ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
lakapo, jedna lasta ne čini proljeće
Gaske druže, lik se vraća poslije visemjesečne pauze, ne može on bit mjerilo nikakvodelinjo je napisao/la:joj jel moguce da je ovako na sljaci odigrao **** sebe
Iako i ja naginjem da će Roger odigrati sasvim pristojnu sezonu sljake, pogotovo jer mu Madrid odgovara s ovim nesto bržim uslovima, ali vidjet ćemo kako će to biti s ozbiljnijim protivnikom
Večeras David igra možda i posljednji meč karijere, ako se Zverevko ne potrudi i ispostuje ga za barem jos jedan
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
bodi123 je napisao/la:Gaske druže, lik se vraća poslije visemjesečne pauze, ne može on bit mjerilo nikakvodelinjo je napisao/la:joj jel moguce da je ovako na sljaci odigrao **** sebe
Iako i ja naginjem da će Roger odigrati sasvim pristojnu sezonu sljake, pogotovo jer mu Madrid odgovara s ovim nesto bržim uslovima, ali vidjet ćemo kako će to biti s ozbiljnijim protivnikom
Večeras David igra možda i posljednji meč karijere, ako se Zverevko ne potrudi i ispostuje ga za barem jos jedan
Ma naravno brate nego vise sam zbog toga jer dugo nije igrao sljaku pa sam mislio da ce bas patnja biti... Eto da ti budem iskren imao sam osjecaj da ce izgubiti bas zbog pauze na sljaci.... Hvala Bogu dobro je.... Ja bi bio zqdovoljan do Thiema da dodje i odigra ravnopravan mec... I drago mi je sto si spomenuo uslove podloga mi djeluje dosta brza i tu vidim neku sansu...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Treba Theim igrati sa Fognineijem, a brat Don Fabio igra strasan tenisdelinjo je napisao/la:bodi123 je napisao/la:Gaske druže, lik se vraća poslije visemjesečne pauze, ne može on bit mjerilo nikakvodelinjo je napisao/la:joj jel moguce da je ovako na sljaci odigrao **** sebe
Ma naravno brate nego vise sam zbog toga jer dugo nije igrao sljaku pa sam mislio da ce bas patnja biti... Eto da ti budem iskren imao sam osjecaj da ce izgubiti bas zbog pauze na sljaci.... Hvala Bogu dobro je.... Ja bi bio zqdovoljan do Thiema da dodje i odigra ravnopravan mec... I drago mi je sto si spomenuo uslove podloga mi djeluje dosta brza i tu vidim neku sansu...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sta kaze Cilic, ove godine napadam broj 1 na svijetu 
Edit
Od kako sam ovo napisao Cilic dobi 9 gemova, a Djere 1,kaze Marin u inat meni
Edit
Od kako sam ovo napisao Cilic dobi 9 gemova, a Djere 1,kaze Marin u inat meni
Dobar mec igraju Fabio i Thiem... Ronaldo brste izgleda ne moze mu zabar nista danas..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne moze, bolji Theim dosta bio, Fabio to voli tako toplo hladno igratidelinjo je napisao/la:Dobar mec igraju Fabio i Thiem... Ronaldo brste izgleda ne moze mu zabar nista danas..
Ako Rodjo prodje bice sutra odlican mec njega i Theima gdje ne dajem bas Rodji puno sanse
Monfa brat 
Ne bi me zacudilo da sad uzme 6-1 drugi set gael
Ne bi me zacudilo da sad uzme 6-1 drugi set gael
Ja braco draga Roger dobi set za 18 min
Joj cirkusa... 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
izvrsno, sad počinje meč 
nestalo mi pive, moram do samoposluge a ne mogu odvojiti oči od ekrana, meni je ovo pravo zabavno
nestalo mi pive, moram do samoposluge a ne mogu odvojiti oči od ekrana, meni je ovo pravo zabavno
našo je kaće napravit duplu
aj nema veze, svi svakako hoće sutra gledat thiem-roger, odo po pivu
aj nema veze, svi svakako hoće sutra gledat thiem-roger, odo po pivu
Babuka pospan zivota mi haha
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Hahahahahhahahahhahaha
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne bi Roger bio Roger da ovo ne radi ybt.
Ma haj nek jos RG odradi koji mec i lagano priprema za WB..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Samo mozga Roger kao da nema, prazan teren on u njeg, nije do godina, niti šljake nego mozga kojeg ponekad nema.
sad je gusto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.