FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

revolt
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la revolt » 09 maj 2019, 12:06

benko21 je napisao/la:Operativni zahvat ablacije retine bit će obavljen sutra na KCUS.
sa zvanicne stranice Kluba
Nek mu je sasrecom. Zavisi koliko je procentualno doslo do odvajanja retine od ocnog zivca. Da ne pišem detalje, ako treba nekom u p.p. mogu napisati, ako ikog imate u klubu, ni pod tačkom razno na KCUS, ovi debili da mu operišu oko. Ako ikome možete sugerisati. Ako je klubu žao dati 5000 EUR za operaciju u Bgu ili Zgu **** onda. Ali ovdje ovim mesarima i debilima korumpiranim ne bih dao da mi kurije oko operišu na ablaciju retine. Još jedna moliba bilo ko od vas s foruma ako ima ikakvu vezu s Hadžićem ili nekim u upravi nek ne idu ovdje na KCUS. Svakako je za njega sezona završena slijedi mu mjesec dana strogog mirovanja bez imalo naprezanja ako želi da spasi oko.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 09 maj 2019, 12:17

A sto se iskomplikova ovo.. Bas steta Boga mi
ZZ

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 09 maj 2019, 12:29

Grbić nam sudi u subotu, Ibrišimbegović i Macić asistenti.
Zrinjskom opet Sarajlija, sad Šehović :mrgreen:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 maj 2019, 12:41

tm01hzne je napisao/la:Grbić nam sudi u subotu, Ibrišimbegović i Macić asistenti.
Suti, ne talasajmo... :shh:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 09 maj 2019, 12:42

Ima li gdje snimak

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 maj 2019, 12:44

tm01hzne je napisao/la:Grbić nam sudi u subotu, Ibrišimbegović i Macić asistenti.
Haahahha ,Baka ce crknut sto mu salju sudije iz naseg grada :rol:

Mislim da ce se i kod nas malo osluskivati rezultat iz Zenice mozda malo i kalkulisat ,cim kaze Husref jucer nece nam mozda ni trebati pobjeda u Banovicima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 maj 2019, 12:46

Nema... Iz prostog razloga sto ovi iz Arene nisu poceli prenositi kako treba.. Ukljucili se valjda u 20 i nekoj minuti.. Neki tehnicki problemi sta vec. Al trebao je bit snimak u pola 12- valjda bi tad pustili citavu tekmu pa mozda bi neko postavio na net..al ev nema snimka jos na areni...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 09 maj 2019, 12:55

ledesma je napisao/la:Joj ljudi nismo ni svjesni trenutne situacije u klubu, i šta nam se dešava. Dok drugi grcaju u dugovima, i pucaju od muke za našim uspjehom u svim segmentima, Jadnici spominju Atalantu, pokušavaju nas iznervirati, a svjesni su na kakvom smo putu i toga se plaše. Svim silama ce pokušati da nam naude, zato molim upravu da ne postane pohlepna i da ide pravim putem, samo ce tako i oni napredovati. Kurs je isti,sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikad odustati necemo!
Druze Tito, mi ti se kunemo :D :D :D

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 09 maj 2019, 12:58

ledesma je napisao/la:Joj ljudi nismo ni svjesni trenutne situacije u klubu, i šta nam se dešava. Dok drugi grcaju u dugovima, i pucaju od muke za našim uspjehom u svim segmentima, Jadnici spominju Atalantu, pokušavaju nas iznervirati, a svjesni su na kakvom smo putu i toga se plaše. Svim silama ce pokušati da nam naude, zato molim upravu da ne postane pohlepna i da ide pravim putem, samo ce tako i oni napredovati. Kurs je isti,sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikad odustati necemo!
Sve si rekao.
Znaju i oni sami šta slijedi u budučnosti, a mi navijači idemo im pružati samo bolju i bolju podršku, jer ove godine smo baš MI zakazali !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 09 maj 2019, 13:10

SedrenikHz je napisao/la:
Sve si rekao.
Znaju i oni sami šta slijedi u budučnosti, a mi navijači idemo im pružati samo bolju i bolju podršku, jer ove godine smo baš MI zakazali !
Ma naravno, samo nek ispravno rade bez zakulisanih radnji, i svako ce znati to cijeniti i dolazit ce rezultati!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 09 maj 2019, 13:17

miky_hz je napisao/la:

Mislim da ce se i kod nas malo osluskivati rezultat iz Zenice mozda malo i kalkulisat ,cim kaze Husref jucer nece nam mozda ni trebati pobjeda u Banovicima.
Prošli put se žalio...ovi iz Saveza kao da mu to namjerno rade :lol:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 maj 2019, 13:27

Koga na DMF protiv listice? Ici na varijantu Crepulja-Kapic ili pojacati sa Kurdicem? Nisam pametan.
U ligi zavrsavamo posao vec u Banovicima aBd. Za listicu nam treba pametan izbor...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 maj 2019, 13:29

MortemHz je napisao/la:Izdrži Miloše naš!
:!: :!: :!: :!: :!:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 09 maj 2019, 13:30

miky_hz je napisao/la:

Ni ne treba nam pobjeda, nije loš ni remi i onda pobjedimo Zvijezdu na Koševu i u toj utakmici dižemo oba pehara pa VV, a važno je dić oba pehara na Koševu zbog posjete i slike koja će obić svijet :D

Tako da, nema zayebancije i odmaranja puno, najjači sastav i pokušati pobjediti, Tuzla će grist jer njima još uvijek gori pod nogama i imaju preteške tri tekme a Krupa ih može vrlo lahko stić, nek pobjede dvije i ispred su njih vjerovatno.

Nikakvo odmaranje, nikakva druga/treća postava, pehar se mora dić na Koševu, uz dobro vrijeme bit će aBd 20 milja
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 maj 2019, 13:37

mma_hz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Izdrži Miloše naš!
:!: :!: :!: :!: :!:
stanoje je momcina to je nista za njega, brz oporavak mu zelim.
Sto nas je krenulo sa ovim povredama i bolestima sreca pa ce uskoro kraj sezone.
You are someone else I am still right here

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 09 maj 2019, 13:40

A kako negdje procita, danas mu ekipa ide u bolnicu, dokaz kakvi su jarani i da su svi kao jedan.
Iskreno se nadam da nije ništa ozbiljno i da se Čuč vraća što prije

Ova ekipa je strašna, pokušat ih sve zadržat i povećat im plate jer su to zaslužili, dopuniti bekovske pozicije strašnim igračima i nadomjestit Mujakića uz eventualno neko dobro krilo i bilo bi sve tip top :D
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 09 maj 2019, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 maj 2019, 13:41

Brz oporavak našem Kanteu!
Sve to stoji, nema opuštanja, al mislim da nas Lištica nikad nije uzela 3 razlike, a pogotovo 4. Mi možemo u obje tekme kombinovat, da završimo posao u Tuzli, pa dole opet odmorit ponekog igrača, jer maksimalno koliko možemo izgubit od njih je jedan razlike.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 09 maj 2019, 14:32

Koga sad mozemo sve dobiti u CL? Imam neki osjecaj ako dobijemo neke madjare, slovake da cemo ih glat proci
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 maj 2019, 14:35

Kad skontas, nama trebaju dobre dvije utakmice. Pobjeda u Tuzli i neka ''normalna'' tekma u listici (remi, poraz jedan razlike). Jest da je malo gust raspored, stize umor, evo i povrede, al brat bratu stisni zube i odigraj te dvije tekme kako Bog zapovijeda. Ne kazem da treba forsirati istih 11 igraca u 3 tekme u 7-8 dana, ali ne mijenjati kompletan tim.
U Banovicima odmoriti 3-4, dat sansu Sisicu, Mustaficu, Kurdicu, Handzicu, kasnije mozda Cruzu, Resicu... Opet u listici mozes kalkulisati sa 2-3 igraca. Krste je tu odmoran, iako nije u top formi, moze on ove dvije na iskustvo, imas Hareta koji u svaka doba moze zabiti, Sofranca i Dupovca koji nisu nista losiji od stopeta Citya i listice...itd.
Poenta je da imamo sirok roster i jako malo (dvije max) tekmi do cilja !

BRZ OPORAVAK STANOJEVICU !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86 i 26 gostiju.