Oliver Dragojević bezveze, treba Jali dati da uradi neku pa da gasimo klub pravo.skoroalen je napisao/la:Hus nije legenda, Kemo, Merlin, Brega, Čola nisu neki umjetnici... Šta je naredno, Osim nije kriminalac?AlfredNobel je napisao/la:"Penzioneri" strikes again.
Nisu mu Kemo i Merlin neke ličnosti, e duša draga.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Decki ako vec pljujete onda pljujte po Bubi coreliju, Jala pravi hordas, visio po sjeveruAlfredNobel je napisao/la:Oliver Dragojević bezveze, treba Jali dati da uradi neku pa da gasimo klub pravo.skoroalen je napisao/la:Hus nije legenda, Kemo, Merlin, Brega, Čola nisu neki umjetnici... Šta je naredno, Osim nije kriminalac?AlfredNobel je napisao/la:"Penzioneri" strikes again.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ja nisam ti, i nemam deset nickova, nego samo jedan jedini. To sto ti se moje misljenje ne sviđa, pa hoces da me banujes, govori o tebi da si fašista i to najgore vrste. Zbog misljenja bi nekog da banuješ?!?! Upravo tvoj post kazuje da bi tebe trebalo banovati.zagor1987 je napisao/la:Samo da adminu prijavim ovo je onaj tobejarabi,i sto i jedan sto ima nik,pa eto da admini znaju zbog banovanja doticnogVenamaHrabrih je napisao/la:@ledesma. Nisi ti, druzr, dobar u glavu. Mani me se kulta licnosti i izmisljanja legendi. To je psihologija jedinke u čoporu. Slusaj sta zelis, nemoj meni svoje nametat. Onaj ko je tebi legenda, meni ne mora biti.
Ako ne znas razgovarati, onda nemoj ni vrijeđati. To znam i ja i nece ti se svidjeti
Ne moras se slagat samno., ali mi neces ni ti, ni bilo ko, naturati misljenje.
Ne psujem nikome, ne vrijeđam nikoga, ne pozivam na mrznju, a to sto se nekome ne sviđa moje misljenje, sta mu ja mogu. Ni meni se mnoga ne sviđaju, pa šta?
Djeca u vrticima uce i "Djeca su vojska najjaca", djeca u vrticima su se zaklinjala u Tita, moju djecu u skoli pitaju sta su po nacionalnosti... Jesu li to vrijednosti sto se uce u vrticima i skolama?
Brega, Cola i ini, utekli iz Sarajeva kad je bilo najteze. Nake Dzoan Baez i Susan Zontag dolazile u ratu i odrzavale koncerte i pretstave, " legende" i "muzicari" nisu mogli pjesmuljka napraviti. Brega plagijator. Merlin plagijator. Kemo lokalni šansonjer i kopija Zilber Bekoa i Sarla Aznavura. Pjesme kopija Adriana Celentana. Sve te legende koje nabrajate, nisu mogli i ne mogu karijeru napraviti preko Karavanki, toliko o njihovom kvalitetu. Dobro, osim Bregovica, ali koji slavu nije stekao pjesmama nego komponovanjem i preradom narodnih melosa i kojeg boli qrc za Sarajevom poslije prvog Dugmetovog albuma.
Naopaki su vam sistemi vrijednosti, forumaši moji vatreni. Lakse vam je prepisati i preuzeti neciju pjesmu, nego napraviti vlastitu. To ukazuje na lijenost i neznanje i nemogucnost suocavanja sa svakodnevnim izazovima. Lakse zabiti glavu u pijesak i ponavljati stalno istu mantru; legenda, kralj, bod, ajatolah... I tako vijekovima. Od turskih i austrijskih okupatora do Pavelica, Draze, Tita i Alije. Uvijek vam treba neka legenda i neki vođa kojeg ce te slijepo slusati i nekriticki o njemu misliti.
Nema legendi, jabuke moje pitome. Ne postoje i nikada nisu postojale. Lagali su vas nane i dede kad su vam ispredali priče za lakunoc. Isto kao sto vas je lagao i H.C. Andersen. Postoje samo ljudi koji rade svoj posao i placeni su za to sto rade. Nemojte klecati ni pred kim. Nisu ni Kemo, ni Cola, ni Brega, ni ostali, vama pjesme pravili, nego sebi. Sve svoje pjesme su naplatili masno, a za vas ni ne znaju.
Svoje pjesme pravite, svoj brend izmislite, originalni budite, yebo vas i Brega i Kemo i Pimpek i Sula i Cola... Nismo mi tu radi njih, nego oni radi nas.
Stvarate fasisticko drustvo, a niste ni svjesni toga.
A sad me banujte, ako zelite. Odmah ce vam biti lakse i sve ce procvjetati.
Brega, Cola i ini, utekli iz Sarajeva kad je bilo najteze. Nake Dzoan Baez i Susan Zontag dolazile u ratu i odrzavale koncerte i pretstave, " legende" i "muzicari" nisu mogli pjesmuljka napraviti. Brega plagijator. Merlin plagijator. Kemo lokalni šansonjer i kopija Zilber Bekoa i Sarla Aznavura. Pjesme kopija Adriana Celentana. Sve te legende koje nabrajate, nisu mogli i ne mogu karijeru napraviti preko Karavanki, toliko o njihovom kvalitetu. Dobro, osim Bregovica, ali koji slavu nije stekao pjesmama nego komponovanjem i preradom narodnih melosa i kojeg boli qrc za Sarajevom poslije prvog Dugmetovog albuma.
Naopaki su vam sistemi vrijednosti, forumaši moji vatreni. Lakse vam je prepisati i preuzeti neciju pjesmu, nego napraviti vlastitu. To ukazuje na lijenost i neznanje i nemogucnost suocavanja sa svakodnevnim izazovima. Lakse zabiti glavu u pijesak i ponavljati stalno istu mantru; legenda, kralj, bod, ajatolah... I tako vijekovima. Od turskih i austrijskih okupatora do Pavelica, Draze, Tita i Alije. Uvijek vam treba neka legenda i neki vođa kojeg ce te slijepo slusati i nekriticki o njemu misliti.
Nema legendi, jabuke moje pitome. Ne postoje i nikada nisu postojale. Lagali su vas nane i dede kad su vam ispredali priče za lakunoc. Isto kao sto vas je lagao i H.C. Andersen. Postoje samo ljudi koji rade svoj posao i placeni su za to sto rade. Nemojte klecati ni pred kim. Nisu ni Kemo, ni Cola, ni Brega, ni ostali, vama pjesme pravili, nego sebi. Sve svoje pjesme su naplatili masno, a za vas ni ne znaju.
Svoje pjesme pravite, svoj brend izmislite, originalni budite, yebo vas i Brega i Kemo i Pimpek i Sula i Cola... Nismo mi tu radi njih, nego oni radi nas.
Ja se izvinjajem jel ovo pdf osvajaca duple 2018/2019???
Reko da nisam fulio sprat?
A jeste ludi ocam

A jeste ludi ocam
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Još se sanja, a kad to postane java...Denchi je napisao/la:Ja se izvinjajem jel ovo pdf osvajaca duple 2018/2019???
A jeste ludi ocam![]()
![]()
![]()
-
belosevic28
- Kontakt:
Fa fa fasistaaaa nemoj biti tiii...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nakon povrede oka zadobijene u utakmici #KupBiH protiv NK Široki Brijeg, prvotimac FK Sarajevo, Miloš Stanojević danas je uspješno operisan na KCUS. Više informacija o medicinskom stanju bit će poznato nakon kontrola koje će uslijediti u narednim danima.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije Loša umjetnik, ne pjevaj to srranje.belosevic28 je napisao/la:Fa fa fasistaaaa nemoj biti tiii...
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Da, uvijek nam trebaju price o dobrim i losim ljudima, to je neka osnova vaspitanja, zivotni primjeri, iskustva. Zelis svojoj djeci prenijeti bitne momente, oni svojoj djeci...VenamaHrabrih je napisao/la:Djeca u vrticima uce i "Djeca su vojska najjaca", djeca u vrticima su se zaklinjala u Tita, moju djecu u skoli pitaju sta su po nacionalnosti... Jesu li to vrijednosti sto se uce u vrticima i skolama?
Meni je stvarno zao sto milioni ljudi nemaju tvoj standard pa vole te ljude i smatraju da su oni nesto lijepo uradili ili ostavili u amanet.
Ja ne vjerujem u te mantre radi i zaradi, ja sam za dusu i merakanje. Radicu i djaba, sa uzivanjem, a ponekad ni za sve pare svijeta..
Da se pjesme kao "Sarajevo ljubavi moja" pisu svaki dan i po narudzbi svi bi bili hitmejkeri, autor je pjesmu i dozivio i prezivio, ne samo autor, nego milioni ljudi uz njegove stihove. Ne mogu da vjerujem da postoji neko ko se nikad nije najezio uz ovu pjesmu, pogotovo kad krene sa Sjevera, mislim, postujem da ti nije nesto al ja bi se ko raketa ispalio ako mi vjerujes.
Tvrdim da je najljepsa pjesma o nekom gradu, bez konkurencije, svaka cast i Beogradu i Zagrebu, Ljubljani itd ova je za vjecnost iz duse, pa ti misli sta hoces.
PS ja se izvinjavam al ne znam sta da kazem o utakmici kad je svakako slavlje sutra, moraju ovu dobit za Stanojevica a Celik odmoran i kompletan, mozda se vratimo na +11 il 12 do kraja, ko zna, realno je ocekivat..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Sta mislite momci, mozemo li sutra ovako desetkovani, obezbijediti titulu ? Nesto nisam siguran. 
Ovo je jedan od najboljih momenata, dozivljenih. Ovih se bajki rado sjetim, uskoro nova bajka, duplo bolja
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Sutra nam fale : Stanojevic, Pidro, Halilovic, Sabanovic i Hebibovic.
Je li to to?
Je li to to?
I Ahmetovićzagorski je napisao/la:Sutra nam fale : Stanojevic, Pidro, Halilovic, Sabanovic i Hebibovic.
Je li to to?
Bordo bijeli za život cijeli!!
Sutra bilo kakva pobjeda i fešta može početi i pripreme za vječnu

Uff covjece, pola ekipe.Benjolos je napisao/la:I Ahmetovićzagorski je napisao/la:Sutra nam fale : Stanojevic, Pidro, Halilovic, Sabanovic i Hebibovic.
Je li to to?
Kovacevic-resic, nihad, lazic, bekic-kurdic, crepulja-rahmanovic-sisic, handzic, tatar
Ocekujem ovakav sastava, eventualno Krste umjesto Sisica ili Rahmanovica.
Gdje nije, covjek je mjerna jedinica za prljave radnje u sportu. 1 O (1 Osim) predstavlja broj godina nekog kluba provedenih u nizem rangu zbog namjestanja utakmica jednog ili vise njegovih clanova. Ukoliko je 0<1, kaze se da je sportski radnik posten. Ukoliko je O=1, znaci da je sportski radnik kompromitovan u manjoj mjeri, dok ukoliko je 0>1 kazemo da je sportski radnik u vecoj mjeri ucestvovao u prljavim poslovima vezanim za sport. Jedinica je dobila naziv po nekadasnjem fudbaleru NK Zeljeznicar Ivanu "Ivici" Osimu, koji je kao nagradu za visegodisnje obitavanje njegovog kluba u nizem rangu dobio batine od saigraca i status najvece legende kluba. Jedinica je vec duze vremena clanica sportskog SI sistema i koristi se iskljucivo za dokazivanje lopovluka i namjestanja.skoroalen je napisao/la:Hus nije legenda, Kemo, Merlin, Brega, Čola nisu neki umjetnici... Šta je naredno, Osim nije kriminalac?AlfredNobel je napisao/la:"Penzioneri" strikes again.
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 10 maj 2019, 21:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Pjesma Sarajevo ljubavi moja je odlicna, ali nije za himne naseg kluba. Divovi su jaci, bar meni.
Uostalom evo vam Kemice...
Uostalom evo vam Kemice...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Taktički, da je proslavimo na Koševu.fks74 je napisao/la:Sta mislite momci, mozemo li sutra ovako desetkovani, obezbijediti titulu ? Nesto nisam siguran.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, Zigazaga i 13 gostiju.