NBA Playoffs & Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Ko ce biti MVP finala?

Steph Curry
48
35%
Klay Thompson
2
1%
Draymond Green
4
3%
KD
7
5%
Kawhi Leonard
62
45%
Pascal Siakam
9
7%
Kyle Lowry
3
2%
Neko drugi
2
1%

Ukupno glasova: 137

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: NBA Playoffs & Finals

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 maj 2019, 05:49

SaltCityAttack je napisao/la:Ja sam samo došao da pratim situaciju i komentare na račun Alema druga .. kokice sam premio i koka-kola je tu. :) .. poginut će brat ko sto gledam
Welcome to the party.Nije te odavno bilo! :lol: :lol: :lol:

Nemojmo zaboraviti ni MDAa,velikog trenerskog maga,koji jos uvijek nije skontao kako koristiti klupu i da sistem ne moze biti 1 igrac,osim ako to nije neko ranga Jordana ili Jamesa.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 11 maj 2019, 05:49

SaltCityAttack je napisao/la:Ja sam samo došao da pratim situaciju i komentare na račun Alema druga .. kokice sam premio i koka-kola je tu. :) .. poginut će brat ko sto gledam, a nije morao da je razmišljao :)
911 spasavaj
Max Allegri

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 11 maj 2019, 05:50

Bobadilla je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Valjda latino motorista napokon shvati da je Steph druga galaksija za bradatog gmaza :rol:

Kakav je.beni sampion i apsolutni ATG igrac, 33 poena za poluvrijeme nakon onakve katastrofe u prvom :bow: :bow: :bow:
Steph nije sigurno. Gsw kao tim da, Curry na-a. Čovjek dao 20 poena na kraju iz slobodnih :urnebes: i falite ga
@alem bio ti dobar brada vcrs ? u pravu su ljudi kad te trolaju
jok ti si :rol: :rol:
bogcaca na 3 min do kraja pravi seriju od 8 poena i odigrava kljucnu akciju za klaya da dovrsi ove luzere.

Bogotac ide prema 4 prstenu, muka muka :plac: :plac:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 maj 2019, 05:50

Pa i treba sr.ati po njima, izgubise gsw kuci bez kd :urnebes:

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 11 maj 2019, 05:51

Tracy3McGrady je napisao/la:Kakva utakmica, hvala vam na ovim predstavama. Svaka čast svakom, ali Curry je prodisao nakon povrede KDa. Ovako odigrati a da ti bukvalno cijelu tekmu neko jaše za vratim, mislim stvarno. Kapa dole majstore, gigantu. Neka bude šta god, ali ovako odigrati drugo poluvrijeme u ovakvoj tekmi. Bez riječi sam. Prvo poluvrijeme je bio pasivan, i mene je lično nervirao, ali to je on, dok ekipa pobjeđuje nema potrebe forsirati. Fakat mi je drago da zbog njega da ga konačno svi počnu cijeniti, jer otkako je KD tu, počeli su ljudi sumnjati. Iako je nas par, i dalje vjerovalo kad niko nije.

Justin, welcome on the club
Podpis duranta je unistio pravu dinastiju ovog gs-ja i currya samog, jednostavno zbog kd-ja nekako su pali u zaborav i curry i green a jos posebno klay, ko sto sam reko licno mi gs ko ekipa ne pase, ali ovo danas je bilo samo za :salut: nemozes mrziti dobru kosarku :clap:

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 11 maj 2019, 05:52

Epidaurus je napisao/la:Pa kaze

:thumbup:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 maj 2019, 05:53

Al' taktika Houstona da im se sva odbrana zasniva na zatvaranju ove dvojice je bila katastrofalna. Toliko se prostora oslobodi za ostale igrace, pa Steph je pozitivno uticao na ekipu i u prvom poluvremenu, sa 0 poena!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 maj 2019, 05:53

Ogromna sansa se otvara za pobjednika Istoka da uzme titulu.Ogromna.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 11 maj 2019, 05:54

Jos sutra da Dame saspe 50 u Denveru :salut:

GSW-Blazers pravo finale
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 11 maj 2019, 05:55, ukupno mijenjano 1 put.

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 11 maj 2019, 05:54

uvijek je bilo,nikad ne podcjenjuj srce sampiona
Curry caca :kafa:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 11 maj 2019, 05:54

NEZALAGANJE je napisao/la:Ogromna sansa se otvara za pobjednika Istoka da uzme titulu.Ogromna.
Naravno, pravi MVP tek dolazi
Max Allegri

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 maj 2019, 05:56

NEZALAGANJE je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Ja sam samo došao da pratim situaciju i komentare na račun Alema druga .. kokice sam premio i koka-kola je tu. :) .. poginut će brat ko sto gledam
Welcome to the party.Nije te odavno bilo! :lol: :lol: :lol:

Nemojmo zaboraviti ni MDAa,velikog trenerskog maga,koji jos uvijek nije skontao kako koristiti klupu i da sistem ne moze biti 1 igrac,osim ako to nije neko ranga Jordana ili Jamesa.
Pa ja sam njemu rekao da su oni treća ekipa Texasa a da ne pričamo o NBA.. jbg znam da mu je teško ali sta ćeš .. nemaju ljudi Rodjaka nema Duranta i nema u prvom poluvremenu Currya i to da ne iskoristiš pa sta čovjek da kaže
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 11 maj 2019, 05:58

The James Harden Rockets have lost elimination games against both Kevin Durant and Kawhi Leonard teams without Durant and Leonard. Let that marinate.
Damn
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 maj 2019, 05:59

Respect Curry and Klay a lot more than Harden/Paul. Those two just ball, through ups and downs. They don't try to manipulate the game and hunt fouls by flopping all over the place.

Jaka recenica i posve tacna.Ne volim ja ni GS,ali uvijek respektujem velike igrace kakvi su Klay i Curry.

@Salt Pa sve je to ok,GS je kvalitetniji,ali nemoj ovog gurati gdje nije,dok nesto ne uradi tamo gdje se pika.To je sva poenta.

AdkoHz
Kontakt:

Post Postao/la AdkoHz » 11 maj 2019, 06:00

sve brojke u rs od hardena padaju u vodu
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 11 maj 2019, 06:00

NEZALAGANJE je napisao/la:Ogromna sansa se otvara za pobjednika Istoka da uzme titulu.Ogromna.
Iskreno, pamtim tvoje rijeci kad si to najavio i da su ratnici ranjivi. Sve zavisi ko ce biti protivnik, ako bude Toronto moglo bi biti svega, a mislim da bi Bucksi više odgovarali Ratnicima. Za to finale bi KD bio neophodan, jer bez njega bi bilo baš teško, jer sa jedne strane bi forsirao Kawhia/Grka u odbrani da se troše, a sa druge strane bi ih obojicu mogao braniti više nego oni njega. Ali step by step, prvo riješiti finale konferencije, mogla bi mlađarija iz Denvera biti problem, ali sve je pred nama.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 11 maj 2019, 06:04

https://twitter.com/NBAonTNT/status/112 ... 70656?s=09
i odma mi pada na pamet Barkley i njegova prorocanstva.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 maj 2019, 06:07

Tracy3McGrady je napisao/la:
Iskreno, pamtim tvoje rijeci kad si to najavio i da su ratnici ranjivi. Sve zavisi ko ce biti protivnik, ako bude Toronto moglo bi biti svega, a mislim da bi Bucksi više odgovarali Ratnicima. Za to finale bi KD bio neophodan, jer bez njega bi bilo baš teško, jer sa jedne strane bi forsirao Kawhia/Grka u odbrani da se troše, a sa druge strane bi ih obojicu mogao braniti više nego oni njega. Ali step by step, prvo riješiti finale konferencije, mogla bi mlađarija iz Denvera biti problem, ali sve je pred nama.
Imace GS makar mali problem ko god izadje iz serije POR/DEN.Potrosili su se u svakom smislu u ovoj tekmi,a dugo trajanje WCFa,ako bude,ce samo skoditi.I dalje mislim da su ekipe s Istoka bolje gradjene da napadnu GS.Iskustvo moze i sigurno ce biti problem,jer,doci niotkuda,pa osvojiti titulu bas i ne ide u NBAu.

Evo Kerr uporedi Stepha sa Manuom u smislu da ga nekad nigdje nema,pravi budalastine na terenu,faulove,a onda jednostavno eksplodira i pocne da radi nevjerovatne stvari. :lol: :lol:

Kad malo razmislim,prilicno tacna usporedba u tom segmentu.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 maj 2019, 06:10

branimir85 je napisao/la:https://twitter.com/NBAonTNT/status/112 ... 70656?s=09
i odma mi pada na pamet Barkley i njegova prorocanstva.
Pretjerao je i debelo potcjenio GS bez KDa.Oni su i bez njega ozbiljna PO ekipa koja je sposobna dobiti PO utakmicu.

Sad cemo vidjeti,kako danasnji GS izgleda bez KD u WCFu,makar za pocetak serije.Doduse,POR fali 2.najbolji igrac,a DEN je jos zelen,makar ovi bili i bez KDa.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 maj 2019, 06:12

Warriors are to the Rockets, as the Spurs were to the Suns.

And Pringles has been the common victim and denominator this whole time.

Jadni MDA. :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.