NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Nisam mislio ništa pisat, gadi mi se ovo sve .... Puno je i igrača i trenera prošlo našom Pecarom ali nikad se nije dozvolilo da nas ovo Sarajevo razmontira rezultatski i na Koševu i na Pecari. Ovoj ekipi fale likovi koji ne trebaju imati neko veliko nogometno znanje ali moraju imati nešto u gaćama, likovi kao što su bili Bajkuša, Ješe, ili oni stariji koji pamte pok. Boškanu, koji će zagalamiti i na svoje, vršiti pritisak na suce, .... Ne treba ljudi moji više zviždati onom Borni, nije on kriv što ne zna, kriv je onaj koji ga je doveo, onaj tko ga stavlja, onaj koji vrši pritisak da mora igrati, najgore je što smo mi sinoć imali 11 Borna na terenu, 3 koja su ušla s klupe, trenera koji luta svaku utakmicu s postavom, itd, ... Klub smo koji nema rukovodstvo, nose reklamu glavnog sponzora 3-4 mjeseca iako su oni izišli iz kluba !?!?
Pod hitno organizirati skupštinu i izabrati novu upravu, direktora, predsjednika, itd ...
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Da pozdravim mog druga...since1948 je napisao/la:Bgmi mi smo nepresusan izvor optimizma. Trebalk bi nas poredat i da nas kakav psihijatar pregleda jesmo li normalni
Rekoh ti ja,vazda sex i samo sex...
-
Jedandevetcetiriosam
- Kontakt:
Nek smo vas razbili pa nek sve ode u 3pm. A sad lagano odpepajTruba1905burazeru je napisao/la:![]()
![]()
Rugala se ruga . . . Buahahahahahhahahaha UMRI MUŠKI CARE
SaMo ŠiRoKi !!!!
- siroki1991
- Kontakt:
Kako fasisticki mudzahedini sa tribina J*** rijecicu listicu cijelu utakmicu, bas me cudi kako to nismo nigdje mogli procitati u medijskim izvjestajima... a tek slavlje nakon 3.gola, kao da su u najmanju ruku osvojili ligu prvaka... to nam je ljudi najbolji dokaz koliko smo velik klub i kakve komplekse smo nabili i teherancima i nasim istocnim susjedima.
Sarajevo zasluzena dupla kruna i nakon dugo vremena netko uzima titulu i to duplu bez pomoci sudaca. Cijelu sezonu najbolji i cestitke!
A sto se tice nas i nase uprave sezona je uspjesna, cuvena ambicija s pocetka sezone- izboriti Europu je ostvarena, direktorcici i igracici su opravdali svoje place... ne znam samo zasto smo mi nezadovljni
Goce osim velikog imena na klupi ne znam koliko nam je donio.. Mozemo se vratiti na pocetak sezone i otpustanje neporazenog trenera Pavica i vidjeti da nije napravljen nikakav iskorak po pitanju igra i rezultata.
Pojacanja vecinom promasaji, zadovoljio tek Enin i Stanic... Ovo drugo Babic igra toplo-hladno, Pamic totalno nespreman, Petrovic prespor za ozbiljnog nogometa,Franjic na pocetku sezone najbolji kasnije nestao sa radara...
Nakon velikih prodaja Menala, Loncara, postotka od Kozulja, izborene Europe ocekivao sam malo bolju sezonu al opet corak...
Sarajevo zasluzena dupla kruna i nakon dugo vremena netko uzima titulu i to duplu bez pomoci sudaca. Cijelu sezonu najbolji i cestitke!
A sto se tice nas i nase uprave sezona je uspjesna, cuvena ambicija s pocetka sezone- izboriti Europu je ostvarena, direktorcici i igracici su opravdali svoje place... ne znam samo zasto smo mi nezadovljni
Goce osim velikog imena na klupi ne znam koliko nam je donio.. Mozemo se vratiti na pocetak sezone i otpustanje neporazenog trenera Pavica i vidjeti da nije napravljen nikakav iskorak po pitanju igra i rezultata.
Pojacanja vecinom promasaji, zadovoljio tek Enin i Stanic... Ovo drugo Babic igra toplo-hladno, Pamic totalno nespreman, Petrovic prespor za ozbiljnog nogometa,Franjic na pocetku sezone najbolji kasnije nestao sa radara...
Nakon velikih prodaja Menala, Loncara, postotka od Kozulja, izborene Europe ocekivao sam malo bolju sezonu al opet corak...
Nisam htio ništa pisati sinoć vruće glave, gledam ovaj naš sastav nešto ultra defanzivno koda igramo protiv Barcelone. Šta li je Goce mislio braniti 0:0? I odmah primiš gol,kreneš napadati s takvim limitiranim igračima napadački ispadneš spor smiješan,primiš novi gol i ajmo kuci.
Bolnije mi je pak kako smo usrani bili,ukočeni ekipa koja nema muda definitivno,živnuli smo kasnije s izmjenama ali slabo je to sve.
Jedva čekam kraj sezone, da vidim kako će stručnjak Šilić odraditi prijelazni rok,osim Stanića doveo je protekla dva prijelazna roka još 9 igrača + (Enin došao s Gocom) i recite mi osim Stanića s kim ste još zadovoljni? Zato i jesmo tu di jesmo,vrh nam zabiti 2 gola nekome.
Bolnije mi je pak kako smo usrani bili,ukočeni ekipa koja nema muda definitivno,živnuli smo kasnije s izmjenama ali slabo je to sve.
Jedva čekam kraj sezone, da vidim kako će stručnjak Šilić odraditi prijelazni rok,osim Stanića doveo je protekla dva prijelazna roka još 9 igrača + (Enin došao s Gocom) i recite mi osim Stanića s kim ste još zadovoljni? Zato i jesmo tu di jesmo,vrh nam zabiti 2 gola nekome.
Samo jedno ime
Ocigledno poraz Silicev i niciji drugi. Doveli smo hrpu sminkera i pick.ica. Dovedi 5 Enina ako treba,nek se samo bori ponekad cemo zanemarit i nedostatak kvalitete. Kad vidim Babica jucer place mi se kako je odigrao. Stipe i Mateo također uzasni,al ajd njima sve prastamo. Dino kakav je god unio je zivost i muda u igru. Mato vrlo dobar osim onih glupih kornera, al eto to je valjda Gocina ideja. Po meni dati Goci poziciju mendzera ko Sloboda Nalicu,a onom glupanu noga u guzicu. Ako je doveo Enina moze dovest jos onakvih
SAMO ŠIROKI!
Ja sam zadovoljan sijalicama na reflektorima, odlicno svjetle. Dosta ova 2 na istoku.
Svake sezone isto,čim dođe peti mjesec svi jedva čekaju kraj ove yebene sezone,riješiti se ovog pe*era,riješiti se one balerine i ovako iz godine u godinu.Šiliću i ostali nesposobnjakovići odyebite već jednom,kad ćemo dočekat da imamo kompletan roster sposobnih igrača prije početka sezone i kada ćemo dočekat da se ne zadovoljavamo Europom nego da se ide po titulu prvaka?
Igraj Široki ti si najbolji!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Prije ste uvjek imali najbolje napadace , ja se sjecam Abramovica prejak igrac , pa dovodili ste uvjek neko ime tipa Hrgovic a sad slabo ..
Zašto nije bilo Franjića i Pamica u rosteru?
I da li je istina da Matić i Bagarić imaju ugovore da mogu ići u ovom prelaznom roku,s tim da se plati NK Širokom dosad uloženo u njih dvojicu.
Nešto slično kao što je Zlomislić imao klauzulu?
I da li je istina da Matić i Bagarić imaju ugovore da mogu ići u ovom prelaznom roku,s tim da se plati NK Širokom dosad uloženo u njih dvojicu.
Nešto slično kao što je Zlomislić imao klauzulu?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
hlive je napisao/la:
Tako je slogan je super.
Očekujem punu Pecaru,i da da pozdravi te osvajača kupa BIH ,ko god da bude.
Što se tiče ovog dijela o fašističkom pjevanju **** Lištice (prijeratni nazvi mijesta), mi pjevamo da **** i Zenicu i Slobodu i Željezničar i Bergamo (doduse **** oni nas) ali ovo nema sa fašizmom. Ima sa rivlastvom. Da te podsjetim šta je fašisam vaše veličanje osuđenih ratnih zločinaca, presuđeni fašistički slogan za dom spremni, svastika na tribini, ubij turčina ili balije kako kad, ismijavanje ubijenog momka koji je btw bio katolik ali vi ga mrzite jer je iz Sarajeva... to je "zemljače" fašizam. Vi bi ste da vam se aplaudira i da vam se pokazuje neka tolerancija na sva vaša orgijanja. Ne može druže. Kada na našoj tribini čuješ ubij ustaše, ili ubij hrvate isl povike onda slobodno nas poredi. Do tada smo za vas civilizacijski nivo. Da se ne volimo, ne volimo (blago rečeno), ali za razliku od vas u našim redovima i na terenu i na tribini ima i hrvata i srba i katolika i pravoslavaca i takvo orgijanje bi bilo vrijeđanje samih nas i ono što jesmo zato to nikad nećeš čuti a to tebe i ljude poput tebe najviše i bolisiroki1991 je napisao/la:Kako fasisticki mudzahedini sa tribina J*** rijecicu listicu cijelu utakmicu, bas me cudi kako to nismo nigdje mogli procitati u medijskim izvjestajima... a tek slavlje nakon 3.gola, kao da su u najmanju ruku osvojili ligu prvaka... to nam je ljudi najbolji dokaz koliko smo velik klub i kakve komplekse smo nabili i teherancima i nasim istocnim susjedima.
Što se tiče radovanja, naravno da ćemo se radovati golu koji je faktički riješio pitanje pobijednika i haman osigurao osvajanje duple krune. Normalno je da ste nam veliki rival jer ste nas haman najviše mučili od svih protivnika. Godinama nezgodni. Nije to tajna, to su činjenice. I to je sport. I prednost naše lige što imamo toliko rivalstava i "centara" i klubova koji ovim rivalstvom, uz malo više ulaganja u sport, mogu izroditi najkvalitetniju ligu.
- siroki1991
- Kontakt:
Haha vidis kako se propinjes na zadnje noge kad se vama uzvrati istim uvredama i etiketiranjima kojima vi nas konstantno castite, evo samo ovdje na forumu... fasisti , nacisti , ubice iz listice. A sto se tice stadiona mogu ti nabrojati milijun primjera... jer isti oni koji su nama heroji za vas su zlocinci i obrnuto, pjevanje gazi ustase na kosevu, pa pjevanje reprezentativcu BiH Menalu , gdje mu je cijela istocna tribina na finalu kupa 2017. 90 minuta spominjala majku itd...A sto se tice 2009, svako skandiranje za pokojnog Vedrana na Pecari je provokacija za nase navijace, sad ste kao zaboravili da je tada 400-500 hordasa organizirano i smisljeno doslo izazvati nerede, jer je netko pametan stavio utakmcu Velez Zrinjski u isti termin pa se znalo da nece biti specijalaca u gradu... pa tko je po Sirokom razbijao izloge, palio auta, bacao baklje na benzinsku postaju, na policiju, ranio 60-ogodisnjaka Zeljka Zadru na kucnom pragu? Na to cemo se samo praviti gluhi?revolt je napisao/la:Što se tiče ovog dijela o fašističkom pjevanju **** Lištice (prijeratni nazvi mijesta), mi pjevamo da **** i Zenicu i Slobodu i Željezničar i Bergamo (doduse **** oni nas) ali ovo nema sa fašizmom. Ima sa rivlastvom. Da te podsjetim šta je fašisam vaše veličanje osuđenih ratnih zločinaca, presuđeni fašistički slogan za dom spremni, svastika na tribini, ubij turčina ili balije kako kad, ismijavanje ubijenog momka koji je btw bio katolik ali vi ga mrzite jer je iz Sarajeva... to je "zemljače" fašizam. Vi bi ste da vam se aplaudira i da vam se pokazuje neka tolerancija na sva vaša orgijanja. Ne može druže. Kada na našoj tribini čuješ ubij ustaše, ili ubij hrvate isl povike onda slobodno nas poredi. Do tada smo za vas civilizacijski nivo. Da se ne volimo, ne volimo (blago rečeno), ali za razliku od vas u našim redovima i na terenu i na tribini ima i hrvata i srba i katolika i pravoslavaca i takvo orgijanje bi bilo vrijeđanje samih nas i ono što jesmo zato to nikad nećeš čuti a to tebe i ljude poput tebe najviše i bolisiroki1991 je napisao/la:Kako fasisticki mudzahedini sa tribina J*** rijecicu listicu cijelu utakmicu, bas me cudi kako to nismo nigdje mogli procitati u medijskim izvjestajima... a tek slavlje nakon 3.gola, kao da su u najmanju ruku osvojili ligu prvaka... to nam je ljudi najbolji dokaz koliko smo velik klub i kakve komplekse smo nabili i teherancima i nasim istocnim susjedima.
Nakon velikih prodaja Menala, Loncara, postotka od Kozulja, izborene Europe ocekivao sam malo bolju sezonu al opet corak....
Što se tiče radovanja, naravno da ćemo se radovati golu koji je faktički riješio pitanje pobijednika i haman osigurao osvajanje duple krune. Normalno je da ste nam veliki rival jer ste nas haman najviše mučili od svih protivnika. Godinama nezgodni. Nije to tajna, to su činjenice. I to je sport. I prednost naše lige što imamo toliko rivalstava i "centara" i klubova koji ovim rivalstvom, uz malo više ulaganja u sport, mogu izroditi najkvalitetniju ligu.
Pa ta "listica" je nakon rata u BiH najrazvijenija i najzdravija sportska sredina i grad koji je ugostio najvise europskih velikana i navijackih grupa u svom gradu: od Maccabija, Besiktasa, Udinesea, Basela, Zvezde, Partizana... stotine europskih utakmica a jedini neredi su bili 2003. kada je Zeljo izgubio naslov na Pecari, i te 2009. i zanimljivo u oba navrata nerede su izazvali gosti iz glavnog grada.
A to pozivanje na civilizacijski nivo, samo uzmi digitron pa pomnozi koliko ste puta veci grad ces izracunati koliko u njemu proporcionalno ima vise seljacina i na tribini i u gradu...
Sportski pozdrav i cestitke na duploj!
-
belosevic28
- Kontakt:
Najzdravija sportska sredina u kojoj se desilo ubistvo momka jer je iz drugog grada i navija za drugi klub...
Kakve li su nam onda nesportske sredine?!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Gadnebelosevic28 je napisao/la:Najzdravija sportska sredina u kojoj se desilo ubistvo momka jer je iz drugog grada i navija za drugi klub...
SAMO ŠIROKI!
Ne može biti isto, vama su heroji izašli iz rata bez da im je falila dlaka na glavi da bi poslije istog u hagu pravosnažno osuđeni za ratne zločine,.siroki1991 je napisao/la:... jer isti oni koji su nama heroji za vas su zlocinci i obrnuto,
Nama su heroji ljudi koji su dali život za ovu zemlju.
Ma sta replicirate ustaskim popisankama i njihovim bajkama.Vece ste vi budale kad se sa skutoeom prljavim raspravljate.Fuj gamadi
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Futbol, Jet2Holiday, MikiPirs, Paromlinac, plisek, rishovski, Zaboljesutra i 53 gosta.