Brate hvala, napusi ti se @redbull qurca za ovo. Svaka cast!Osim13 je napisao/la:Minuta hvala
Gdje ste vijetnamci, slozim vam ga sabrini.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Brate hvala, napusi ti se @redbull qurca za ovo. Svaka cast!Osim13 je napisao/la:Minuta hvala
Pa jel moguće da si toliko glup?Dokoljenko je napisao/la:Brate hvala, napusi ti se @redbull qurca za ovo. Svaka cast!Osim13 je napisao/la:Minuta hvala![]()
Vijetnamci, jel nekome slucajno ispao ovaj kozoyeb? Zalizala mu se kosica od uvlacenja.Penaltiky je napisao/la:Pa jel moguće da si toliko glup?Dokoljenko je napisao/la:Brate hvala, napusi ti se @redbull qurca za ovo. Svaka cast!Osim13 je napisao/la:Minuta hvala![]()

Tebi samo tabani vire iz supka vijetnamacaredbull93 je napisao/la:Ziv ti meni bio, vise si spomenuo vijetnamce nego zelju i osima.
Al skonto sam ja tvoj nick ovaj dokoljenko, samo ti koljena vire iz amawa. Valja vise nije moglo stati.
+1 aBdOsim13 je napisao/la:Poserimo svi olimpika zajedno, minuta posla hvala
Ja sam davno rekao da on nije navijac Želje i da samo svadja ljude sa ostalim navijackim skupinama...Penaltiky je napisao/la:Dečko je mene, tebe, krmka, pastrmku doveo na istu stranuredbull93 je napisao/la:Dokurnjak ovaj je uspio sto niko nije. Ujedinit sve navijace protiv sebe, koji kloc moras biti za to
Nije ovo sine za tebe, mani se corava posla. Sto je najsmijesnije ili tuznije, ti mislis tim svojim rjecnikom da si šukno' ga nekome nesto.
Kolko ce te ga platiti?svrakino1921 je napisao/la:Jamak u Zelju
Odmah pocinjemo sa spremanjem ekipe za sljedecu sezonu
![]()
![]()
![]()
![]()
GOLEM SI ZELJO
Koliko god traziteredbull93 je napisao/la:Kolko ce te ga platiti?svrakino1921 je napisao/la:Jamak u Zelju
Odmah pocinjemo sa spremanjem ekipe za sljedecu sezonu
![]()
![]()
![]()
![]()
GOLEM SI ZELJO
Hvala ti brate za ovoBosniaBoston je napisao/la:#plavaarmija
Svi u plavom, svi svi. Minuta posla.Osim13 je napisao/la:Hvala ti brate za ovoBosniaBoston je napisao/la:#plavaarmija![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.