FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 maj 2019, 21:46

skoroalen je napisao/la:Eh super onda, izvinjavam se ovim što sam ih ubjeđivao u suprotno. Mada je besmislica, ovo samo u BiH ima da omjer odlučuje u trokružnom sistemu, al nama super. :D
I ja sam ubjeđivo sa je međusobni, al et odlično ovako onda mada bi ja ovo još provjerio kod kog haha
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 11 maj 2019, 21:50

Ma zna Velid Spaho šta priča :mrgreen:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 11 maj 2019, 21:54

skoroalen je napisao/la:Eh super onda, izvinjavam se ovim što sam ih ubjeđivao u suprotno. Mada je besmislica, ovo samo u BiH ima da omjer odlučuje u trokružnom sistemu, al nama super. :D
Da jeste provala, medjusobni omjer a trokruzni sistem. Samo da se neko ne nadje pametan pa da ne kaze , da ali samo zadnje dvije utakmice. hahaha
Kako bilo, u jednu ruku nek smo im pustili, ako jesmo, u drugu, odvratno mi cekati jos 7 dana :mrgreen: ali igrali smo i sa tezim protivnicima zadnje kolo gdje je u pitanju bila pobjeda, pa je proslo glat, tipa utakmica protiv gnjida iz Tuzle :kafa:
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 11 maj 2019, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 11 maj 2019, 21:55

E braco draga jeste teska sorta, sta vam je ba opustite se, ako pogledate tabelu skontat ce te da je Zvijezda osigurala opstanak i da dolazi na izlet na kosevo, titula je nasa aBd, bitno je ne opustiti se u srijedu aBd i kup uzet

Inace sve pohvale za komsije, vidi se da momci treniraju, puno im je brza ova ekipa kod Olova nego ona koji su satrali Lesinari na Oborcima :mrgreen:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

drinagold
Kontakt:

Post Postao/la drinagold » 11 maj 2019, 21:56

Inijesta je napisao/la:E braco draga jeste teska sorta, sta vam je ba opustite se, ako pogledate tabelu skontat ce te da je Zvijezda osigurala opstanak i da dolazi na izlet na kosevo, titula je nasa aBd, bitno je ne opustiti se u srijedu aBd i kup uzet

Inace sve pohvale za komsije, vidi se da momci treniraju, puno im je brza ova ekipa kod Olova nego ona koji su satrali Lesinari na Oborcima :mrgreen:
Muzicko udruzenje s grb ostalo bez instrumenata :zviz: :zviz:
KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 11 maj 2019, 22:08

Koliko smo ozbiljan i velik klub, vidjelo se danas.
A ispoštovat cu, kao i vecina onih što su obecali, da necemo pisati o strucnosti šefa i njegovih polena dok se ne završi sezona. A završit ce se aBd ubrzo, sa oba pehara, pa cemo onda 'oplesti'!

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 11 maj 2019, 22:16

zagorski je napisao/la:Pricajte vi sta hocete, ali bice gutavo u subotu.
A ovo danas ako su pustili, kako vecina ovdje tvrdi, onda je to sramota nevidena i igranje sa titulom.
E vala drug ako ne mogu **** Zvijezdu Brgule dobiti i to kući e onda vala i ne zasluzujemo titulu
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 11 maj 2019, 22:19, ukupno mijenjano 2 puta.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 maj 2019, 22:18

Ako su kalkulisali, nab.jem ih sve redom. Igrati se sa titulom, nije nikako uredu. Ko' nama garantuje, da cemo dobiti zvijezdu, znate i sami kako moze sve krenuti kako ne treba. Oni ce vjerovatno ginuti jer ce biti premirani. A Zrinjski ce dobiti sve do kraja. Ne smijem ni zamisliti, da nam budu trebali bodovi u Gabeli. A ako nisu kalkulisali, onda ono nista ne valja. Pola igraca ne mogu biti ni z od zamjene. Handzic ne moze Ahmetu ni kopacke nositi. Ovi da igraju u srijedu, glat bi ispustili prednost od 3 gola. :puke: :puke: Malo bolji sa zdravljem, oni me s.ebu ponovo.

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 11 maj 2019, 22:30

Ja sam nervozan, od Olova me uhvatila neka šuhva i na kraju je loše završilo. Zrinjski će premirati Zvijezdu, neće sigurno doći onako turistički. I još me veća nervoza uhvati kad vidim kako svinje pobjeđuju po 1:0 stoti put.

Nisam gledao utakmicu i ne mogu komentarisati ali šampion ne bi smio izgubiti od ekipe koja se borila za opstanak.
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 11 maj 2019, 22:33

Nadam se da nam ove kalkulacije nece doci glave, popišaše nas hladno sa ovakvom igrom.

Imal ko bubanj za prodat?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 maj 2019, 22:34

I na kraju, ona odbrana Kovačevića pri kontri Zrinje na Koševu će bit presudna što dižemo pehar na Koševu. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 maj 2019, 22:40

visokohz je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Pricajte vi sta hocete, ali bice gutavo u subotu.
A ovo danas ako su pustili, kako vecina ovdje tvrdi, onda je to sramota nevidena i igranje sa titulom.
E vala drug ako ne mogu **** Zvijezdu Brgule dobiti i to kući e onda vala i ne zasluzujemo titulu
A vala ako ne mogu dobiti sisoju ili mrtvu slobodu ne zasluzuju titulu ili krupu na Kosevu. Isto se moze reci.
Nadam se da cemo dobiti, ali Bgm i dobro strepim.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 maj 2019, 22:43

Opusteno momci, bez sikiranja, dobijamo Zvijezdu sa min. 3 razlike.

Docekat ih lijepo, izgotivit i onda im.uvalit 3 gola do 20 minute i na proslavu
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 maj 2019, 22:46

Previše raja crnjače. Ide tričak zvijezdi. Kako god, nismo mi u lošim odnosima sa njima svakako, tako da... :cool:

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 11 maj 2019, 22:46

Nadam se sa ovdje pojedini sumljaju u ovu ekipu, pa zar vam jedna je8ena utakmcia moze promijeniti mišljenje o ekipi, pa ljudi mi smo ove godine se "prošetali" ligom, najvece konkuretne nadigrali i dobili ih sa više razlike, tako da u subotu SVI na koševo da proslavimo duplu krunu, nadam se da ce nas biti vise od 17k..
Bordo bijeli za život cijeli!!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 11 maj 2019, 22:51

Ma ja sam siguran u pobjedu protiv Zvijezde.
Al' ovakve stvari kao danas nam se ne smiju dešavati.
Ne želim da Sarajevo kao klub bude dio ikakvih igara koje idu na štetu ugledu kluba.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 11 maj 2019, 22:55

Šta ste se ba prepali, danas sam očekivao X, al eto ne dade se.
Dobićemo Zvijezdu i ćao. Mada prvo srijedu odradit i kup uzet i onda subota lagano i slavlje.
Melji R'ajvo :opaopa: :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 maj 2019, 22:56

Benjolos je napisao/la:Nadam se sa ovdje pojedini sumljaju u ovu ekipu, pa zar vam jedna je8ena utakmcia moze promijeniti mišljenje o ekipi, pa ljudi mi smo ove godine se "prošetali" ligom, najvece konkuretne nadigrali i dobili ih sa više razlike, tako da u subotu SVI na koševo da proslavimo duplu krunu, nadam se da ce nas biti vise od 17k..
Najvise smo pokazali to definitivno stoji. Ali to da smo se prosetali niđe veze, pa mi do zadnjeg kola strepimo za titulu, a igracemo protiv fakticki drugoligasa. Ekipa koja je nabrala 5 poraza se svakako nije prosetala ligom. Manite se tog letenja po oblacima i kurcenja.
Generalno bili smo najbolji sve to stoji, ali daleko je to od neke dominacije i setanja po ligi, da smo toliko kvalitetniji od ostalih titulu bi obezbjedili vec prije par kola.

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 11 maj 2019, 22:58

Ne mogu da vjerujem da mi štimamo tuzli. Ko da smo mi neki seljacki klub pa nam ovo treba... I budala vidi da smo im ovo pustili.
Nemojte bit smijesni i nešto glavu sad razbijat.. zvijezdu cemo nabit 5-0.. samo što ce bit dosta manje raje

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 maj 2019, 23:00

Ja, ja, ja, inače nijedan klub kojem fali pola prvotimaca ne smije izgubiti na gostujućem terenu protiv ekipe kojoj gori pod nogama
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mire971, mnon46 i 36 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []