tako je lakse rec da se zajebavo sve vrijeme
jos ako denver ode dalje u sezoni od njih
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Na to smo navikli, cim se ispadne tako jealemsa je napisao/la:Fazon je sto me ne dotice, ali vam je to malo cudno
Otisli su dalje vec ako zijane igrali su game 7 u 2.rundi to hjuston nije uspioDonnie Darko je napisao/la:ne moze se vozit harley davidson, sa flasom jacka u jednoj ruci, a guzovima neke latinoprepicke u drugoj dok ti daje lapdance prije nego je raskujes par sati poslije, jer je ramazan
tako je lakse rec da se zajebavo sve vrijeme![]()
![]()
kao sto rekohalemsa je napisao/la:Blowout ti je veceras u korist Raketa, djaba ces gledat. Game 7 se mos nadatTorres_9 je napisao/la:https://www.google.com/amp/sports.abs-c ... eries-2586
ovo se vcrs desava,rutinski BO za ratnike.
Chokerski mudzhedin se moze tjesit jer je izgubio od 73:9 ekipe![]()
![]()
![]()
3 najbolji igrac u ovoj seriju Pj okrugla glavica se gubi bez KD u igri
Bucksi sigurno kakav denver.Ljudi su u istoj situaciji trenutno kao GSW stim da su Curry,Thompson i Green>>>>>>>>>Jokic,Murray,Harrisbombaysaphire je napisao/la:Prva utakmica je bila ključna, GSW se nudio i nudio i nudio , ali džaba Rakete se prepale...
Ratnike ako neko misli izbaciti , mora dobiti prvu utakmicu , jednostavno mora...Njima samopouzdanje predstavlja sve , jer imaju strašan napadački arsenal...
Nije bezveze Klay na konferenciji govorio da očajnički trebaju Kevina, svjestan je da im Denver ili Bucksi mogu parirati bez problema, nek zabiju Steph i on 30+ , opet im neće biti dovoljno...
Bucksi imaju ogromnu šansu, domaći teren je velika prednost za njih , jedino neiskustvo im može biti minus...
Toronto da ima nekog da prati Kawhia bi mogao, ali nema...
Kakav crni Jack , Alem tuče voćne kokteleDonnie Darko je napisao/la:ne moze se vozit harley davidson, sa flasom jacka u jednoj ruci, a guzovima neke latinoprepicke u drugoj dok ti daje lapdance prije nego je raskujes par sati poslije, jer je ramazan
tako je lakse rec da se zajebavo sve vrijeme![]()
![]()
Jel moguće buraz da si ti tolika neznalica ili samo trolas. Nadam se da je ovo drugo. Shvati već jednom da je Steph igrač koji donosi titule, i kad ne poentira on je najvažniji igrač ratnika, jer ga uvijek čuva najbolji defender suprotne ekipe. Mislim, ne da mi se više pisati, ali ako to nisi odnosno niste do sada shvatili onda ne znam o čemu dalje da pričamo.BosniaBoston je napisao/la:1 ih je on direktno sam popisao i to 2015.2016 bio povrijeden,2018 u tandemu sa KD,2019 samo ih je u par navrata dokrajcio.Ti pricas kao da je imao 40 PPG svaki putEpidaurus je napisao/la:Jel realno da i dalje pokusava spustit Stepha ?
Bolan pa popiso vas Steph 4. put u 5 godina i ti opet tu nesto se.res, pa imas li obraza bar malo
Njima treba makar 2:2 iz 4 utakmice , očekivat je da u 5 imaju i KD i Cousinsa i tu je kraj serijebombaysaphire je napisao/la:
Nije bezveze Klay na konferenciji govorio da očajnički trebaju Kevina, svjestan je da im Denver ili Bucksi mogu parirati bez problema, nek zabiju Steph i on 30+ , opet im neće biti dovoljno...
.
Donnie Darko je napisao/la:ali neki ozbiljni ljudi su pisali da je harden najbolji igrac lige, ljudi poput clutcha, eh to je prava tragikomedija ove sezone
zna se ko je još uvijek najbolji igrač ligeBernardBarnjak je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:ali neki ozbiljni ljudi su pisali da je harden najbolji igrac lige, ljudi poput clutcha, eh to je prava tragikomedija ove sezone
Clutch je mlad decko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.