listicomFK Sarajevo je napisao/la:S kim igramo sljedece kolo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Siroki u gostima ja mislimFK Sarajevo je napisao/la:S kim igramo sljedece kolo.
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Hvala bit ce opet nerijesenoMegamon je napisao/la:listicomFK Sarajevo je napisao/la:S kim igramo sljedece kolo.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Megamon
- Kontakt:
Sarajevo Leotar
Prvo poluvrijeme http://www.megaupload.com/?d=OQFMP448
Drugo poluvrijeme http://www.megaupload.com/?d=40PUU96J
Prvo poluvrijeme http://www.megaupload.com/?d=OQFMP448
Drugo poluvrijeme http://www.megaupload.com/?d=40PUU96J
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Tamo nikad nismo dali go iz igre, dali smo 2 iz penala i to jedan u kupu kad smo ga osvojili i skoro prije 2 sezone kad smo igrali 1:1 tako da je vrijeme da se nesto promijeni 
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
- FK Sarajevo
- Kontakt:
NormalnoMačor je napisao/la:Tamo nikad nismo dali go iz igre, dali smo 2 iz penala i to jedan u kupu kad smo ga osvojili i skoro prije 2 sezone kad smo igrali 1:1 tako da je vrijeme da se nesto promijeni
- Megamon
- Kontakt:
FK Sarajevo je napisao/la:NormalnoMačor je napisao/la:Tamo nikad nismo dali go iz igre, dali smo 2 iz penala i to jedan u kupu kad smo ga osvojili i skoro prije 2 sezone kad smo igrali 1:1 tako da je vrijeme da se nesto promijeni.Sjecam se finala kupa kad je Zalizani bio sportski direktor(mislim da je bio na toj funkciji) igrali smo protiv Sirokog.Koliko ima od toga mislim 5 sezona.Tad smo osvojili kup i tad je bila ona tuca ako se ne varam i od tad navijam za Sarajevo
![]()
.
[youtube][/youtube]
Mirza pokazao kungfu fazone
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Jelica je on tada mislim udario sakomMegamon je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:NormalnoMačor je napisao/la:Tamo nikad nismo dali go iz igre, dali smo 2 iz penala i to jedan u kupu kad smo ga osvojili i skoro prije 2 sezone kad smo igrali 1:1 tako da je vrijeme da se nesto promijeni.Sjecam se finala kupa kad je Zalizani bio sportski direktor(mislim da je bio na toj funkciji) igrali smo protiv Sirokog.Koliko ima od toga mislim 5 sezona.Tad smo osvojili kup i tad je bila ona tuca ako se ne varam i od tad navijam za Sarajevo
![]()
.
[youtube][/youtube]
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Toga nece biti i sigurno neces cuti to sa Sjevera a za istok ti ne garantujem jer oni psuju svima i hajde svi da dodjemo u srijedu da napravimo spektakl
Uzimamo Listicu hladnooooooooooo

- Megamon
- Kontakt:

Eto gdje smo prije trenirali kada bi nam ovamo pao snijeg
hahahahahaha Mirzaa kraljMegamon je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:NormalnoMačor je napisao/la:Tamo nikad nismo dali go iz igre, dali smo 2 iz penala i to jedan u kupu kad smo ga osvojili i skoro prije 2 sezone kad smo igrali 1:1 tako da je vrijeme da se nesto promijeni.Sjecam se finala kupa kad je Zalizani bio sportski direktor(mislim da je bio na toj funkciji) igrali smo protiv Sirokog.Koliko ima od toga mislim 5 sezona.Tad smo osvojili kup i tad je bila ona tuca ako se ne varam i od tad navijam za Sarajevo
![]()
.
[youtube][/youtube]
Znaci sve tri utakmice sa Sirokim ce biti na TV-u,lijepo 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I jos da budemo imali sudjenje na strani kao komsije, sve ce biti OK
jel ti elektrika sta u rodu.UPS je napisao/la:I jos da budemo imali sudjenje na strani kao komsije, sve ce biti OK
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Mozeli i jedan post bez komsijaUPS je napisao/la:I jos da budemo imali sudjenje na strani kao komsije, sve ce biti OK
1921-2011
Samo hocu reci da smo mi zrinjski kad je bio najjaci znali rasturti dole pa nam jedne godine daju gol rukom, druge gol iz mrtvog ofsajda... vama se to ne dogadja... valjda cemo i mi imati dole jednom normalno sudjenje kao vi 
- Thunderstruck
- Kontakt:
Nego je li iko citao jucerasnji clanak u Oslobođenju u vezi Blekica?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
-
vojnik srece
- Kontakt:
JA VOLIM,VOLIM,VOLIM SAMO TEBEE I SAMO TEBI,TEBI DAJEM SVEE SA SJEVERA CES CUTI NASU PJESMU SARAJEVO VOLIM TEEEE OOOOOOOOOOOOOOO
Trenutno korisnika/ca: PingoFTW, teamnorth1989 i 39 gostiju.