PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Ta priča da će oni osvojit, neće oni osvojit! 
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
- samoposteno
- Kontakt:
Jel ovo Jala piso pjesmumma_hz je napisao/la:Bice meljo opet hhshshshshshshhshshsbshshshshshshsh opet hshshshshshshshshshshhshshshshshshshshs opet ahahhahshshshshshahshshahahs opet hahahahhahahahahagahsgshsghsgsgshsgsDokoljenko je napisao/la:Zeljeznicar za zivot cijeli!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Takmicenje u uvlacenju. Vode krezavi prodani ispred raspalih kozoyeba za pola pertle. 
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Jel danas igrate sa 14 igraca po običaju?Dokoljenko je napisao/la:Takmicenje u uvlacenju. Vode krezavi prodani ispred raspalih kozoyeba za pola pertle.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Dokoljenko
- Kontakt:
Kozoyebi pokusavaju da se vrate u igru.Penaltiky je napisao/la:Jel danas igrate sa 14 igraca po običaju?Dokoljenko je napisao/la:Takmicenje u uvlacenju. Vode krezavi prodani ispred raspalih kozoyeba za pola pertle.
-
belosevic28
- Kontakt:
BrajlovićiAdmir74 je napisao/la:Mianmarcibelosevic28 je napisao/la:Željezničar se raspituje za ponajboljeg golmana Prve lige FBiH
![]()
Golemi su !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Koliko bahatog seljakluka prosipa komotno bi i mogao biti onaj orangutan.belosevic28 je napisao/la:BrajlovićiAdmir74 je napisao/la:Mianmarcibelosevic28 je napisao/la:Željezničar se raspituje za ponajboljeg golmana Prve lige FBiH
![]()
Golemi su !
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
belosevic28
- Kontakt:
Pjene zbog duple, ko ih yebe. Eno im Radnik nek se s njima ganjaju, nek se mane ovih 20+ ekipa...
Dobro došli u klub duplih pitari. E sad vam fali još jedna, i stadion.
A mrs hahahahahahasamoposteno je napisao/la:Jel ovo Jala piso pjesmumma_hz je napisao/la:Bice meljo opet hhshshshshshshhshshsbshshshshshshsh opet hshshshshshshshshshshhshshshshshshshshs opet ahahhahshshshshshahshshahahs opet hahahahhahahahahagahsgshsghsgsgshsgsDokoljenko je napisao/la:Zeljeznicar za zivot cijeli!
Ovo Buba repa
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
belosevic28
- Kontakt:
Pa to i ja pricam. Realno u gov.nima do guse al pojedinci nikako da otvore oci.Osim13 je napisao/la:Eh da je Bogdom vaša dupla nama "problem"
Nejse, zivjeli vi nama 100 godina i svake godine se borili za cetvrto mjesto i licencu
Glup je on za ovoVanja8 je napisao/la:Ima tri dana da ovo pokusa desifrovati...mma_hz je napisao/la:Bice meljo opet hhshshshshshshhshshsbshshshshshshsh opet hshshshshshshshshshshhshshshshshshshshs opet ahahhahshshshshshahshshahahs opet hahahahhahahahahagahsgshsghsgsgshsgsDokoljenko je napisao/la:Zeljeznicar za zivot cijeli!
![]()
![]()
FK SARAJEVO.
Bojim se i ja da će se odužiti, al "optimistično" to sa 100 godina, pa nismo mi Slobodabelosevic28 je napisao/la:Pa to i ja pricam. Realno u gov.nima do guse al pojedinci nikako da otvore oci.Osim13 je napisao/la:Eh da je Bogdom vaša dupla nama "problem"
Nejse, zivjeli vi nama 100 godina i svake godine se borili za cetvrto mjesto i licencu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
belosevic28
- Kontakt:
Niste. Vi ste osvajali.
A ta prica da ce sloboda nekad nesto osvojiti, oni nece osvojiti.
A ta prica da ce sloboda nekad nesto osvojiti, oni nece osvojiti.
- Dokoljenko
- Kontakt:
A mrs.mma_hz je napisao/la:A mrs hahahahahahamma_hz je napisao/la:Bice meljo opet hhshshshshshshhshshsbshshshshshshsh opet hshshshshshshshshshshhshshshshshshshshs opet ahahhahshshshshshahshshahahs opet hahahahhahahahahagahsgshsghsgsgshsgsDokoljenko je napisao/la:Zeljeznicar za zivot cijeli!
Ovo Buba repa
LOL
Mogul i ja u plavo,cas posla.Minuta
FK SARAJEVO.
-
belosevic28
- Kontakt:
Hvala.mma_hz je napisao/la:Mogul i ja u plavo,cas posla.Minuta
- Kockoglavi
Dokurcoglavi ce muda pojesti veceras jer ovjeravamo titulu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.