Ne moraš dovoljno sam pročitoItsRamiz je napisao/la:ako hoces mogu ti formule proslijediti za svaku vjeru kako racunam
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Moro sam krmetine i pive da se smirim nakon ovakvih ocjena ljudi
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
- Nail for Real
- Kontakt:
Hvala Allahu na svim blagodatima, prelijep ovaj mjesec ramazan
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Citirat cu te prekosutra kad bude voda mostove nosilaNail for Real je napisao/la:Hvala Allahu na svim blagodatima, prelijep ovaj mjesec ramazan.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Nail for Real
- Kontakt:
Od Allaha je sve, prezivio sam gore od poplava vjeruj miPenaltiky je napisao/la:Citirat cu te prekosutra kad bude voda mostove nosilaNail for Real je napisao/la:Hvala Allahu na svim blagodatima, prelijep ovaj mjesec ramazan.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ako je koncept monoteisticke religije taj da se nagrada ceka na drugom svijetu, onda desavanja na ovom treba uzeti na rezervom.
Istina, npr. sam pojam pakla, preuzet je od grckih mislilaca, barem hronoloski gledano, iako ce naravno vjernik tvrditi kako je svim narodima dosla objava etc.
Nego, glede ove teme, nekako pravoslavlje vidim blize izvornoj doktrini spram katolicizma. Cist primjer, deset zapovjedi, gdje kod katolika nema stavke o zabrani slika.
Kao sto je slicno zabranjeno u islamu.
Kod katolika toga nema, gdje se upravo vidi uticaj svih koncila.
Istina, npr. sam pojam pakla, preuzet je od grckih mislilaca, barem hronoloski gledano, iako ce naravno vjernik tvrditi kako je svim narodima dosla objava etc.
Nego, glede ove teme, nekako pravoslavlje vidim blize izvornoj doktrini spram katolicizma. Cist primjer, deset zapovjedi, gdje kod katolika nema stavke o zabrani slika.
- Stari zavjet.Ne pravi sebi lika ni obličja bilo čega što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom
- Pravoslavna crkva.Ne pravi sebi idola niti kakva lika; nemoj im se klanjati niti im služiti.
Kao sto je slicno zabranjeno u islamu.
Kod katolika toga nema, gdje se upravo vidi uticaj svih koncila.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Brži sam od njih.ItsRamiz je napisao/la:Uno prije dva dana > Klix prije 2 sataNove poplave mogle bi pogoditi BiH u narednim danima
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
21. vijek je a ljudi još vjeruju da im je bog u isto vrijeme i sadist i blag?!
Let's talk about SIX baby!
21. je vijek a ljudi slave zločince kao heroje, u takvom svijetu vjera u neki bolji svijet i pošteniji sa Kreatorom koji će svima suditi po zasluzi je prirodno stanje.
Jes to zagrlio curu napokon?Nail for Real je napisao/la:Hvala Allahu na svim blagodatima .
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne, druzim se sa jedinim preostalim bratom kojeg imam nakon dugo vremena, ali pravi se pametan i dalje.harden je napisao/la:Jes to zagrlio curu napokon?Nail for Real je napisao/la:Hvala Allahu na svim blagodatima .
- Fantasista
- Kontakt:
Ono kad kaže od Allaha je sve a hiljade ljudi u Srebrenici silovano i zaklano, ili to možda nije od njega 
to je do slobode ljudi a On da je htio to sprijeciti sprijecio bi kao i mnoge druge stvari na ovom svijetu.Fantasista je napisao/la:Ono kad kaže od Allaha je sve a hiljade ljudi u Srebrenici silovano i zaklano, ili to možda nije od njega
imas slobodu da radis sta zelis i kasnije polazes racun
vi imate viziju da ce se pravda dijeliti samo na ovom svijetu, a da je tako ovo bi bio Dzenet
Uzmi Kur'an i citaj nece ti nista skoditi ti ili bilo ko ko ima pitanja u vezi bilo cega
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
mashAllah svaki Ramazan punije dzamije i sve vise i vise raje posti. 
- Nail for Real
- Kontakt:
jasmin10 je napisao/la:mashAllah svaki Ramazan punije dzamije i sve vise i vise raje posti.
Divota brate, bas posebni dani, rahat covjek totalno
Osjeti se duh Ramazana. Cak i ljudi koji ne poste kazu da se osjeti taj neki lijepi duh Ramazana.Nail for Real je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:mashAllah svaki Ramazan punije dzamije i sve vise i vise raje posti.![]()
Divota brate, bas posebni dani, rahat covjek totalno.
B R U T A LPenaltiky je napisao/la:Citirat cu te prekosutra kad bude voda mostove nosilaNail for Real je napisao/la:Hvala Allahu na svim blagodatima, prelijep ovaj mjesec ramazan.
- Nail for Real
- Kontakt:
Naravno, nema dzinskih sejtanajasmin10 je napisao/la:Osjeti se duh Ramazana. Cak i ljudi koji ne poste kazu da se osjeti taj neki lijepi duh Ramazana.Nail for Real je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:mashAllah svaki Ramazan punije dzamije i sve vise i vise raje posti.![]()
Divota brate, bas posebni dani, rahat covjek totalno.
Otkad si ti vjernik Ramize 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "