Ovo je jako zeznuto, bukvalno mu karijera visi o koncu. Iskreno se nadam jos jednom da nije to u pitanju.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izdrži Miloše naš!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa moras definitivno, Lazic mora preko 500.000 , Rahmanovic vrijedni mnogo više(al' slobodno napisi 2mil kad hoce da igraZukanovic je napisao/la:Danci vidili da Pidro na TM ima 600.000 i zato su to nudili. moram ja to malo jos bolje u radtiti

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- HzHercegovac
- Kontakt:
Operativni zahvat ablacije retine bit će obavljen sutra na KCUS.
sa zvanicne stranice Kluba
sa zvanicne stranice Kluba
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ima li igdje pregled utakmice, golovi fino i to
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, elSaik, Fouzi1, Ghost67, Google [Bot], Google Adsense [Bot], imekorisnicko, mosarajvosa83, Pena, Strosmajer, USB i 59 gostiju.