Chinaglia je napisao/la:
majko mila
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Ne moze biti dobro kad te vode zene...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Chris Paul reportedly had Stephen Curry kicked off the Toyota Center court Thursday night after finding out the Curry was scheduled for a one hour shooting session before Friday's Game 6, per the Athletic
Looks like Steph got the final laugh
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Donnie Darko
- Kontakt:
pa to je vrijeme za Paulov jednosatni flopping sessionJHam je napisao/la:
Chris Paul reportedly had Stephen Curry kicked off the Toyota Center court Thursday night after finding out the Curry was scheduled for a one hour shooting session before Friday's Game 6, per the Athletic
Looks like Steph got the final laugh
Rocketsi su trebali sacuvat Mela.Bar se on ne boji preuzet u zavrsnicama
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Meni se svidja taj Paulov potez.To je old school potez.Uvjezbavaj se koliko hoces u svojoj dvorani.U mojoj ces imati shootaround ujutro i zagrijavanje pred tekmu. 
Hoće ljudi 500 eura po utakmici.Vainglorious je napisao/la:Evo na SK gledam kraj utakmice opet. Kakav mrtvac od komentatora.Lomi se serija, sjevaju trice curryija, ukradena klaya lik ko ravna linija.
Daj Boze da se obistini da se NBA seli na Arenu.
ovo je bas negledljivo.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Jos uvijek sam bez teksta.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Aleme izdrzi, ide ljeto, latinke su vrh ne sikiraj se samo 
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Chris Paul je odigro vrlo dobro sinoć, ali opet se spominje kao krivac za nešto.
Let's talk about SIX baby!
- Donnie Darko
- Kontakt:
pa krivi ga se za ostatak serije i zato što je najveći floper u ligi, niko ne osporava da je bio dobar sinoćFowl95 je napisao/la:Chris Paul je odigro vrlo dobro sinoć, ali opet se spominje kao krivac za nešto.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako druze nije?Prima 38mil godisnje i pojavio se sinoc.U jednoj tekmi.Do tada,u prethodnih 5 davao 14p po utakmici.Fowl95 je napisao/la:Chris Paul je odigro vrlo dobro sinoć, ali opet se spominje kao krivac za nešto.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Hmmm...

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Nail for Real
- Kontakt:
Old school potez je da dobijes protivnika u svojoj dvorani. Ovo je vise ''petty''.NEZALAGANJE je napisao/la:Meni se svidja taj Paulov potez.To je old school potez.Uvjezbavaj se koliko hoces u svojoj dvorani.U mojoj ces imati shootaround ujutro i zagrijavanje pred tekmu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Vratit ce ga u Nola za AD 
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 11 maj 2019, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ono Stephovo drugo poluvrijeme sinoc vrijedi vise od citave Hardenove karijere 
Vrijedi tebi, jer si sexualno privucen ka Stephu, vise od AisheEpidaurus je napisao/la:Ono Stephovo drugo poluvrijeme sinoc vrijedi vise od citave Hardenove karijere
Sta bi dao da si na Aishinom mijestu
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vidim optimizam te ne napusta.alemsa je napisao/la:Vratit ce ga u Nola za AD
Moze,jos ce vam poslati i Holidaya da se meciraju plate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.