Donnie Darko je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:James Harden on what needs to happen for the Rockets to get farther: "I know what we need to do. I know exactly what we need to do. We'll figure it out this summer." Harden declined to answer when pressed for details.
MDA out?

Ma kakvi.
Knjiga sa pravilima u ruke, zadaca svakog igraca je da nadje barem jedno pravilo Hardenu za konstantno i stabilno eksploatisat, inace noga, osim Capele on mora dva. I Osim Paula sa njim nema svrhe jer je untradeable sa onakvim ugovorom
A Morey excel dokument u ruke, 2 mjeseca jos dodatno proucit sta sudije (ne) sviraju, kakvi faulovi kakve sudije na kakvom osvjetljenju u kojoj dvorani u kojem dijelu sezone u koje doba dana najvise sviraju ne sviraju. To sve fino spakovat i Paulu dat da Hardenu cita pred spavanje. Ove sezone su zaboravili u proracun ubacit promjenu kriterija u playoffu u odnosu na RS. Honest mistake.
Pored toga nema potrebe da se ista mijenja. Pogotovo ako Harden osvoji MVP-a, jer jr u tome slucaju sezona MCD za Hardena uspjesna. Ako osvoji IMPV, boze moj bolje nego nista.
E stvarno ne znam onda na sta je mislio Harden!?
Sinoc njihov vlasnik odmah rece da nece mirovati ni u off sezoni,da ce gledati da se pojacaju bla bla.Ocigledno covjeku niko nije pojasnio kako cap funkcionise.Ne znam na koji nacin to misle uraditi?Mladih igraca za razvoj nemaju,capa nemaju,pik nemaju,a oni buduci nemaju neku vrijednost.Na to sve treba vidjeti sta uraditi sa Shumpertom,Greenom,Riversom i Fariedom!?
CPa ne mozes pomjeriti.Capelu isto tako,jer ko bi normalan placao onoliko covjeka koji sebi nista ne moze iskreirati.Gordon?Sta moze donijeti zauzvrat?Tucker previse bitan.Oni su tu gdje jesu,s tim sto ce imati MLE i moci ciljati na nekog tipa Arize.
@Lillard Ne hejtam ni ja nista,ali fakti su fakti.Nadalje,niko nije kriv MDAu sto cijeli zivot ne zna koristiti klupu u POu.Ne moxe me niko ubijediti da klupa HOU nije kvalitetnija od ovoga sto GS ima.Shumpert je do juce igrao finala sa Jamesom,bio starter ove gpdine u SAC.Rivers u LAC bio jako bitan,to pokazuje i njegov ugovor koji je imao.Nene,tu i tamo,Farieda covjek nije ni koristio.Housea nije koristio poslije povrede,a decko kidao na kraju sezone.Green sposoban uci i zabiti 10tak poena sto ne mozes reci ni za jednog igraca sa klupe GSa.Kerr je sinoc majstorski prosirio rotaciju kao dio game plana i to je ovog ovamo iznenadilo,sto je dovelo do toga da bude egal na poluvremenu i tako se da sansa GSu,iako Curry nije postojao.