U novu sezonu skupahahahahhahahahahafks74 je napisao/la:Kazu strumfovi, iduce sezone ce biti sampiNjoni. Tako pricaju, evo 6 godina.![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kazu bice prvaci a i kupa osvajaci BUAHHAHAHAHAHHAHAfks74 je napisao/la:Kazu strumfovi, iduce sezone ce biti sampiNjoni. Tako pricaju, evo 6 godina.![]()
- Kockoglavi
Dokurcoglavi samo nam ti nemoj cestitatiDokoljenko je napisao/la:Cestitam komsije. Danas vas necu maltretirati, uzivajte.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
7. Široki neće osvojiti kupSarajevoJeBordo je napisao/la:U ovim mubareć danima se nešto saosjećam s komšijama, dijelim tugu s njima, pa premotavam film:
Spisak razočarenja u komšije:
1. Ispali iz kupa
2. Halalili titulu u novembru
3. Miske im ga zimus stjero do grla i još ne vadi
4. Fasovali su 0:3 derbi na sergiji
5. Zrinjski neće osvojiti titulu
6. Neće igrati Evropu
Al najviše vala što sam komšiji zahatario je što pušta onu svoju paščad, ovog Doglupavka da se uprkos ovoj listi **** po pdfu ko da su Manchester City.
8. Atalanta
9. Isključi haparate
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Sljedece godine cemo jos jace i bolje, tako da nemojte puno ocekivati ni iduce sezone. Posebno komsije.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
"Sljedece sezone cemo jos jace,ledesma je napisao/la:Sljedece godine cemo jos jace i bolje, tako da nemojte puno ocekivati ni iduce sezone. Posebno komsije.
Jer mi smo Sarajevo
Necemo nikome skidati gace"
... Jel bolja ova od one zeljine hahahahaha
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
tuzlacity2017 je napisao/la:.................................................PRED UTAKMICU PROTIV FK SARAJEVA
.Nije junak ko na mejdan ne izađe, to jest ko se preda prije utakmice.Gledao sam kako u onom sučeljavanju ovnova , onaj slabiji od 50-tak kila, ne bježi od onog rmpalije od 150.Naprotiv ,viteški i sa punim ponosom uzme zalet .Naravno tu je ishod unaprijed poznat ,jer po pravilu nakon prvog sudara onaj slabiji bi pustio dušu.I pak kao dijete sam se uvijek više divio njemu ,koji je hrabro ulazio u tu neravnopravu borbu i smrt.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Mustaše, samo da vam izrazim sućut na današnji dan!

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
- Beduin
- Kontakt:
Ocekujem objasnjenje maloljetnih forumskih bubuljicara koji nas prozivaju komunjarama.Antifašisti marširali Sarajevom, mahali zastavama i pjevali "Druže Tito, mi ti se kunemo"
Otkud preokret u glavnom nam gradu, mahanje zastavama koje su se viorile na cetnickim tenkovima pocetkom rata, niste li trebali izaci vani i razbucati komunjare i te cetnicke zastave?
Jos se kunu Titu, umjesto Svevisnjem. I shame on you guys.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma par starih propalih klosara i politicara ,rastjerano je to brzo...svakako jos koja godina i oni ce pod zemljuBeduin je napisao/la:Ocekujem objasnjenje maloljetnih forumskih bubuljicara koji nas prozivaju komunjarama.Antifašisti marširali Sarajevom, mahali zastavama i pjevali "Druže Tito, mi ti se kunemo"
Otkud preokret u glavnom nam gradu, mahanje zastavama koje su se viorile na cetnickim tenkovima pocetkom rata, niste li trebali izaci vani i razbucati komunjare i te cetnicke zastave?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šuti komunjaroBeduin je napisao/la:Ocekujem objasnjenje maloljetnih forumskih bubuljicara koji nas prozivaju komunjarama.Antifašisti marširali Sarajevom, mahali zastavama i pjevali "Druže Tito, mi ti se kunemo"
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znaci još par godina i u Sarajevu ostali samo fašisti?mma_hz je napisao/la:Ma par starih propalih klosara i politicara ,rastjerano je to brzo...svakako jos koja godina i oni ce pod zemljuBeduin je napisao/la:Ocekujem objasnjenje maloljetnih forumskih bubuljicara koji nas prozivaju komunjarama.Antifašisti marširali Sarajevom, mahali zastavama i pjevali "Druže Tito, mi ti se kunemo"
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Beduin
- Kontakt:
Biri tamo, neuzubillah.MortemHz je napisao/la:Šuti komunjaroBeduin je napisao/la:Ocekujem objasnjenje maloljetnih forumskih bubuljicara koji nas prozivaju komunjarama.Antifašisti marširali Sarajevom, mahali zastavama i pjevali "Druže Tito, mi ti se kunemo"
075 ❤
075 ❤
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Beduin
- Kontakt:
Nego, koji automiris koristite, da je prijatan i dugotrajan miris? Nekad davno je bio dobar, iako pojak miris, na OMV pumpama, kao neki zele u konzervi. Ne znam prodaju li jos.
Neku konzervicu iz Binga sam davno uzeo, cvijet Jasmin, miris ko kita.
Jelkice ne gotivim, mrzim da visi na retrovizoru ili da je ubacujem negdje gore.
Jelkice ne gotivim, mrzim da visi na retrovizoru ili da je ubacujem negdje gore.
075 ❤
075 ❤
Nije,nego nece ostati komunjara.
FK SARAJEVO.
- MocMahale444
Gdje nam nestade onaj seik s alpasina
pitari sta je tu je
neka ste imali para za sudije.
pitari sta je tu je
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- svrakino1921
- Kontakt:
Ima u Svrakinom najbolji mirisi u jednoj piljariBeduin je napisao/la:Nego, koji automiris koristite, da je prijatan i dugotrajan miris? Nekad davno je bio dobar, iako pojak miris, na OMV pumpama, kao neki zele u konzervi. Ne znam prodaju li jos.
U konzervi vanilija
Momciluk iz Svrakina ostema cure po Buljakovom i Brijescu i to suncana strana tih naselja a o memli da ne pricam
CapajeBo izdati nece <3
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.