SarajevskaHunta je napisao/la: !!!
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
SarajevskaHunta je napisao/la: !!!
SarajevskaHunta je napisao/la:@dokoljenko ispravio![]()
SVI PLAVE AVATARE !!!! SVI SVI !!!!!!!
O podebljanom bi svi trebali jako dobro razmisliti, kako cemo uci u slavljenicku godinu. Samo zajedno mozemo stati u kraj dusmanima, samo zajedno mozemo ostvariti nase ciljeve. Svi kao jedan!HongKong je napisao/la:Suspendovali bi oni i Zeca pa otisli Radniku s jednim i po krilom. Zbog takvih stvari se i jesmo borili za Europu. Dobra stvar je sto nema vise toga, sad postoji covjek koji rijesava takve stvari. Mislim da ce Amar jos koji trofej donjeti u dolinu cupova i podebljati svoje ime u historiji kluba. Jos malo i 100 godina kako je osnovan ovaj pokret. Stoljece jarane.
Najbolja stvar je sto svi mi a pogotovo Ublehasovi placenici mozemo samo palamuditi i glumiti znalce. Ima onajkoji zna i njegova je zadnja.HongKong je napisao/la:Suspendovali bi oni i Zeca pa otisli Radniku s jednim i po krilom. Zbog takvih stvari se i jesmo borili za Europu. Dobra stvar je sto nema vise toga, sad postoji covjek koji rijesava takve stvari. Mislim da ce Amar jos koji trofej donjeti u dolinu cupova i podebljati svoje ime u historiji kluba. Jos malo i 100 godina kako je osnovan ovaj pokret. Stoljece jarane.
Kad izgubimo prelistaj komentare na fb, pa ce skontati koje elegant. I odmah ces sve povezati, ko, sta, kako, zbog cega.REGISTROVANI je napisao/la:Željovci na drugom forumu nisu dobri u glavu nikako , imam osjecaj da jedan forumaš piše sa deset profila , tacno se vidi da pišu iz nekog interesa
Da dodam na ovo da smo primili samo 1 go u posljednjih 5 utakmica i da smo prva ekipa koja je dobila Radnika ovo proljeće i to na njihovom terenu.braco je napisao/la:
Kad gledamo samo ovu drugu polusezonu, tj. od prethodne utakmice u Bijeljini do današnje, mi smo osvojili 19 bodova, a Zrinjski najviše bodova tj. 23 boda. Pitari 2 boda više od nas, Široki bod. Tako da rezultati nisu toliko katastrofalni, više je igra ta koja je bila loša.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.