vanja analgetik insajder
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SarajevskaHunta
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Bio na licu mjesta, oteo bubanj, malo legio kraj puta, dobijao čizmu u vugla, poje sendvič, umio se, svratio u apoteku, stigao kuci i sada nam prica dozivljaje, gdje ko, gdje sta,
vanja analgetik insajder

vanja analgetik insajder
Washington post :
MAGIČNI BUBANJ-
IZGUBLJENI BUBANJ UZROK NESTANKA SARAJEVSKIH ATLETIČARA
MAGIČNI BUBANJ-
IZGUBLJENI BUBANJ UZROK NESTANKA SARAJEVSKIH ATLETIČARA
Gdje si ti dok ti drugovi bjeze? Ako vam je murija vratila bubanj ubijte se, polomite ga nogama i njega i A.B. drekavcaSarajevskaHunta je napisao/la:Bio na licu mjesta, oteo bubanj, malo legio kraj puta, dobijao čizmu u vugla, poje sendvič, umio se, svratio u apoteku, stigao kuci i sada nam prica dozivljaje, gdje ko, gdje sta,![]()
![]()
![]()
vanja analgetik insajder![]()
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Sportske Novosti,Hrvatska
U POTRAGU ZA IZGUBLJENIM SARAJEVSKIM ATLETICARIMA,UKLJUCILI SE I NAVIJACI FK SARAJEVO
U POTRAGU ZA IZGUBLJENIM SARAJEVSKIM ATLETICARIMA,UKLJUCILI SE I NAVIJACI FK SARAJEVO
- SarajevskaHunta
- Kontakt:
Ti si garant onaj sto je vikao "NISMO MI ALLAHA MI" a svi kaljavi i preznojeni
Evo ljubi te bruda i ovo od mene i dosta za veceras pricat cemo kad dodjete malo sebi

Ovo svaka tri sata stavljati dok ne spadne otok ima u sebi analgetika u kombinacija sa prvim bit ce milina

Evo ljubi te bruda i ovo od mene i dosta za veceras pricat cemo kad dodjete malo sebi

Ovo svaka tri sata stavljati dok ne spadne otok ima u sebi analgetika u kombinacija sa prvim bit ce milina

Vanredne Vijesti...
SARAJEVSKI ULTRAMARATONCI TRAŽE IZGUBLJENU EVROPA LICENCU...
- Dokoljenko
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la:Vanredne Vijesti...
Bjezi bjezi bjezi vijetnamac? Bjezi!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
jel im fakat policija vratila bubanj?
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
- egzodus1946
- Kontakt:
Nisu horde bjezale danas nikako, ovdje manijaci bjezeDokoljenko je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Vanredne Vijesti...
Cuj SarajevskaHunta, a on iz Rogatice
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- Dokoljenko
- Kontakt:
egzodus1946 je napisao/la:Nisu horde bjezale danas nikako, ovdje manijaci bjezeDokoljenko je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Vanredne Vijesti...
U pravu si. Ovi u crvenim duxevima su Manijaci a ovi u plavom su sise zla. Vidi stvarno.
Kako vas momci pregazise, pojedini se tek u Kladnju zaustavili.
- egzodus1946
- Kontakt:
Bio sam u olovu, ovo je mozda neki snimak od nekog drugog belaja zajmili smo vas 2 3 puta i uzeli bubnjar i par saleva i dukseva jes nas bilo vise ali vasi ostavljaju drugove na cjedilu 3 0 za horde ko na zadnjem derbiju heheh
Kako nabraja ove dukseve i šaleve ko da su u Azelu bili
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Aj necu nista komentarisat, samo cu posmatrati sa strane.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ima li iko sa vaseg pdf_a da danas nije bio u olovu?egzodus1946 je napisao/la:Bio sam u olovu, ovo je mozda neki snimak od nekog drugog belaja zajmili smo vas 2 3 puta i uzeli bubnjar i par saleva i dukseva jes nas bilo vise ali vasi ostavljaju drugove na cjedilu 3 0 za horde ko na zadnjem derbiju heheh
Neki drugi snimak. Đogo pomakni se, da malo vijetnamci legnu.
Konacno.redbull93 je napisao/la:Aj necu nista komentarisat, samo cu posmatrati sa strane.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sta ima FGRovci sa Pofalica,Kosevskog Brda,Ilijasa,Hadzica,Buca Potoka i VogosceLaznjak je napisao/la:Cuj SarajevskaHunta, a on iz Rogatice
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Gledam kako te drugi karindjaju, ne mogu ni ja vise umorio sam se.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- egzodus1946
- Kontakt:
Ma nisam danas bio nego sam bio jednom sa starim kad smo prodali auto nekom liku iz olovaDokoljenko je napisao/la:Ima li iko sa vaseg pdf_a da danas nije bio u olovu?egzodus1946 je napisao/la:Bio sam u olovu, ovo je mozda neki snimak od nekog drugog belaja zajmili smo vas 2 3 puta i uzeli bubnjar i par saleva i dukseva jes nas bilo vise ali vasi ostavljaju drugove na cjedilu 3 0 za horde ko na zadnjem derbiju heheh
Neki drugi snimak. Đogo pomakni se, da malo vijetnamci legnu.
Konacno.redbull93 je napisao/la:Aj necu nista komentarisat, samo cu posmatrati sa strane.
3 0 za horde
3 0 za sarajevo
Još jedna besmisao ovakvih manifestacija je ta što niko nikad nije priznao poraz i zato što u suštini niko nije ni dobio ništa više osim eventualno kamena u glavu ili krivične prijave.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.