Normalno, ucili su me oduvijek da ne volim plastikanere i zahvalan sam na tome. Hoces doci u subotu gledati svoj Olimpic?Mancini je napisao/la:Tu je kućni odgoj u pitanju.harden je napisao/la:Najbitnije je plastiku ismijavati, ostalo cemo lakoMancini je napisao/la: Najbitnije je omaložavati druge i drugačije. A o poštovanju je smiješno govoriti.![]()
![]()
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
nekoIzMostara je napisao/la:Najbitnije plastiku istopiti, a kad se istopi i ugasiti. Takva im je sudbina zapisana i tako ce biti.harden je napisao/la:Najbitnije je plastiku ismijavati, ostalo cemo lakoMancini je napisao/la: Najbitnije je omaložavati druge i drugačije. A o poštovanju je smiješno govoriti.![]()
![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Eto ko sve ima internet u 2019. godini 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Onda su te slabo naučili.harden je napisao/la: Normalno, ucili su me oduvijek da ne volim plastikanere i zahvalan sam na tome. Hoces doci u subotu gledati svoj Olimpic?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pa što TOŠK nisi postavio i prvake narednih pet godina.?HeliosIzDomzala je napisao/la:Joj kako ćemo ti se smijati i sljedeće godine, prosle sloga, ove Velež,sljedeće gosk ili sloga ako ispadne hahahah
Sto godina prvoligaški forumas Mancini hahahah
Nije on kriv. U zooloskom vrtu je ipak majmunce odrastalo. Nemoj mu zamjeriti. Nije on kriv sto je majmunharden je napisao/la:Eto ko sve ima internet u 2019. godini
- legenda reala
- Kontakt:
Na čemu temelje ovi vaši igrači ovoliki optimizam meni nije jasno s ovim izjavama Idemo u Goražde po tri boda, Olimpik nema šta tražiti u Bihaću i sl gluposti al se likovi precjenjujuharden je napisao/la:Eto ko sve ima internet u 2019. godini
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ma svi daju takve izjavelegenda reala je napisao/la:Na čemu temelje ovi vaši igrači ovoliki optimizam meni nije jasno s ovim izjavama Idemo u Goražde po tri boda, Olimpik nema šta tražiti u Bihaću i sl gluposti al se likovi precjenjujuharden je napisao/la:Eto ko sve ima internet u 2019. godini
'' idemo po tri boda''
'' xx klub nema sta traziti ''
'' ne idemo pod bijelom zastavom ''
'' dat cemo sve od sebe ''
samo se ponavljaju izjave, a mijenjaju igraci, mozda izjava nije ni tacna niti je igrac zapravo dao
Pa šta su trebali izjaviti?legenda reala je napisao/la:Na čemu temelje ovi vaši igrači ovoliki optimizam meni nije jasno s ovim izjavama Idemo u Goražde po tri boda, Olimpik nema šta tražiti u Bihaću i sl gluposti al se likovi precjenjujuharden je napisao/la:Eto ko sve ima internet u 2019. godini
- legenda reala
- Kontakt:
Neke normalne izjave u kojima poštuješ protivnika a ne klurčenje bez pokrića
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Cuj poštuju olimpič..nidze vezelegenda reala je napisao/la:Neke normalne izjave u kojima poštuješ protivnika a ne klurčenje bez pokrića
¸Bilo je i takvih izjava tonu tipa 'respektujemo ekipu xx ali vjerujemo u tri boda'legenda reala je napisao/la:Neke normalne izjave u kojima poštuješ protivnika a ne klurčenje bez pokrića
hocu ti reci da su to sve sablonske izjave, pola ih je lazno
Igrajte za sebe,svoj klub,svoj grad,svoje navijače,sve ostalo nije važno samo tako se gradi poštovanje i pravi pozitivna atmosfera u klubu i oko njega!
P.S Gdje će biti smješteni gostujući navijači
?
P.S Gdje će biti smješteni gostujući navijači
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Bit ce Mancini na forumuemil02in je napisao/la: P.S Gdje će biti smješteni gostujući navijači?
Bice ako mu daju u zooloskom vrtu da se nakaci pola sataharden je napisao/la:Bit ce Mancini na forumuemil02in je napisao/la: P.S Gdje će biti smješteni gostujući navijači?
Ni ti se nemoj spustati tako nisko da vrijedjas, nema potrebe.MUSVDG je napisao/la: Bice ako mu daju u zooloskom vrtu da se nakaci pola sata
Ma nije to uvreda za njega, moze biti samo za zivotinje iz zoo-aharden je napisao/la:Ni ti se nemoj spustati tako nisko da vrijedjas, nema potrebe.MUSVDG je napisao/la: Bice ako mu daju u zooloskom vrtu da se nakaci pola sata
On i nekoliko njih ništa drugo i ne rade nego provociraju i vrijeđaju od augusta prošle godine.harden je napisao/la:Ni ti se nemoj spustati tako nisko da vrijedjas, nema potrebe.MUSVDG je napisao/la: Bice ako mu daju u zooloskom vrtu da se nakaci pola sata
Poštuj tuđe da bi mogao očekivati da i tebe neko poštuje.
-
StarmoCity
- Kontakt:
Esselamu alejkumMancini je napisao/la:On i nekoliko njih ništa drugo i ne rade nego provociraju i vrijeđaju od augusta prošle godine.harden je napisao/la:Ni ti se nemoj spustati tako nisko da vrijedjas, nema potrebe.MUSVDG je napisao/la: Bice ako mu daju u zooloskom vrtu da se nakaci pola sata
Poštuj tuđe da bi mogao očekivati da i tebe neko poštuje.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Najavljena dva autobusa gostujucih navijaca. Gori Bihac eto vukova Hahahahahahahahha
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 23 gosta.