Taj tvoj narativ koketira sa supljom.Pa covjece KD ih cupa iz govana citav plejof osim prve 2 tekme.To sve dokazuje.Oba finala je bio bolji statisticki i osvojio FMVP.Ti kazes da currya najteze cuvaju.Pa mozda je to greska njihovih protivnika?Tracy3McGrady je napisao/la:Jel moguće buraz da si ti tolika neznalica ili samo trolas. Nadam se da je ovo drugo. Shvati već jednom da je Steph igrač koji donosi titule, i kad ne poentira on je najvažniji igrač ratnika, jer ga uvijek čuva najbolji defender suprotne ekipe. Mislim, ne da mi se više pisati, ali ako to nisi odnosno niste do sada shvatili onda ne znam o čemu dalje da pričamo.BosniaBoston je napisao/la:1 ih je on direktno sam popisao i to 2015.2016 bio povrijeden,2018 u tandemu sa KD,2019 samo ih je u par navrata dokrajcio.Ti pricas kao da je imao 40 PPG svaki putEpidaurus je napisao/la:Jel realno da i dalje pokusava spustit Stepha ?
Bolan pa popiso vas Steph 4. put u 5 godina i ti opet tu nesto se.res, pa imas li obraza bar malo
To kad je Harden radio prošlu tekmu bilo je ok, i bilo je priče zašto da uzima šuteve kad ekipu ide. E pa vidiš, Steph je takav igrač kome je uspjeh ekipe na prvom mjestu, a vi i dalje pratite boxscore, i umisljajte ko je bolji od koga zbog tih par poena više.
Pogledajte samo omjer kad je Steph na terenu i koliko čini igrače boljim, sinoć ga dva igrača čuvaju dok puštaju Iggya da šutira slobodno, a on je to odlično iskoristio.
Milion puta sam ponovio, Steph nije na nivou Hardena ili KDa sto se tiče igre 1 na 1 i da na taj način poentiraju, ali nije ni daleko. Ali je daleko ispred u tome da čini igrače boljim, i to je sva logika.
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Mislim da jedino Houstonu je odgovaralo kada igra Durant ...
Baš čudno ...
Baš čudno ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Rocketsima je na jedan cudan nacin i odgovaralo vise da igra KD. Kad je on na terenu Warriorsi nakon prve neuspjesne akcije odustaju od daljnjeg protoka lopte i daju najcesce njemu loptu u izolaciju. Houstonovoj odbrani to svakako vise odgovara nego konstantni protok lopte i igranje po 2-3 akcije u jednom napadu dok se ne nadje otvoren suter cisto iz razloga sto nemaju dovoljno disciplinovane defanzivce da sve pokriju i izrotiraju.
To je naravno sasvim legitimna opcija kad imas takvog strijelca u ekipi al opet s druge strane to nisu Warriorsi u punom sjaju. Ono sinoc u drugom poluvremenu i pogotovo u zadnjoj cetvrtini su bili Warriorsi u punom sjaju gdje Klay i prije svih Steph otvaraju ogroman prostor kretanjem kroz blokove i dovode odbranu do pucanja. Naravno ne smije se zaboravit ni reaktiviranje onog strasnog Steph-Green picka gdje odbrane panicno udvajaju Stepha i Greenu ostavljaju 4 na 3. Iz takvog picka je na kraju i proizasla ona Klayeva dagger trica, a u 4. cetvrtini Warriorsi su realizirali 8 od 10 napada gdje su igrali taj pick. Ono je bila retrospektiva na GSW iz 2015-16 sezone i bilo je spektakularno
To je naravno sasvim legitimna opcija kad imas takvog strijelca u ekipi al opet s druge strane to nisu Warriorsi u punom sjaju. Ono sinoc u drugom poluvremenu i pogotovo u zadnjoj cetvrtini su bili Warriorsi u punom sjaju gdje Klay i prije svih Steph otvaraju ogroman prostor kretanjem kroz blokove i dovode odbranu do pucanja. Naravno ne smije se zaboravit ni reaktiviranje onog strasnog Steph-Green picka gdje odbrane panicno udvajaju Stepha i Greenu ostavljaju 4 na 3. Iz takvog picka je na kraju i proizasla ona Klayeva dagger trica, a u 4. cetvrtini Warriorsi su realizirali 8 od 10 napada gdje su igrali taj pick. Ono je bila retrospektiva na GSW iz 2015-16 sezone i bilo je spektakularno
Istina. I Kerr je stalno to potencirao pored klupe. Sa pickom Curry - Green su ih opasno vozali u odbraniEpidaurus je napisao/la:Rocketsima je na jedan cudan nacin i odgovaralo vise da igra KD. Kad je on na terenu Warriorsi nakon prve neuspjesne akcije odustaju od daljnjeg protoka lopte i daju najcesce njemu loptu u izolaciju. Houstonovoj odbrani to svakako vise odgovara nego konstantni protok lopte i igranje po 2-3 akcije u jednom napadu dok se ne nadje otvoren suter cisto iz razloga sto nemaju dovoljno disciplinovane defanzivce da sve pokriju i izrotiraju.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
@bb opet ti o statistici, ne vrijedi fakat tebi objašnjavati.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Nema ovdje 5 ljudi da razumiju kosarku izvan statistike.Tracy3McGrady je napisao/la:@bb opet ti o statistici, ne vrijedi fakat tebi objašnjavati.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa covjece boziji KD mladji od njeg,frajer od 2011 superstar.Curry tek to postao kad je kerr sjeo na klupu.Oba puta osvojio FMVP.Samo 1% manji TS%.Ali ne,tebi se “poznavanje kosarke” svodi na sutiranje trica,isti si darly morey.Toliko o tome covjece,i jos jedna statistika.Ove sezone KD i Curry imaju isti +/-.Rest my caseTracy3McGrady je napisao/la:@bb opet ti o statistici, ne vrijedi fakat tebi objašnjavati.
#Punoljetstvo
WB triple-double masina najbolji PG,dobar je ali ima lose suigraceMElloo je napisao/la:Nema ovdje 5 ljudi da razumiju kosarku izvan statistike.Tracy3McGrady je napisao/la:@bb opet ti o statistici, ne vrijedi fakat tebi objašnjavati.
Harden trpa nemilice 35 ppg babuka, dobar je ali i on ima lose suigrace
Statistika je sve
Ma to je to statistika je ono o cemu prica vecina koja ne gleda utakmice pa vidi statistiku ujutru, ili ako si alem pa ne znas sta ces od sebe pa to ti jedino ostane 
Inace bio se smirio ovaj Bosnia ali opet je upalio ovaj mode dosade nevjerovatne
Inace bio se smirio ovaj Bosnia ali opet je upalio ovaj mode dosade nevjerovatne
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Eto Curry je GOAT jestel zadovoljni
#Punoljetstvo
Pa mos ti mislit sta hos burazerEAzpi je napisao/la:Ma to je to statistika je ono o cemu prica vecina koja ne gleda utakmice pa vidi statistiku ujutru, ili ako si alem pa ne znas sta ces od sebe pa to ti jedino ostane
Cijeli svijet zna da je Curry sinoc pos.ro Rakete po glavi, 33 poena u drugom, 16 poena u zadnjih 5 minuta koliko vec, zatvara ekipa na stranu . I ja @epa u 3 posta ubjedim da je to sitna bara, pisanje u vjetar a da je Bradino 35 ppg bolje
Gdje si mini alemeBosniaBoston je napisao/la:Eto Curry je GOAT jestel zadovoljni
Meni nikad nece biti jasno ovako da li stvarno ne znate citat, ne mozete da skontat napisano ili namjerno glumite, pa uvijek ispadne krajnost sta god da se pise ovdje
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Kakav cirkusant jbt 
Imaju fakti tu par stranica uzanadEpidaurus je napisao/la:Kakav cirkusant jbt
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa eto iznio sam fakte i to je to maloprije.Necu vise zato sto nikom necu promijenit misljenjeAzpi je napisao/la:Gdje si mini alemeBosniaBoston je napisao/la:Eto Curry je GOAT jestel zadovoljni
Meni nikad nece biti jasno ovako da li stvarno ne znate citat, ne mozete da skontat napisano ili namjerno glumite, pa uvijek ispadne krajnost sta god da se pise ovdje
#Punoljetstvo
Alemovi fakti relevantni ko Harden u PO, DJ Augustin nivo 
Stephov jedan sut vrijedniji od citave mundzosove karijere
Stephov jedan sut vrijedniji od citave mundzosove karijere
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Bila je jednom jedna slika sa finala protiv Cavsa, neko je postavljao, čini mi se donnie. Na toj slici i najveći laik može razumjeti o čemu ti pričam. Evo da ti docaram, trči Draymond kontru JR (čini mi se) stoji na liniji za 3pts i čuva Currya dok metar od njega prolazi Green kao na autostradi Milano-venecija, JR neće ni da ga pogleda već ga pušta da zakuca sam samcat, jer mu je zadatak bio čuvanje Stepha. Ako ti ta slika nije dovoljna onda ne znam o čemu dalje da ti pričam, i to nije jedanput već stotinu puta se tako odbrana pozicionira.BosniaBoston je napisao/la:Eto Curry je GOAT jestel zadovoljni
Sinoć bukvalno pravi prostor Iggyu kroz cijelu tekmu, lik koji važi kao ciglar zabija 5 trica druže moj. A na Curryu po dvojica, eto dosta od mene.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Epidaurus je napisao/la:Rocketsima je na jedan cudan nacin i odgovaralo vise da igra KD. Kad je on na terenu Warriorsi nakon prve neuspjesne akcije odustaju od daljnjeg protoka lopte i daju najcesce njemu loptu u izolaciju. Houstonovoj odbrani to svakako vise odgovara nego konstantni protok lopte i igranje po 2-3 akcije u jednom napadu dok se ne nadje otvoren suter cisto iz razloga sto nemaju dovoljno disciplinovane defanzivce da sve pokriju i izrotiraju.
Upravo to , objasnio si , ejvala.
Haj i ti da napišeš post da valja , košarkaši, yebo li te Alem i ti njega
Šta misliš u eventualnom finalu , da li Lopez može biti faktor X?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Tracy3McGrady je napisao/la:Bila je jednom jedna slika sa finala protiv Cavsa, neko je postavljao, čini mi se donnie. Na toj slici i najveći laik može razumjeti o čemu ti pričam. Evo da ti docaram, trči Draymond kontru JR (čini mi se) stoji na liniji za 3pts i čuva Currya dok metar od njega prolazi Green kao na autostradi Milano-venecija, JR neće ni da ga pogleda već ga pušta da zakuca sam samcat, jer mu je zadatak bio čuvanje Stepha. Ako ti ta slika nije dovoljna onda ne znam o čemu dalje da ti pričam, i to nije jedanput već stotinu puta se tako odbrana pozicionira.BosniaBoston je napisao/la:Eto Curry je GOAT jestel zadovoljni
Sinoć bukvalno pravi prostor Iggyu kroz cijelu tekmu, lik koji važi kao ciglar zabija 5 trica druže moj. A na Curryu po dvojica, eto dosta od mene.
Znam šta pokušavaš da objasniš , ali si uzeo loš primjer, čovječe JR Smith, čovjek koji se pozdravlja sa klupom protivnika , dok njegov igrač zabija zicer
Iggy mandibula nije ciglar , jes da će prije pogoditi trojku nego slobodno bacanje, ali tu yebenu trojku pogađa od 2015 u bitnim situacijama itekako dobro...
Zadnja izmjena: bombaysaphire, dana/u 11 maj 2019, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Shvatam ja,i to jeste istina.Problem je u tome sto se konstantno igronise to sto se i na Durantu igra brutalna odbrana.U 1.rundi najbolji defazivax cllipa(beverley),u 2. najbolji defanzivac raketa(Paul) ga cuvali.Nije durant trevor ariza da ga 1 defanzivac moze limitiratiTracy3McGrady je napisao/la:Bila je jednom jedna slika sa finala protiv Cavsa, neko je postavljao, čini mi se donnie. Na toj slici i najveći laik može razumjeti o čemu ti pričam. Evo da ti docaram, trči Draymond kontru JR (čini mi se) stoji na liniji za 3pts i čuva Currya dok metar od njega prolazi Green kao na autostradi Milano-venecija, JR neće ni da ga pogleda već ga pušta da zakuca sam samcat, jer mu je zadatak bio čuvanje Stepha. Ako ti ta slika nije dovoljna onda ne znam o čemu dalje da ti pričam, i to nije jedanput već stotinu puta se tako odbrana pozicionira.BosniaBoston je napisao/la:Eto Curry je GOAT jestel zadovoljni
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.