FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Cestitam svim Zeljovcima izborenu Europu
Mislim da je Dado u poslednjoj minuti bio taj koji je nerezonski šutao kad mu je izblokirao onaj iz Radnika, onda malo poslije toga kad je sudija svirao igranje rukom igrača Radnika prišao Bogi Dadi i dere se na njega "PA ŠTO SI GLUP?" 
Kolike su sanse da izganjamo licencu?
braco je napisao/la:Mislim da je Dado u poslednjoj minuti bio taj koji je nerezonski šutao kad mu je izblokirao onaj iz Radnika, onda malo poslije toga kad je sudija svirao igranje rukom igrača Radnika prišao Bogi Dadi i dere se na njega "PA ŠTO SI GLUP?"
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
https://sportsport.ba/fudbal/zizovic-ne ... cin/318378
Mrs, a da je Zrinjski rekao bi sve krasno, divno
Mrs, a da je Zrinjski rekao bi sve krasno, divno
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kao sto sam reko prvi dio odradjen,drugi je vec jos Dzeko i lova na ljeto i to je to.Ubjedljivo 4 mjesto cak 2 kola prije kraja.
Danas dokazano da Hajdar i Saban mogu igrati zajedno, ali kad postavis ekipu kako treba.
Da je ostao Sinan, drugacija bi prica bilo. Kad je usao Zajmovic tu je bio kraj.
Opet smo drugo pol dobri ostali u bloku, nisu nam napravili prave sanse osim onog gola iz ofsajda.
Sve u svemu nije bilo lose. Ja sam iskreno prezadovoljan.
Da je ostao Sinan, drugacija bi prica bilo. Kad je usao Zajmovic tu je bio kraj.
Opet smo drugo pol dobri ostali u bloku, nisu nam napravili prave sanse osim onog gola iz ofsajda.
Sve u svemu nije bilo lose. Ja sam iskreno prezadovoljan.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Fejzić baš donosi sigurnost u odbranu, pogotovo u smislu da pokazuje da je "gazda" šesnaesterca ide na svaku loptu da je pokupi, nema nesigurnosti hoće li ili neće ići na loptu, ostati ukopan u mjestu i slično.
Žile govedo rogatičko, napuši se ku-rčine! Šta kaže majmun u izjavi pred utakmicu kvalitetniji smo što smo pokazali i prošlu utakmicu. a oni dali 1 go znamo kakav, centar više nisu prešli, sudija nas zajebo tu utakmicu za penal i još imali 20+ šuteva.
Žile govedo rogatičko, napuši se ku-rčine! Šta kaže majmun u izjavi pred utakmicu kvalitetniji smo što smo pokazali i prošlu utakmicu. a oni dali 1 go znamo kakav, centar više nisu prešli, sudija nas zajebo tu utakmicu za penal i još imali 20+ šuteva.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Iskreno ova sezona osim onog katastrofalnog perioda od 6 poraza i 2 remija zaredom sasvim dobra,da smo tu ostvarili realnih 15-16 boba bila bi borba za titulu
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 11 maj 2019, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
To je to, na terenu izborena Europa, na kraju je borba presudila jer kvalitet je itekako upitan. Prvo poluvrijeme vrlo dobro, agresivno na svaku loptu i to nam je otvorilo mnogo dobrih napada, a onda tu dodje do izrazaja nekvalitet. Kako god velika tri boda, popravili smo tu statistiku povratkom Amara. Nekoliko igraca definitivno ne zasluzuje dres koji nose, ali i vjerujem da igraju zadnje utakmice za Zelju.
Kada je Radnik u drugom poluvremenu poceo napadati po nasoj desnoj strani imali smo mnogo problema. Stevanovic definitvno nema mjesta u nekom boljem Zelji, uz njega Bogicevic i Zajmovic.
Hajdarevic i Sabanadzovic jako dobri, mnogo oduzetih lopti, a imali su i dodavanja naprijed s nekim smislom. Bilo je strucnjaka koji se pitaju zasto Hajdar i Saban zajedno, zasto Zec od prve minute i tako dalje. Najtrofejni trener u historiji kluba i cijele lige sigurno zna bolje od pametnjakovica. Mislim da neke i boli sto vise forum ne moze praviti ekipe, dovoditi i tjerati igrace, suspendovati, sklapati taktike i slicno. Idu bolji dani za klub i uspostavljanje sistema kojeg nismo imali.
Sada je ostalo da se rijesi i ta licenca i da se okrenemo novoj sezoni, ovaj period iza nas dobro zapamtiti i ne dozvoliti da nam se vise ponovi.
Kada je Radnik u drugom poluvremenu poceo napadati po nasoj desnoj strani imali smo mnogo problema. Stevanovic definitvno nema mjesta u nekom boljem Zelji, uz njega Bogicevic i Zajmovic.
Hajdarevic i Sabanadzovic jako dobri, mnogo oduzetih lopti, a imali su i dodavanja naprijed s nekim smislom. Bilo je strucnjaka koji se pitaju zasto Hajdar i Saban zajedno, zasto Zec od prve minute i tako dalje. Najtrofejni trener u historiji kluba i cijele lige sigurno zna bolje od pametnjakovica. Mislim da neke i boli sto vise forum ne moze praviti ekipe, dovoditi i tjerati igrace, suspendovati, sklapati taktike i slicno. Idu bolji dani za klub i uspostavljanje sistema kojeg nismo imali.
Sada je ostalo da se rijesi i ta licenca i da se okrenemo novoj sezoni, ovaj period iza nas dobro zapamtiti i ne dozvoliti da nam se vise ponovi.
Cuva Bog Zelju svog!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Manijaci!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Kad gledamo samo ovu drugu polusezonu, tj. od prethodne utakmice u Bijeljini do današnje, mi smo osvojili 19 bodova, a Zrinjski najviše bodova tj. 23 boda. Pitari 2 boda više od nas, Široki bod. Tako da rezultati nisu toliko katastrofalni, više je igra ta koja je bila loša.BosniaBoston je napisao/la:Iskreno ova sezona osim onog katastrofalnog perioda od 6 poraza i 2 remija zaredom sasvim dobra,da smo tu ostvarili realnih 15-16 boba bila bi borba za titulu
Treba nam i ofanzivni vezni za sljedecu sezonu, na Sinana se ne moze ozbiljnije racunati
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dva kola prije kraja obezbjedili Evropu nakon fijaska s kraja prosle polusezone, minuta sutnje za objektivne lobotomce. Pucaju cirevi, posebno onom predvodniku preseljenja na onaj forum, lobisti skupstinara koji ce klimati glavom i svrsavati na misketove monologe.
Normalno da je tako braco, jedino je tmuran taj period kad je debil suspendovao ekipu i to nakon pobjede, pa nahuskao navijace na igrace, a sve to nakon pobjede u Mostaru.
Da smo tu uzeli barem 12 od 18 bodova sto je uz raspored bilo realno bili bi na drugom mjestu i mozda 4 5 bodova ispod pitara. Senade vrati se
Ko ih ebe izgurali smo nekako i ovu sezonu, kako je izgledalo ovo je odlicno na kraju.
Normalno da je tako braco, jedino je tmuran taj period kad je debil suspendovao ekipu i to nakon pobjede, pa nahuskao navijace na igrace, a sve to nakon pobjede u Mostaru.
Da smo tu uzeli barem 12 od 18 bodova sto je uz raspored bilo realno bili bi na drugom mjestu i mozda 4 5 bodova ispod pitara. Senade vrati se
Ko ih ebe izgurali smo nekako i ovu sezonu, kako je izgledalo ovo je odlicno na kraju.
Cuva Bog Zelju svog!
Siljak, ne dobijemo li licencuuuu treba te ganjati po gradu
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Iskoristio bi priliku da se ponjamke po "navijačima" he he he he
- plavousrcu
- Kontakt:
Placu li "navijaci" Zelje. Placite pickice male. Bravo za ovu pobjedu, tvrda utakmica i teska. U ovakvim utakmicama se vidi ko je trener a ko nije. Idemo dalje.
Poserem im se na tastature **** vam Miske utičnice po kući
Bravo Željo

AMARE KAPA DOLE! MANGUPSKI
AMARE KAPA DOLE! MANGUPSKI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 66 gostiju.