Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Od rodjenja
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Ima li neko neki manager da se ubije vrijeme malo ? Imam neki SM. Onako nije los ali malo je i dosadio vec.
Za to su krivi takvi kao ti sto su uvjeravali ljude u bratstvo i jedinstvo. Pa je nas naivni narod docekao raspad srboslavije nespreman sa slikom bravara u ruci.Fantasista je napisao/la:Ono kad kaže od Allaha je sve a hiljade ljudi u Srebrenici silovano i zaklano, ili to možda nije od njega
Ateisti i tzv. "Antifašisti" su najveći fašisti danas, a zapravo su najveće kukavice i sise od ljudi. Daju sebi za pravo mjeriti tuđe riječi, lijepiti etikete fašizma kome hoće, nazivati ljude idiotima i seljacima ničim izazvani samo zato što su vjernici. Vi ste oni protiv kojih se borite, naravno metodama kao sto su internet ili sjedenje na kafi.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Dzaba vi postite kad ne postite u glavi...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
sad usto i nesto kontam zadnji put kad je zeljo uzo titulu u pet iftar bio tobejarabi 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Zadnji put kad su uzeli titulu ja na forumu bio obicna komunjara, a sacam cetnikDerdiyok je napisao/la:sad usto i nesto kontam zadnji put kad je zeljo uzo titulu u pet iftar bio tobejarabi
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Barbarossa
- Kontakt:
ne , recimo ja mrzim samo komuniste i sdpFantasista je napisao/la:Vjeruje u Boga, posti a mrzi druge i drugacije. Sve jaki vjernici. Sda kockaste glave.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Ti si samo loš trol i alkoholičar.
On i Kawhi, 9 year old army.chily-rz je napisao/la:Ti si samo loš trol i alkoholičar.
Gdje to? Ja koliko vidim svake godine sve manje raje posti. Mladje generacije to generalno ne zanima.jasmin10 je napisao/la:mashAllah svaki Ramazan punije dzamije i sve vise i vise raje posti.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
na tebe je mislioPenaltiky je napisao/la:On i Kawhi, 9 year old army.chily-rz je napisao/la:Ti si samo loš trol i alkoholičar.
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
Ako ides u dzamiju onda mozes i vidjeti ovo.Justin je napisao/la:Gdje to? Ja koliko vidim svake godine sve manje raje posti. Mladje generacije to generalno ne zanima.jasmin10 je napisao/la:mashAllah svaki Ramazan punije dzamije i sve vise i vise raje posti.
Zbog ovog alkoholičar nisam skonto.ItsRamiz je napisao/la:na tebe je mislioPenaltiky je napisao/la:On i Kawhi, 9 year old army.chily-rz je napisao/la:Ti si samo loš trol i alkoholičar.
Jesi vidio, Bešić i on mladi muslimani. Nešto kao Alija i Hasan Biber.harden je napisao/la:Otkad si ti vjernik Ramize
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
grah je slani puding
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- alan_kardec
- Kontakt:

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sandži rekli da stavi državnu zastavu na SCCalan_kardec je napisao/la:
![]()
Ono što ti postavljaš na ljepotice je od šejtana životamiNail for Real je napisao/la:Od Allaha je sve, prezivio sam gore od poplava vjeruj miPenaltiky je napisao/la:Citirat cu te prekosutra kad bude voda mostove nosilaNail for Real je napisao/la:Hvala Allahu na svim blagodatima, prelijep ovaj mjesec ramazan.
.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- alan_kardec
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:Sandži rekli da stavi državnu zastavu na SCCalan_kardec je napisao/la:
![]()
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 64 gosta.