NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- josipmusa2
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Nedo Allah da Denver postane neki faktor, ko bi gledao ove raspale navijače lejkersa kako se penju u Kolorado, mogu jedino u cirkus istog naziva 
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Uozbiljite se, Jokić još nije superstar, nekima treba 3-4 godine na vrhunskom nivou da bi bili superstar, Jokić je prvi put u play offu i nema šanse da je SS.
Jokić nije bolji od Cousinsa a Cousins nikad nije bio superstar, pa čak ni onda kad je imao vrhunske statse.
Harden je bolji od Jokica koliko je Curry bolji od Cousinsa, na tom nekom nivou.
Da se razumijemo, statsi Jokica su na superstar nivou ali to ge ne čini odma superstarom jbg.
Edit: slažem se sa nezalaganjem, Houstona ovo mora riješiti, ako ne riješe bice Choke. Jer GSW bukvalno igra sa 5 igrača a klupa nebi ni u cedeviti bila startna petorka
Jokić nije bolji od Cousinsa a Cousins nikad nije bio superstar, pa čak ni onda kad je imao vrhunske statse.
Harden je bolji od Jokica koliko je Curry bolji od Cousinsa, na tom nekom nivou.
Da se razumijemo, statsi Jokica su na superstar nivou ali to ge ne čini odma superstarom jbg.
Edit: slažem se sa nezalaganjem, Houstona ovo mora riješiti, ako ne riješe bice Choke. Jer GSW bukvalno igra sa 5 igrača a klupa nebi ni u cedeviti bila startna petorka
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Lik poredi Jokica sa Hardenom jos ima obraza stavit smajli 
Pa Jokic vec 3. godinu igra na prilicno visokom nivou. Dvije godine zaredom im je ulazak u PO promicao za 1 pobjedu i ove godine su uzeli drugi seed, a imaju i prilicno solidne izglede za WCF. To je svakako doslo s Jokicevim dodatnim iskorakom, a on je jos i ranije trebao postati AS. Superstar nije jos uvijek ali je svakako vise od nekog obicnog AS igraca.Tracy3McGrady je napisao/la:Uozbiljite se, Jokić još nije superstar, nekima treba 3-4 godine na vrhunskom nivou da bi bili superstar, Jokić je prvi put u play offu i nema šanse da je SS.
Skontali smo, mislis da je Jokic bolji igrac od Brade, samo ti ofirno reci
Daj ga vamo slijedecu rundu aBd, da ga Brada zavrti
Fasciniran sam ako si to zakljucio. Dijete od 10 godina do takvog zakljucka ne bi doslo 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakav je nafakas,capela ce se povrijediti 2 minute prije kraja game 7 blowouta.Da je juka zdrav.bio bi vec ovu rundu ringispilalemsa je napisao/la:Skontali smo, mislis da je Jokic bolji igrac od Brade, samo ti ofirno reci
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne bih se slozio s tobom u jednoj stvari.Jokic je ove godine odveo svoju ekipu do 2.mjesta na Zapadu,na ivici je WCFa i bio je legitimni MVP kandidat veci dio sezone.Uz sve postovanje Cousinsa,kad je on postigao ovakvo nesto?Za mene su SVI igraci koji imaju top brojke,a cija ekipa ne postize uspjehe(makar plasaman u PO kao jedan od vodecih igraca),obicni nabijaci statistike dok se ne dokaze suprotno.Ergo,Jokic je bolji igrac od Cousinsa.Tracy3McGrady je napisao/la:Uozbiljite se, Jokić još nije superstar, nekima treba 3-4 godine na vrhunskom nivou da bi bili superstar, Jokić je prvi put u play offu i nema šanse da je SS.
Nadalje,rasprava uopste nije Jokic vs Harden.Tu je jasno ko je bolji igrac.Sve sto se govori da Jokic u svom 1.PO nastupu igra seriju kakvu Harden NIKADA nije odigrao u kompletnoj svojoj dosadasnjoj karijeri.
Zasto @epi i ja to pominjemo?Pa zato sto se Harden konstantno gura medju NBA velikane,proglasava najboljim igracem lige,a PO rookie odigra bolju seriju nego sto je on ikada odigrao!?
Nije Harden od juce u ligi,ako si najbolji igrac lige,onda si makar JEDNOM morao imati PO seriju,protiv bilo kojeg protivnika,koja ce biti vrhunska i koju nece biti lako dostici,a kamo li prestici.James,Durant,Kawhi,imaju takve serije.On je NEMA!!
Ma stipu to, provaljen si, cim ti mos poredit Brada i Jokica, zna se sta se krije. Sto niko ne poredi Paul Georgea sa KD, sta ih imas poredit kad je neuporedljivo, niti ima potrebe razglabat o tome. Kod tebe cim ima potrebe za tim, da se zakljuit. ProstoEpidaurus je napisao/la:Fasciniran sam ako si to zakljucio. Dijete od 10 godina do takvog zakljucka ne bi doslo
Nego veveras Rakete uzimaju blowoutom, u nedelju je 50-50
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 10 maj 2019, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Alem vec nekidan poceo psovati i pljuvati Capelu, zna ako bude finale s Denverom da ce ga Jokic pojest pa da ima na sta da se vadi 
Mene Denver brine, manje nego UtahJHam je napisao/la:Alem vec nekidan poceo psovati i pljuvati Capelu, zna ako bude finale s Denverom da ce ga Jokic pojest pa da ima na sta da se vadi
@nez trenutnu seriju, opet ignorses, sta ne igra protiv gsw vrhunski?
Za mene bi bio veći choke da Golden sad ispadne nego da Houston prođe. Naravno sad kad je 3-2. Al očekujem sedmu utakmicu koja će bit legacy utakmica za Hardena.NEZALAGANJE je napisao/la:Apsolutno jeste.GS je imao ozbiljnih problema sa sirinom i igrom i bez Duranta.Bukvalno su postali ekipa gdje 3 igraca daju koseve.Lillard je napisao/la:
Pusti alema sekund.
Je li Houston sada baš toliki favorit da je choke ako Harden ispadne?
Znaci,ako si HOU,zelis titulu?Izvoli pobjedi 2 tekme protiv nikad nekonstantnijih Klaya i Stepha,te gotovo nepostojece klupe GSa.
Da ne pominjem kako su izgubili 5.tekmu koja je bila u egalu bez Duranta.
Dalje,vidim da u drugom svom postu pominjes da klupa HOU nije bauk.Mozda i nije,ali GS je NEMA.I Rivers i Shumpert,pa i Nene su sposobni zabiti i zabijaju kroz seriju vise od igraca GS sa klupe.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Tebi je i brada all time great i 5. Bek lige ikad, tako da me to sekunde ne sekira sto te Denver brine manje nego Utahalemsa je napisao/la:Mene Denver brine, manje nego UtahJHam je napisao/la:Alem vec nekidan poceo psovati i pljuvati Capelu, zna ako bude finale s Denverom da ce ga Jokic pojest pa da ima na sta da se vadi
Nije jos alltime great, 5i bek ce zavrsit easily, ko mu je konkurencija na 5om mijestu, AI i Drexler, please.JHam je napisao/la:Tebi je i brada all time great i 5. Bek lige ikad, tako da me to sekunde ne sekira sto te Denver brine manje nego Utahalemsa je napisao/la:Mene Denver brine, manje nego UtahJHam je napisao/la:Alem vec nekidan poceo psovati i pljuvati Capelu, zna ako bude finale s Denverom da ce ga Jokic pojest pa da ima na sta da se vadi
Sta ce me Denver brinut u 5 tekmi ce to rijesit, malo jaci trening. Vise me brine game 7 nego cijela serija sa Den.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Konkurencija na 5.beku su Stockton,Steph,Robertson i Wade.MJ,Magic i Kobe su sigurni.Kakav drexler aleme
#Punoljetstvo
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
ne može se to tako gledati, Cousins realno nikad nije imao ekipu kakvu Jokić trenutno ima, Millsap, Murraya su preci ti igrači, zdrav Cousins je bolji od Jokica, ili barem onaj Cousins prije povrede po mommišljenju. Jokić igra dobru seriju, ali ga još nije čuvao vrhunski centar pa da vidimo koliko je baš u stanju. Ali ako bi uveo svoju ekipu u veliko finale, sa ovakvim brojkama sigurno bi bio superstar prije nego što sam ja lično očekivao.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne bih se slozio s tobom u jednoj stvari.Jokic je ove godine odveo svoju ekipu do 2.mjesta na Zapadu,na ivici je WCFa i bio je legitimni MVP kandidat veci dio sezone.Uz sve postovanje Cousinsa,kad je on postigao ovakvo nesto?Za mene su SVI igraci koji imaju top brojke,a cija ekipa ne postize uspjehe(makar plasaman u PO kao jedan od vodecih igraca),obicni nabijaci statistike dok se ne dokaze suprotno.Ergo,Jokic je bolji igrac od Cousinsa.Tracy3McGrady je napisao/la:Uozbiljite se, Jokić još nije superstar, nekima treba 3-4 godine na vrhunskom nivou da bi bili superstar, Jokić je prvi put u play offu i nema šanse da je SS.
Nadalje,rasprava uopste nije Jokic vs Harden.Tu je jasno ko je bolji igrac.Sve sto se govori da Jokic u svom 1.PO nastupu igra seriju kakvu Harden NIKADA nije odigrao u kompletnoj svojoj dosadasnjoj karijeri.
Zasto @epi i ja to pominjemo?Pa zato sto se Harden konstantno gura medju NBA velikane,proglasava najboljim igracem lige,a PO rookie odigra bolju seriju nego sto je on ikada odigrao!?
Nije Harden od juce u ligi,ako si najbolji igrac lige,onda si makar JEDNOM morao imati PO seriju,protiv bilo kojeg protivnika,koja ce biti vrhunska i koju nece biti lako dostici,a kamo li prestici.James,Durant,Kawhi,imaju takve serije.On je NEMA!!
Ma SG se misli, je.bo ga ti. Podrazumjeva seBosniaBoston je napisao/la:Konkurencija na 5.beku su Stockton,Steph,Robertson i Wade.MJ,Magic i Kobe su sigurni.Kakav drexler aleme
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bekovi su PG i SGalemsa je napisao/la:Ma SG se misli, je.bo ga tiBosniaBoston je napisao/la:Konkurencija na 5.beku su Stockton,Steph,Robertson i Wade.MJ,Magic i Kobe su sigurni.Kakav drexler aleme
#Punoljetstvo
Dobro, prati konverzaciju pa se ubaci je.bo fa ti. Rekao sam da ce Brada zavesit top 5 sg ikad, i on gore rece da mislim da je Brada top 5 bek ikad, logicno da cojk misli na SG samo, na sto mu odgvaram da su mu na tom 5om mijestu SGs konkurencija AI i Drexler, opet misleci samo na SGsBosniaBoston je napisao/la:Bekovi su PG i SGalemsa je napisao/la:Ma SG se misli, je.bo ga tiBosniaBoston je napisao/la:Konkurencija na 5.beku su Stockton,Steph,Robertson i Wade.MJ,Magic i Kobe su sigurni.Kakav drexler aleme
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Koji si ti kraljBosniaBoston je napisao/la:Konkurencija na 5.beku su Stockton,Steph,Robertson i Wade.MJ,Magic i Kobe su sigurni.Kakav drexler aleme
Lik lagano STAV I stocktona na istu poziciju kao sve dvojke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.