Dovodimo Amawa glavonju da nas spasiDokoljenko je napisao/la:Jos malo i Husref bivsi. A onda slijedi raspad.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dovodimo Amawa glavonju da nas spasiDokoljenko je napisao/la:Jos malo i Husref bivsi. A onda slijedi raspad.
Kako ono bi...KRAJ PRIČE...Penaltiky je napisao/la:Zar niste vi trebali sve silovat kad je Amar preuzeo? Il se nema gdje bodova kupit dodzaba ko prije deset godina?Dokoljenko je napisao/la:Jos malo i Husref bivsi. A onda slijedi raspad.
Jdbace im dokoljenko majku bolje da se ne zajebavaju.Hajdeee je napisao/la:Kome smeta evropski Zeljeznicar?!!!!!
Naprave im stadion, renoviraju skroz, daju im novac za sve i svasta...tolerisu im sudijske 'greske' u njihovu korist.
I na kraju im nedaju licencu.
Neko se ozbiljno zaHebaje s ljudima
Hajdeee je napisao/la:Kome smeta evropski Zeljeznicar?!!!!!
Naprave im stadion, renoviraju skroz, daju im novac za sve i svasta...tolerisu im sudijske 'greske' u njihovu korist.
To savez zeli da sacuva teren puno je da dvije ekipe igraju prednost su dali SarajevuHajdeee je napisao/la:Kome smeta evropski Zeljeznicar?!!!!!
Nemoj molim te, neka teDokoljenko je napisao/la:Odvratno. Ja cu zbog par malih vijetnamskih dojki prestati pisati na forumu. Nema smisla i stvarno ne shvatam odakle ovolika mrznja prema meni.
Mi smo 100% uz Radnik.Alipasino je napisao/la:Ma salu nastranu ali svaka cast komsijama dupla je dupla sto znaci da nemamo vise ni taj adut za zajebanciju.Meni je samo vokri sto neki vole da Radnik ide u evropu ali nema veze svakom svoje.Ja Sam ipak ona strana koja kaze da cu ako mogu birat prije izabrat Sarajevo Slobodu Celika Veleza za evropu nego nekog Radnika Mladost Goska i ostale buranije.
Ko bi rekao da će derbi sredine tabele dočekati u ovoj neizvjesnosti...Penaltiky je napisao/la:Zar niste vi trebali sve silovat kad je Amar preuzeo? Il se nema gdje bodova kupit dodzaba ko prije deset godina?Dokoljenko je napisao/la:Jos malo i Husref bivsi. A onda slijedi raspad.
Još im savez dodjelio srbe da im sudiSarajevoJeBordo je napisao/la:Ko bi rekao da će derbi sredine tabele dočekati u ovoj neizvjesnosti...Penaltiky je napisao/la:Zar niste vi trebali sve silovat kad je Amar preuzeo? Il se nema gdje bodova kupit dodzaba ko prije deset godina?Dokoljenko je napisao/la:Jos malo i Husref bivsi. A onda slijedi raspad.
Alejkumu selam.AlfredNobel je napisao/la:Pozdrav za Dokoljenka.
Ne daj da te ove mozgovi otjeraju, ostani jak.
Dokoljenko je napisao/la:Alejkumu selam.AlfredNobel je napisao/la:Pozdrav za Dokoljenka.
Ne daj da te ove mozgovi otjeraju, ostani jak.
Ovi ne mogu jehovine svjedoke sa vrata otjerat, a kamoli najjaceg na ovoj temi. Ne brini.
Kae Seki da je titula rijesena...prisonbreak je napisao/la:Sevko najavljuje otvorenu, na0adacku ztakmicu.
Baka klafionicar, Turrci kladionicari. Sutra ce biti svega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.