NBA Playoffs & Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha

Ko ce biti MVP finala?

Steph Curry
48
35%
Klay Thompson
2
1%
Draymond Green
4
3%
KD
7
5%
Kawhi Leonard
62
45%
Pascal Siakam
9
7%
Kyle Lowry
3
2%
Neko drugi
2
1%

Ukupno glasova: 137

BuffonGigi
Kontakt:

Re: NBA Playoffs & Finals

Post Postao/la BuffonGigi » 11 maj 2019, 09:04

NEZALAGANJE je napisao/la:James Harden on what needs to happen for the Rockets to get farther: "I know what we need to do. I know exactly what we need to do. We'll figure it out this summer." Harden declined to answer when pressed for details.

MDA out? :?
Jest al kad bi se sprdali...

MDA ga je napravio MVP-om, doveo ga do polufinala zapada, nesto sto Harden onako neozbiljan kao sto je bio nikad ne bi postao. Do kraja zivota se nece moci dovoljno zahvaliti Pringlesu na svemu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 11 maj 2019, 09:06

Kobe Bryant je napisao/la:Ali treba biti iskren ova ekipa je Houstona je slabija dosta nego prosle godine to se pokazalo na pocetku sezone.
Ako ces pogledati rostere koji su igrali ovu tekmu, znacajno su slabiji u odnosu na proslu sezonu i jedni i drugi. Neko je napisao da Hou mora iskoristiti sto GSW ima tri ne-sutera u petorci. Ja sam rekao da i dalje imaju dva najbolja sutera u NBA ligi, 2 od 5 najboljih u historiji, i to je jedina istina. Tesko je brate bilo kome igrati protiv ove 2 pracke.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 11 maj 2019, 09:18

Ukljucio se taman na pocetak drugog.
Pise Curry 1st Half 0 points.
Kontam wtf?

Nestvarno drugo poluvrijeme.
Curry je otac.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 11 maj 2019, 09:21

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 11 maj 2019, 09:34

KK_Bosna je napisao/la:GSW - HOU 70% - 30% (povredom cousinsa HOU su sanse sa 1% narasle na 30%)
kao sto sam i najavio, hou nije imao neke velike sanse, brada je donio 2 pobjede sto je veliki uspjeh... jbg, da je umjesto dokazanog chokera cp3 imao nekog ko zasluzuje 40 miliona godisnje mogli su do titule... ovako pokusati uvaliti paula za vrecu krompira i pokusati iduce 3 sezone dok je brada jos na vrhuncu...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 11 maj 2019, 09:35

ronaldo99 je napisao/la:Jel nocas splash brothers rjesavaju alemov houston?

Nekako ocekujem da Steph nocas ubaci jednu 40 koseva i da zvace one zastitu :)
I jesam li bio upravu :kafa:

Gdje blowout @alem sta bi sa najboljim igracem

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 11 maj 2019, 09:38

Motourii
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 maj 2019, 09:45

NEZALAGANJE je napisao/la:Respect Curry and Klay a lot more than Harden/Paul. Those two just ball, through ups and downs. They don't try to manipulate the game and hunt fouls by flopping all over the place.

Jaka recenica i posve tacna.Ne volim ja ni GS,ali uvijek respektujem velike igrace kakvi su Klay i Curry.

@Salt Pa sve je to ok,GS je kvalitetniji,ali nemoj ovog gurati gdje nije,dok nesto ne uradi tamo gdje se pika.To je sva poenta.
Zato po meni nije choke. Jbga, ko da se preko noći zaboravilo kakve igračine su Curry i Klay. Bolji od Hardena i Paula ko duo sigurno.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 maj 2019, 09:46

najgori #4 seed ikad

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 maj 2019, 09:48

Warriorsi i kad su losi dobri, po meni su oni losi u odnosu na ono sto mogu. Ali i takvi dovoljno dobri da prolaze runde. Drugi ginu da ih dobiju, da li ce neko moci dogurati do 4 pobjede? Jel oni za to moraju biti bas losi? S obzirom da se vidi koliko su igracki jaci od drugih i sta su sklopili toliko da nije posteno.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 maj 2019, 09:58

Lillard je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Respect Curry and Klay a lot more than Harden/Paul. Those two just ball, through ups and downs. They don't try to manipulate the game and hunt fouls by flopping all over the place.

Jaka recenica i posve tacna.Ne volim ja ni GS,ali uvijek respektujem velike igrace kakvi su Klay i Curry.

@Salt Pa sve je to ok,GS je kvalitetniji,ali nemoj ovog gurati gdje nije,dok nesto ne uradi tamo gdje se pika.To je sva poenta.
Zato po meni nije choke. Jbga, ko da se preko noći zaboravilo kakve igračine su Curry i Klay. Bolji od Hardena i Paula ko duo sigurno.
Nema opravdanja i ne pokusavaj,molim te.Nije se zaboravilo kakvi su ovi igraci,ali HOU je mogao i morao bolje.Klasicni choke.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 11 maj 2019, 10:06

I kad dodju i pocnu govoriti kako Harden ima neke brojke i stavljati ga u istu recenicu sa Jordanom :facepalm:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 maj 2019, 10:08

NEZALAGANJE je napisao/la:James Harden on what needs to happen for the Rockets to get farther: "I know what we need to do. I know exactly what we need to do. We'll figure it out this summer." Harden declined to answer when pressed for details.

Ma kakvi.

Knjiga sa pravilima u ruke, zadaca svakog igraca je da nadje barem jedno pravilo Hardenu za konstantno i stabilno eksploatisat, inace noga, osim Capele on mora dva. I Osim Paula sa njim nema svrhe jer je untradeable sa onakvim ugovorom

A Morey excel dokument u ruke, 2 mjeseca jos dodatno proucit sta sudije (ne) sviraju, kakvi faulovi kakve sudije na kakvom osvjetljenju u kojoj dvorani u kojem dijelu sezone u koje doba dana najvise sviraju ne sviraju. To sve fino spakovat i Paulu dat da Hardenu cita pred spavanje. Ove sezone su zaboravili u proracun ubacit promjenu kriterija u playoffu u odnosu na RS. Honest mistake.

Pored toga nema potrebe da se ista mijenja. Pogotovo ako Harden osvoji MVP-a, jer jr u tome slucaju sezona MCD za Hardena uspjesna. Ako osvoji IMPV, boze moj bolje nego nista.

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 maj 2019, 10:11

lijepo jutro,bas lijepo jutro,ode floper u svlacionicu bez pozdrava sa suparnickim igracima,nista neobicno od njega

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 maj 2019, 10:13

Epidaurus je napisao/la:Valjda latino motorista napokon shvati da je Steph druga galaksija za bradatog gmaza :rol:

Kakav je.beni sampion i apsolutni ATG igrac, 33 poena za poluvrijeme nakon onakve katastrofe u prvom :bow: :bow: :bow:

lagano sve,bez nekog napora

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 maj 2019, 10:14

NEZALAGANJE je napisao/la:
Lillard je napisao/la:

Nema opravdanja i ne pokusavaj,molim te.Nije se zaboravilo kakvi su ovi igraci,ali HOU je mogao i morao bolje.Klasicni choke.
Ja se ne obazirem na alema pa da hejtam. Jest, morali su pobijedit sinoć, ali meni nije nikakvo iznenađenje da ih Warriorsi dobiju. Ti reče klupa Warriorsa neće ništa uradit i da će ih jbeni Rivers i Shumpert nadigrat. 33-17 za Warriorse poeni s klupe
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 maj 2019, 10:15

je li ono sad odjednom kosarka nije toliko bitna?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 maj 2019, 10:35

Donnie Darko je napisao/la:

Ma kakvi.

Knjiga sa pravilima u ruke, zadaca svakog igraca je da nadje barem jedno pravilo Hardenu za konstantno i stabilno eksploatisat, inace noga, osim Capele on mora dva. I Osim Paula sa njim nema svrhe jer je untradeable sa onakvim ugovorom

A Morey excel dokument u ruke, 2 mjeseca jos dodatno proucit sta sudije (ne) sviraju, kakvi faulovi kakve sudije na kakvom osvjetljenju u kojoj dvorani u kojem dijelu sezone u koje doba dana najvise sviraju ne sviraju. To sve fino spakovat i Paulu dat da Hardenu cita pred spavanje. Ove sezone su zaboravili u proracun ubacit promjenu kriterija u playoffu u odnosu na RS. Honest mistake.

Pored toga nema potrebe da se ista mijenja. Pogotovo ako Harden osvoji MVP-a, jer jr u tome slucaju sezona MCD za Hardena uspjesna. Ako osvoji IMPV, boze moj bolje nego nista.
E stvarno ne znam onda na sta je mislio Harden!? :?
Sinoc njihov vlasnik odmah rece da nece mirovati ni u off sezoni,da ce gledati da se pojacaju bla bla.Ocigledno covjeku niko nije pojasnio kako cap funkcionise.Ne znam na koji nacin to misle uraditi?Mladih igraca za razvoj nemaju,capa nemaju,pik nemaju,a oni buduci nemaju neku vrijednost.Na to sve treba vidjeti sta uraditi sa Shumpertom,Greenom,Riversom i Fariedom!?
CPa ne mozes pomjeriti.Capelu isto tako,jer ko bi normalan placao onoliko covjeka koji sebi nista ne moze iskreirati.Gordon?Sta moze donijeti zauzvrat?Tucker previse bitan.Oni su tu gdje jesu,s tim sto ce imati MLE i moci ciljati na nekog tipa Arize.

@Lillard Ne hejtam ni ja nista,ali fakti su fakti.Nadalje,niko nije kriv MDAu sto cijeli zivot ne zna koristiti klupu u POu.Ne moxe me niko ubijediti da klupa HOU nije kvalitetnija od ovoga sto GS ima.Shumpert je do juce igrao finala sa Jamesom,bio starter ove gpdine u SAC.Rivers u LAC bio jako bitan,to pokazuje i njegov ugovor koji je imao.Nene,tu i tamo,Farieda covjek nije ni koristio.Housea nije koristio poslije povrede,a decko kidao na kraju sezone.Green sposoban uci i zabiti 10tak poena sto ne mozes reci ni za jednog igraca sa klupe GSa.Kerr je sinoc majstorski prosirio rotaciju kao dio game plana i to je ovog ovamo iznenadilo,sto je dovelo do toga da bude egal na poluvremenu i tako se da sansa GSu,iako Curry nije postojao.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 11 maj 2019, 10:44, ukupno mijenjano 1 put.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 11 maj 2019, 10:41

Steph :salut: Klay :salut:
Sto se tice rocketsa,Harden je igrao sasvim ok seriju i ne treba se njega kritikovati toliko.Isto ko kad je liverpul izbacio barcu,balavurdija pocela messija kritikovat,a on bio mozda najbolji.CP3 je odigrao jako losu seriju osim game 6,ocigledno vise nije all-star po mom skromnom misljenju.Capela je dokazao da je precijenjena prevara.Jedino je Tucker u startnoj postavi odigrao odlicno.Sto se tice GSW,mogu odmah zakazati finale,denver ili portland mogu biti zrtva metle.Ali ono sto je najtuznije kod houstona je to sto nisu iskoristili game 1 ili game 5 situaciju.Sta vise,da su to iskoristili bilo bi 4-1 :oops:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.