problem je sto upravo gnjida poput Paula nema "credibility "da radi takve stvari. Chris Paul i old school ne ide u istu recenicu...NEZALAGANJE je napisao/la:Meni se svidja taj Paulov potez.To je old school potez.Uvjezbavaj se koliko hoces u svojoj dvorani.U mojoj ces imati shootaround ujutro i zagrijavanje pred tekmu.
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
A pričam za sinoć. Nije ni Curryja bilo cijelu seriju i prvo poluvrijeme sinoć.NEZALAGANJE je napisao/la:Kako druze nije?Prima 38mil godisnje i pojavio se sinoc.U jednoj tekmi.Do tada,u prethodnih 5 davao 14p po utakmici.Fowl95 je napisao/la:Chris Paul je odigro vrlo dobro sinoć, ali opet se spominje kao krivac za nešto.
Let's talk about SIX baby!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pusti ga jos jedan fan “najvece fransize” koji se prebacio na GSW ljudi 2015. fan bazu izgubilialemsa je napisao/la:Vrijedi tebi, jer si sexualno privucen ka Stephu, vise od AisheEpidaurus je napisao/la:Ono Stephovo drugo poluvrijeme sinoc vrijedi vise od citave Hardenove karijere
Sta bi dao da si na Aishinom mijestu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Svaka castClutch je napisao/la:Gasi Houston kao fransizu
Iskrena isprika forumu za James Harden postove, my bad
Igracina je al muda nema ni na vidiku sada i zvanicno jer ako u svom apsolutnom prajmu ovako odigras kljucne momente svoje karijere i ove generacije, to je to od tebe.
Ma mu.da ko dva klikera jbg
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Slazemo se.To i jeste istina.Fowl95 je napisao/la:A pričam za sinoć. Nije ni Curryja bilo cijelu seriju i prvo poluvrijeme sinoć.NEZALAGANJE je napisao/la:Kako druze nije?Prima 38mil godisnje i pojavio se sinoc.U jednoj tekmi.Do tada,u prethodnih 5 davao 14p po utakmici.Fowl95 je napisao/la:Chris Paul je odigro vrlo dobro sinoć, ali opet se spominje kao krivac za nešto.
@Balon Upravu si,nego sam vise mislio na sam potez,nego ko ga je uradio.Odavno nisam cuo za takvo nesto.
Brm brm brmmmmmmmalemsa je napisao/la:Vrijedi tebi, jer si sexualno privucen ka Stephu, vise od AisheEpidaurus je napisao/la:Ono Stephovo drugo poluvrijeme sinoc vrijedi vise od citave Hardenove karijere
Sve vise gledam HL od sinoc, sve vise mi se cini da jednostavno niko nema snage da dobije ovaj Gs na 4 pobjede, mislio sam da ce jih hou dobiti posle povrede duranta, citavu 6tu utakmicu sam imao u glavi neki osjecaj ko da se hou nekako stedi za g7 i da hoce da sto vise izmore gs, dok nije dosla ta 4 cet. I zadnjih 5 min utakmice, na kraju sam se samo nasmijao drugo nije ni preostalo... neznam dali je moguce jos kad se vrate durant i cousins, da bilo ko da dodje u finale odigra 4 zivotne utakmice a gs podbaciti u te 4, to je ko da bi gledao neki americki propagandni film u kojem su rusi gs pa da bi se izpisao neki miracle.
Covjek je objektivno rekao, daleko sam od fana Currya cak mislim da je i cesto znao biti precijenjen ali npr. kao danas i potcijenjen ali spominjati nekakve Brade, Westbrooke i slicne u istoj recenici sa njim je bogohuljenje...jednostanvo level ispod Currya...dobro necu ni bradu da vrijedjam WB je i dva levela ispod da ne bude da su bas isti.alemsa je napisao/la:Vrijedi tebi, jer si sexualno privucen ka Stephu, vise od AisheEpidaurus je napisao/la:Ono Stephovo drugo poluvrijeme sinoc vrijedi vise od citave Hardenove karijere
Aleme jel ti se i dalje svidja CP3ov ugovor
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Bil volio da ti ga malo Steph strpa haEpidaurus je napisao/la: Brm brm brmmmmmmm![]()
![]()
Pa stas drugo burazere, nisi prvi put izgubio seriju. Sta ima veze, samo treba ih kritikovat je.bes im mater, sramota ali no biggie, ni prvi ni posljedni.NEZALAGANJE je napisao/la:Vidim optimizam te ne napusta.alemsa je napisao/la:Vratit ce ga u Nola za AD![]()
Moze,jos ce vam poslati i Holidaya da se meciraju plate.![]()
Nemoj se toliko nervirat, kosarka je nebitna. Ide zivot daljealemsa je napisao/la:Bil volio da ti ga malo Steph strpa haEpidaurus je napisao/la: Brm brm brmmmmmmm![]()
![]()
![]()
Nisam vala secunde iznerviranEpidaurus je napisao/la:Nemoj se toliko nervirat, kosarka je nebitna. Ide zivot daljealemsa je napisao/la:Bil volio da ti ga malo Steph strpa haEpidaurus je napisao/la: Brm brm brmmmmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
nego je tvoja sexualna strast ocigledna ka stephu
- BosniaBoston
- Kontakt:
Epi bil i ti skuhao koji obrok za wardella
#Punoljetstvo
- SaltCityAttack
- Kontakt:
A sta GSW uradi Reketama, a sta Forum učini sa Alema hahahaha .. Ispiši se aleme ja sam ti davno rekao da se ispišeš sa foruma
Haha on kobajagi nije iznerviran ahhahaha izgubili ste jer si za Ramazan otišao u bar gdje se toči alkohol da gledate ove neispaljene rekete hahahaha .. pogibija El Fatiha zagrci
Haha on kobajagi nije iznerviran ahhahaha izgubili ste jer si za Ramazan otišao u bar gdje se toči alkohol da gledate ove neispaljene rekete hahahaha .. pogibija El Fatiha zagrci
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 11 maj 2019, 17:25, ukupno mijenjano 7 puta.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije sramota,ali 4 puta te ljudi izbacuju,dajes izjave da si spreman za njih,da bi ih dobili sa Paulom prosle godine,svi vjeruju u tebe,smatraju da imas sanse(prvi ja),ulazis u seriju odmoran i sta se desava? Nista.
Kako rece MDA jutros,ovaj poraz ce ostaviti traga.
Jednu stvar mnogi ne shvataju.Pored toga sto je GS izuzetno kvalitetna ekipa,ljudi imaju i sistem.Ne igraju samo na cisti talenat.Da bi takav stroj dobio,a to je model koji je godinama imao i SA sa Velikom trojkom,potrebno je da i ti imas sistem do najsitnijih detalja,za pocetak.Meni sistem nije ono sto vi imate.Vi imate igrace dominantne na lopti i kad se oni umore,a umorice se u ovakvim serijama,tu je i kraj.Znaci,ovaj vas duel sa GSom je prepisani duel PHXa i SAa iz 2000ih.
Jednu stvar mnogi ne shvataju.Pored toga sto je GS izuzetno kvalitetna ekipa,ljudi imaju i sistem.Ne igraju samo na cisti talenat.Da bi takav stroj dobio,a to je model koji je godinama imao i SA sa Velikom trojkom,potrebno je da i ti imas sistem do najsitnijih detalja,za pocetak.Meni sistem nije ono sto vi imate.Vi imate igrace dominantne na lopti i kad se oni umore,a umorice se u ovakvim serijama,tu je i kraj.Znaci,ovaj vas duel sa GSom je prepisani duel PHXa i SAa iz 2000ih.
pa ocigledno da nisu spremniNEZALAGANJE je napisao/la:Nije sramota,ali 4 puta te ljudi izbacuju,dajes izjave da si spreman za njih,da bi ih dobili sa Paulom prosle godine,svi vjeruju u tebe,smatraju da imas sanse(prvi ja),ulazis u seriju odmoran i sta se desava? Nista.
Da se ne obazirem vise na ovog latino motoristu i ovo drugo rudimentarno bice BB;
GSWu za sinoc svaka cast jer je ono fakat bila sampionska partija al ja jos uvijek ne vidim njih kao novog-starog prvaka. Mislim da je ekipa fakat previse potrosena i da ce izgubit kad nalete na ekipu koja ih moze pretrcat. Bucksi mi se cine kao idealan kandidat za to. Duga rotacija, pun ku.rac sutera i nezaustavljiva sila u vidu Giannisa.
Warriorsima bi cak i potencijalna serija s Denverom mogla bit teza od ove s Rocketsima vrlo lako. Mlada su ekipa sa sirokom rotacijom koja gleda svaku priliku da trci u ledja protivniku. To pogotovo moze bit problem Warriorsima zbog sklonosti da gube dosta lopti po utakmici. U slucaju te serije Denver bi dosao tu prepun samopouzdanja jer bi dvije uzastopno dobijene 7. utakmice sto je svakako veliki psiholoski boost. Ako bi pak prosao Portland veceras, njima ne dajem ni promil sanse da namuce GSW jer je to ekipa koja maksimalno odgovara Warriorsima i za ciju igru imaju recept vec godinama.
GSWu za sinoc svaka cast jer je ono fakat bila sampionska partija al ja jos uvijek ne vidim njih kao novog-starog prvaka. Mislim da je ekipa fakat previse potrosena i da ce izgubit kad nalete na ekipu koja ih moze pretrcat. Bucksi mi se cine kao idealan kandidat za to. Duga rotacija, pun ku.rac sutera i nezaustavljiva sila u vidu Giannisa.
Warriorsima bi cak i potencijalna serija s Denverom mogla bit teza od ove s Rocketsima vrlo lako. Mlada su ekipa sa sirokom rotacijom koja gleda svaku priliku da trci u ledja protivniku. To pogotovo moze bit problem Warriorsima zbog sklonosti da gube dosta lopti po utakmici. U slucaju te serije Denver bi dosao tu prepun samopouzdanja jer bi dvije uzastopno dobijene 7. utakmice sto je svakako veliki psiholoski boost. Ako bi pak prosao Portland veceras, njima ne dajem ni promil sanse da namuce GSW jer je to ekipa koja maksimalno odgovara Warriorsima i za ciju igru imaju recept vec godinama.
Sad si skino ljubavne naocale usljedjene ka stephu, svaka cast
Vratit ce im se KD do finaka sigurno
Vratit ce im se KD do finaka sigurno
Da, više seljački potez.Nail for Real je napisao/la:Old school potez je da dobijes protivnika u svojoj dvorani. Ovo je vise ''petty''.NEZALAGANJE je napisao/la:Meni se svidja taj Paulov potez.To je old school potez.Uvjezbavaj se koliko hoces u svojoj dvorani.U mojoj ces imati shootaround ujutro i zagrijavanje pred tekmu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Stvarno na taj nivo si spao?alemsa je napisao/la:Vrijedi tebi, jer si sexualno privucen ka Stephu, vise od AisheEpidaurus je napisao/la:Ono Stephovo drugo poluvrijeme sinoc vrijedi vise od citave Hardenove karijere
Pihh nisam ocekivao ovo, vise sma mislio da ce biti motori bazeni koktelcici
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.