FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
a ne bi me nista cudilo u ovoj drzavi, pa ni to da protivnici zrinjskog sebi autogolove zabijaju samo da bi nas zeznuli
e al ko nama garantuje da cemo uopste pobijediti zvijezdu na kosevu ?
ne dao Bog dragi da se moramo u Gabeli vaditi.
e al ko nama garantuje da cemo uopste pobijediti zvijezdu na kosevu ?
ne dao Bog dragi da se moramo u Gabeli vaditi.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Druze, procitaj izjavu sa linka koji je gore postavio momak.skoroalen je napisao/la:Znam da smo prvaci, to sigurno, ako uzmemo Zvijezdu mi smo prvi. Al neće se poslije Zvijezde proslavit titula na Koševu, nit će se moći pred Vječnu vatru s peharom. Mislim, možemo mi u nekoj svojoj organizaciji jer ćemo znat da smo prvaci, al igrači neće primit pehar i medalje prije Gabele. Meni je to krivo, a za titulu se ne brinem svakako.ado-hz je napisao/la:
Eto i da nam ne daju pehar sad u subotu...nek tako bude.
... to da ce Zrinjski dobiti 0:23 ima samo u bajkama. Tako da dobij Zvijezdu sampion si...cemu panika
@hz033 ne gleda se omjer, gleda se gol razlika, vol. 18764.
Evo citiram
"Nogometaši Zrinjskog prvo mjesto, s obzirom na lošiji međusobni skor sa FK Sarajevo i šest bodova zaostatka, prvo mjesto mogu preuzeti tek u posljednjem kolu. Naravno, ako naredna dva duela Sarajevo ne osvoji niti jedan bod. "
U novi boj ...
Hebo vas ta prica vise ja se spremam za proslavu.
Nego htio sam sa vama braco da podijelim jednu ideju koju zelim da uradim povodom proslave titulu.
Posudit cu od druga sal komsinica i kad se zavrsi proslava idem kod djevojke kuci da proslavimo.
Sal joj stavljam malo iznad guze...poza dogyy...tamburam je najbolje sto mogu...snimam guzu i taj sal...( naravno ne lice moje i njeno) i pjevammmm
J.ebemmmmmmm te zeljooooooooo....j.ebemmmm te zeljoooooooooo
Jel to ok ???neko Vase misljenje
Nego htio sam sa vama braco da podijelim jednu ideju koju zelim da uradim povodom proslave titulu.
Posudit cu od druga sal komsinica i kad se zavrsi proslava idem kod djevojke kuci da proslavimo.
Sal joj stavljam malo iznad guze...poza dogyy...tamburam je najbolje sto mogu...snimam guzu i taj sal...( naravno ne lice moje i njeno) i pjevammmm
J.ebemmmmmmm te zeljooooooooo....j.ebemmmm te zeljoooooooooo
Jel to ok ???neko Vase misljenje
skoroalen je napisao/la:Sa stranice nfsbih.ba, propisi Premijer lige BiH, član 6:Testo je napisao/la:hajde nek neko provjeri to 100% hoce li se gledati omjer ili gol razlika ?
dalje, ako hocemo da budemo ozbiljan klub, mi se moramo rjesiti bekica, dupovca, velkoskog.
mustafic najgori od svih akademaca , njemu ili posudba neka ili cao.
sofranac je za dupovca maldini.
a meni bi prije igralo dijete od 15 godina , a da mu je prirodna pozicija lijevi bek , nego drvo bekic.
"Klub koji pobijedi na utakmici osvaja tri boda, a kod neriješenog rezultata svaki klub osvaja po jedan
bod.
Ako klubovi osvoje isti broj bodova odlučuje razlika između postignutih i primljenih pogodaka.U slučaju
istog broja primljenih i postignutih pogodaka (razlika pogodaka), bolje mjesto na tabeli zauzima ekipa koja je
postigla više pogodaka, a ako su postigli isti broj pogodaka dijele mjesta koja im pripadaju."
U prevodu, ako Zrinjski dobije Tuzlu naredno kolo, tek u Gabeli dižemo pehar.
ti si samo jedan dio kopirao i to onaj koji vazi za prvi dio prvenstva tj 22 kola, evo ostatak
Član 7.
Utvrđivanje plasmana klubova u drugom dijelu takmičenja vrši se shodno odredbama člana 46. Pravilnika
o nogometnim/fudbalskim takmičenjima BiH.
Član 46. (Pravilnik o nogometnim/fudbalskim takmičenjima BiH)
Ekipa koja pobjedi na utakmici stalnog takmičenja koje se odvija po bodsistemu, osvaja tri boda, a u slučaju neriješenog rezultata oba tima osvajaju po jedan
bod.
Za svako stalno takmičenje koje se igra po bod-sistemu vodi se tabela. Tabela
sadrži: rezultate utakmica odgovarajućeg kola, imena timova koji se
takmiče, broj utakmica, pobjeda, neriješenih rezultata i poraza, broj datih i primljenih
pogodaka i broj osvojenih bodova.
Plasman na tabeli utvrđuje se zbirom osvojenih bodova.
Ako timovi osvoje isti broj bodova, odlučuje razlika između datih i primljenih
pogodaka.
U slučaju da je razlika jednaka, bolje mjesto zauzima ekipa koja je postigla
više pogodaka, a ako su postigli isti broj pogodaka, onda dijele mjesto koje im
pripada.
Izuzetno, ako je riječ o mjestu koje odlučuje o prvaku ili mjestu koje povlači
prelaz u viši ili niži stepen takmičenja, ili o mjestu koje osigurava učešće u
međunarodnim takmičenjima, kod jednakog broja bodova, plasman se određuje na
osnovu dodatne pomoćne tabele, na osnovu rezultata koje su u međusobnim
susretima ostvarili ekipe sa jednakim brojem bodova.
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 11 maj 2019, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Dok Bosne ima biće namještanja utakmice. I veći namještaju...Zip je napisao/la:Ima svakakvih prica...KrajisnikBosnjak je napisao/la:Prodali smo utakmicu. Siguran sam u to. Nikako drugačije ovako loš fudbal ne mogu objasniti.
Al uzmimo da je ovo tacno, ja bih nas izbacio iz lige....
A prvo bi svakog koji je pristao na to na motiku nabio, objesio na balkon ispred vjecne neka se okrecu i izgore...
Zelis neki iskorak, a pustas nekome utakmice.... To ne ide tako, nit cemo kad biti ozbiljan klub...
Ako uopste ima prica u namjestanju, a vjerujem da nema...
Nemam jednostavno drugačije objašnjenje. Ili smo tanki ili namještamo. Ne volim unositi nemir, uvijek se trudim biti pozitivan, ali nakon ovakve utakmice ne možeš ostati miran.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ovo boldirano i podvučeno se valjda odnosi na situaciju u pasusu iznad. Klubovi imaju isto bodova, istu gol razliku i isti broj datih golova. Dijele mjesto na tabeli. To nije problem ako je u pitanju 7. i 8. mjesto. ALI, ako se radi o mjestu koje odlučuje o prvaku, a ovi gore uslovi su zadovoljeni (isti broj bodova, golova, gol razlika), onda se gleda međusobni omjer. Al redoslijed gledanja ostajel bodovi, gol razlika, broj postignutih golova.THEC je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Sa stranice nfsbih.ba, propisi Premijer lige BiH, član 6:Testo je napisao/la:hajde nek neko provjeri to 100% hoce li se gledati omjer ili gol razlika ?
dalje, ako hocemo da budemo ozbiljan klub, mi se moramo rjesiti bekica, dupovca, velkoskog.
a meni bi prije igralo dijete od 15 godina , a da mu je prirodna pozicija lijevi bek , nego drvo bekic.
"Klub koji pobijedi na utakmici osvaja tri boda, a kod neriješenog rezultata svaki klub osvaja po jedan
bod.
Ako klubovi osvoje isti broj bodova odlučuje razlika između postignutih i primljenih pogodaka.U slučaju
istog broja primljenih i postignutih pogodaka (razlika pogodaka), bolje mjesto na tabeli zauzima ekipa koja je
postigla više pogodaka, a ako su postigli isti broj pogodaka dijele mjesta koja im pripadaju."
ti si samo jedan dio kopirao i to onaj koji vazi za prvi dio prvenstva tj 22 kola, evo ostatak
Član 7.
Utvrđivanje plasmana klubova u drugom dijelu takmičenja vrši se shodno odredbama člana 46. Pravilnika
Ekipa koja pobjedi na utakmici stalnog takmičenja koje se odvija po bodsistemu, osvaja tri boda, a u slučaju neriješenog rezultata oba tima osvajaju po jedan
bod.
takmiče, broj utakmica, pobjeda, neriješenih rezultata i poraza, broj datih i primljenih
pogodaka.
pripada.
Ja tako razumijem ovaj pravilnik, ako griješim izvinjavam se, al mislim da ne griješim.
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 11 maj 2019, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Znao sam da će se neko upecati hehehehehehehehehz033 je napisao/la:ti si za banane, evo ja podnosim prijavuAlfredNobel je napisao/la:Eto zijanismo titulu. Bravo Husrefe ubleho, živim za dan kad ćeš otići iz svetinje. Pa jel moguće sve vam amatersko..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Izgubiti od Cityija na neutralnom terenu je sramota.
Pogledaj reakciju igraca na kraju utakmice, kakvo pustanje...miky_hz je napisao/la:YNWA je napisao/la:Ma kakvo pustanje, Tuzla iskoristila to sto smo igrali bez pola ekipe, i zasluzeno nas dobili...miky_hz je napisao/la:Uvijek mi pustamo da ove ekipe ostanu u ligi.Nakon sto smo Olimpicu pustili da nas dobije i opstane,tako smo danas i ove seljaka pustili.
Fuj
Nije nam ovo trebalo, nista od proslave na Kosevu, ali hajde, najbitnije je da mi prvo u srijedu uzmemo kup, pa onda u subotu pobjedom i titulu, mozemo mi nju proslaviti i prije nego sto sluzbeno budemo prvaci, nek ponesu trofej osvajaca kupa pred vjecnu
Pustanje druze klasicno.Sve znam.Husref ni jednom nije sa klupe ustao ,na kraju samo jednom skocio,to nije normalno ponasanje.Ovi se nisu oznojili na terenu.
jednostavno u glavala je Siroki...
jel ovo Zvijezda pobijedila Gosk
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ostala Zvijezda, neće zapet. Jeeej.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Pa i nije baš brate, oni imaju Aguera, Sanea, Sterlinga a nama na beku Bekić ...hurem je napisao/la:Izgubiti od Cityija na neutralnom terenu je sramota.
Zadnja izmjena: kosevskobrdo, dana/u 11 maj 2019, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Da upravo sam nasao ovaj dio a koji je veoma bitan, a koji kaze da za prvaka odlucuje prvo medjusbni skor. Evo i slikaTHEC je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Sa stranice nfsbih.ba, propisi Premijer lige BiH, član 6:Testo je napisao/la:hajde nek neko provjeri to 100% hoce li se gledati omjer ili gol razlika ?
bod.
Član 7.
bod.
pogodaka.
pripada.

Zadnja izmjena: hz033, dana/u 11 maj 2019, 19:50, ukupno mijenjano 2 puta.
U novi boj ...
u modernom fudbalu , bekovi su postali vjerovatno najvaznija pozicija.
tu se gleda kako ces se braniti, i kako ce lopta naprijed ici.
cim tebi desnog beka igra stoper (odbrana ok, ali naprijed ne moze nista) , a lijevo bekic za kojeg svi znamo da je to igrac manje ; onda nas ovaj rezultat i ne treba cuditi.
tu se gleda kako ces se braniti, i kako ce lopta naprijed ici.
cim tebi desnog beka igra stoper (odbrana ok, ali naprijed ne moze nista) , a lijevo bekic za kojeg svi znamo da je to igrac manje ; onda nas ovaj rezultat i ne treba cuditi.
Ovo je Spaho danas i naglašavao
Zadnja izmjena: tm01hzne, dana/u 11 maj 2019, 19:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Vrlo moguce da je pao neki dogovor izmedju 2 kluba. Sto se mene tice ako to znace dobri odnosi u buducnosti s ovim klubom i uzajamna korist nemam nista protiv toga ako su svjesno spustili rucnu i malo kalkulisali.
Titula se slavi na Kosevu protiv Zvijezde za vikend, bolje se potrudite da povedete sto vise raje sa sobom da se ne osramotimo nego sto palamudite gluposti i pljujete nepotrebno sve oko kluba. **** Tuzlu Cityu, nebitna tekma.
Titula se slavi na Kosevu protiv Zvijezde za vikend, bolje se potrudite da povedete sto vise raje sa sobom da se ne osramotimo nego sto palamudite gluposti i pljujete nepotrebno sve oko kluba. **** Tuzlu Cityu, nebitna tekma.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
i nama vise odgovara ako se gleda medjusobni omjer, onda se moze na kosevu proslaviti u slucaju pobjede nad zvijezdom, u suprotnom nas gabela ceka.
Istog sam misljenja u vezi namjestanja.Zip je napisao/la:Ima svakakvih prica...KrajisnikBosnjak je napisao/la:Prodali smo utakmicu. Siguran sam u to. Nikako drugačije ovako loš fudbal ne mogu objasniti.
Al uzmimo da je ovo tacno, ja bih nas izbacio iz lige....
A prvo bi svakog koji je pristao na to na motiku nabio, objesio na balkon ispred vjecne neka se okrecu i izgore...
Zelis neki iskorak, a pustas nekome utakmice.... To ne ide tako, nit cemo kad biti ozbiljan klub...
Ako uopste ima prica u namjestanju, a vjerujem da nema...
Ja ne znam kako onog Bekica nije stid da se smatra fudbalerom, jel pismen ? Vidil on svoju statistiku ?
I svaka mora preko njega, ja mislim da se ni on ne sjeca utakmice gdje je uvezo dva dobra ubacaja.
Klupirani su zasluzeno, a dace Bog da im uskoro posaljemo 101 zahvalnicu.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
mene strah da ne useremo nesto protiv zvijezde 
- ASD
- Kontakt:
Ustajao je, nervirao se i najvise udarao u stolicu.miky_hz je napisao/la:YNWA je napisao/la:Ma kakvo pustanje, Tuzla iskoristila to sto smo igrali bez pola ekipe, i zasluzeno nas dobili...miky_hz je napisao/la:Uvijek mi pustamo da ove ekipe ostanu u ligi.Nakon sto smo Olimpicu pustili da nas dobije i opstane,tako smo danas i ove seljaka pustili.
Fuj
Nije nam ovo trebalo, nista od proslave na Kosevu, ali hajde, najbitnije je da mi prvo u srijedu uzmemo kup, pa onda u subotu pobjedom i titulu, mozemo mi nju proslaviti i prije nego sto sluzbeno budemo prvaci, nek ponesu trofej osvajaca kupa pred vjecnu
Pustanje druze klasicno.Sve znam.Husref ni jednom nije sa klupe ustao ,na kraju samo jednom skocio,to nije normalno ponasanje.Ovi se nisu oznojili na terenu.
Po meni su falili Sarajevu pojedini igraci i pojedini su bili na terenu ali nisu igrali tipa Handžić, Tatar.
Ja sam siguran da su tu Ahmet i Hebib bili, to bi već druga priča bila.
Kovacevic i Mujakic su suho zlato, Mustafic je takođe pokazao u pojedinim momentima da se na njega može ozbiljnije računati.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 11 maj 2019, 20:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Neki dan Barcelona izvela 2 sastav protiv Celte...Celta ih otresla
Sram te bilo Barso sto i njih nisi poderala.
Mi da pobijedimo 33 kola...neki bi rekla i kenjali sto nismo svaku dobili 5:0
Nikad nismo zadovoljni ni sretni...uzeli titulu...dali ovima mozda bodove...neka smo..
Mogu nam nekad ljudi i valjati..al jok ajmo mi sa svima zaratiti pa da nas svi docekuju na noz...nikad pameti necemo doci
Sram te bilo Barso sto i njih nisi poderala.
Mi da pobijedimo 33 kola...neki bi rekla i kenjali sto nismo svaku dobili 5:0
Nikad nismo zadovoljni ni sretni...uzeli titulu...dali ovima mozda bodove...neka smo..
Mogu nam nekad ljudi i valjati..al jok ajmo mi sa svima zaratiti pa da nas svi docekuju na noz...nikad pameti necemo doci
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Laganini1986, prisonbreak, Vanja8 i 39 gostiju.