FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SedrenikHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SedrenikHz » 11 maj 2019, 23:02

Ma samo da kažemm TM RUN RUN HVALA DOVIĐENJA
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 11 maj 2019, 23:04

Nismo pustili. Nama je falilo dosta igraca, 3 beka plus 1 koji se vraca nakon povrede, falio stanoje, falio ahmet plus odmarali tahmanovica i kapica. **** previse. Njima gorilo pod nogama normalno da ce oni vise zapeti. Voljni momenat im bio.bolji. ja ne mogu da shvatim handzica, sisica, mustafica, bekica... pa ja bi preoro teren, oni ko da su dosli na termin bez ikakve zelje. Hajd moze da te lopta ne slusa ali da je tebi voljni momenat u minusi ne mogu.
Inace bolje da je dao na bekovima sansu dao juniorima, ovako bezveze igrali sa 4 stopera. Inace se ne sekiram za titulu, ali zvijezda se mora shvatiti kao da nam je konkurent za titulu i da su nam nam na +1. Ako ih svayimo olahko bit ce problema.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 maj 2019, 23:05

Par dječaka na ogradi iza gola par puta se proderaše "Sarajvo" a pola tribine poče odgovarati sa "šampion".
Ista situacija u drugom poluvremenu, gubimo, oni opet "Sarajvo", kad se dere neki čovjek "idite djeco u pič.ku materinu, nervozni smo sad" :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 11 maj 2019, 23:07

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ma ja sam siguran u pobjedu protiv Zvijezde.
Al' ovakve stvari kao danas nam se ne smiju dešavati.
Ne želim da Sarajevo kao klub bude dio ikakvih igara koje idu na štetu ugledu kluba.
Slazem se sa ovim. Al na zalost liga nam je puna igara i igrica "oko terena", recimo svinjski uze prosle godine titulu na neke ne postojece penale. I ove godine im se sviraju isti penali, ponistavaju se protivnicima cisti golovi, meni stvarno nije jasno do kad ce savez to provoditi. Kad skontas da je Peljto ponistio gol Radniku, sa tim jednim bodom razlike bila bi danas drugacija slika. Onda jos onaj ljigavac izjavi do kad ce njima svirati sudije iz Sarajevo, strasno. Ja licno ne sumnjam u pobjedu nad Zvjezdom, igrali smo i protiv tezih protivnika od njih u zadnjem kolu, gnjide iz Tuzle, pa nije bilo problema. Recimo bas te gnjide danas pustaju Krupu, i ne samo Krupu, nego nikome boda nisu uzeli, osim naravno pobjedili nas. :crazy:
Kad sumiram zadnjih nekoliko kola, realno, svinjskom se navuklo bodova, plus ove utakmice koje dobijaju sa 1:0 :roll:
Uglavnom ja smatram da smo ove godine, osim protivnika, igrali i protiv 30% saveza sa sudijama, i svinjskog poprilicno podpomognutim gnjidama poput Slobode, Goska.... itd.
U srijedu kup a u subotu titula aBd cista ko suza. :clap:
U novi boj ...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 maj 2019, 23:09

Kamuflazn je napisao/la:Nismo pustili. Nama je falilo dosta igraca, 3 beka plus 1 koji se vraca nakon povrede, falio stanoje, falio ahmet plus odmarali tahmanovica i kapica. **** previse. Njima gorilo pod nogama normalno da ce oni vise zapeti. Voljni momenat im bio.bolji. ja ne mogu da shvatim handzica, sisica, mustafica, bekica... pa ja bi preoro teren, oni ko da su dosli na termin bez ikakve zelje. Hajd moze da te lopta ne slusa ali da je tebi voljni momenat u minusi ne mogu.
Inace bolje da je dao na bekovima sansu dao juniorima, ovako bezveze igrali sa 4 stopera. Inace se ne sekiram za titulu, ali zvijezda se mora shvatiti kao da nam je konkurent za titulu i da su nam nam na +1. Ako ih svayimo olahko bit ce problema.
Ove rezerve su pokazale zasto su rezerve, ali posteno govoreci i svi ostali su danas zakazali. Pa nasi se ponasaju kao da su vec osvojili titulu, a Bgm moze nam se dobro obiti o glavu ovo danas. I ako uzmemo titulu izgledace kao da je to bilo nekako na guzove.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 maj 2019, 23:11

Koju ste vi utakmicu gledali da smo pustili? Kad se pusta tekma ne udara se na sve strane po terenu, ne tuku se igraci, ne ise se otvorenim djonom, nw pogadja se sttativa i sl.
Lagano se trci, puatis nedan ubacaj primis gol i onda satto napadas. Danas to nije bilo!
Danasnje previse novih igraca odjednom a previse izmisljenih pozicija plus dupovac glupovac. I ne mozes dobiti ni kuci. Rotira se dva tri igraca max, brat kad rotira odmah ekipu zarotira :D al hajde, nema veze, ako su pravilà takva da sljedeca pobjeda donosi titulu, halal bilo.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 11 maj 2019, 23:18

Ma vjeruj mi bataro zato su i napravili spalir. Sve ti se ovo zna do kraja... Zato sljedece sezone 9 bodova od tuzle...ista situacija ko sa Olimpicom onda

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 maj 2019, 23:29

Osvojit kup pa u subotu proslava duple. Idealan scenario imamo, dodjite u sub da proslavimo. Sarajevo šampion i osvajac kupa hvala dovidjenja prijatno.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 11 maj 2019, 23:32

BICA je napisao/la:Ma vjeruj mi bataro zato su i napravili spalir. Sve ti se ovo zna do kraja... Zato sljedece sezone 9 bodova od tuzle...ista situacija ko sa Olimpicom onda
kad vi vako pisete sta ce pisati onda dusmani... uzas **** te ko se sve naziva navijacem danas

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 maj 2019, 23:34

Jbg ako je tako, ako su pustili (u sta ipak sumnjam) dabogda i titulu ne osvojili.
I glupo vam to, cuj imamo sigurne bodove od njih iduce sezone. Pa ljudi nije ovo politika ovo je sport, budimo najbolji, imajmo najbolje igrace, trenere, uslove pa cemo biti sigurni i u bodove.
Sve dok se ovdje bude tako razmisljalo ko ce kome nastimati, pustiti isl.,bicemo kante za nabijanje u Evropi. A mi ipak tezimo nekoj ozbiljnosti i evropskom iskoraku pa se nadam da nasi ne razmisljaju i nece razmisljati na taj nacin, valjda...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 11 maj 2019, 23:40

Umor, nedostatak igraca, mentalitet 'lako cemo', oni nabrijani zbog opstanke = zasluzen poraz.
Kakve 3 za 3 i piHke materine. Ako je ovo bila zrtva onih 3:0 i aBd duple, ja im halalio !
Niko od nasih nije povrijedjen, ma sve 5. Uzivajte.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 maj 2019, 23:46

- FKS je sigurno najregularniji klub u ovoj zabokrecini od lige
- Znali smo zapeti protiv Celika (3:1- Handzic dao eurogol ) i Listica otisla u EL .Bilo je slucajeva kad je FKS pokazivao da igra posteno . Danas se nije smjelo rizikovati novi zamori , povrede i u Listicu bez Stanojevica , Rahmanovica , Ahmetovica ... Dobili bi da smo mogli , a sad ovo :

Sloboda , Krupa , Gosk
Lazni od ove 3 ekipe 27 bodova
FKS od ove 3 ekipe min. 14 max. 17 bodova

Listica , Zeljo - 3 i 4 ekipa u PL
Lazni od ove 2 ekipe 5 bodova
FKS od ove 2 ekipe 14 bodova

Mi imamo 3 boda prednosti , iako su Lazni pomocu (Krupe,Goska,Slobode) napravili min. 10 bodova razlike .
Ne mogu ispasti sve 3 ove ekipe , ali zelim da bar 2 od ove 3 igraju federalnu .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 11 maj 2019, 23:47

Koje ba kur.cevo pustanje. Pa citava nam je uprava danas bila na tribinama. Cak i Ilijevski. Da je pusteno ko da bi iko od njih dolazio. Zasluzeno izgubili, sto zbog sastava sto zbog nedostatka volje i snage, sto zbog terena.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 maj 2019, 23:51

U srijedu si igrao kup maksimalno se potrosio, kraj sezone, kartoni, povrede, praznjenje nakon pobjede s ŠB, protivnik nabrijan bori se za a goli zivot nama utakmica bitna ali ne o glavu imas kuci zvjezdu 09 da uzmes titulu. Sve je to uticalo na današnji ishod, imamo srijedu da odbranimo 3:0 i sub dobit zvjezdu i dupla je tu sezona vrh sve ostalo suplja prica . nije pusteno al nismo ni poginuli za pobjedu.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 12 maj 2019, 00:03

hz033 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la: Samo Husrefa otjerat i biće dobro.
Tebe banovati i bice odlicno
Sarkazam (grč. σαρκασμός, sarkasmós; sarkazein = gristi usne od bijesa, sarx = meso) je zlobna, ljuta, zajedljiva, oštra i gorka poruga ("koja grize u meso"); pojačana ironija. To je oštra, pakosna poruga, jaka ironija, obično zasnovana na paradoksu. Polazište joj je negativan stav prema onomu kojem je upućena. Sarkazam može izgubiti smisao u tekstualnim medijima, kao što su online chatovi, te se zbog toga u nekim online društvima označavaju sa posebnim znakom na kraju izjave.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 12 maj 2019, 00:03

Glupa je priča o namještanju i treba je prekinuti.
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 12 maj 2019, 00:08

Zna li se sta je sa Milošem? Ima li vijesti o povredi? Postoje li sanse da do srijede udje u trenazni proces i zaigra u listici?
JURIŠ

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 12 maj 2019, 00:10

Handžiću ne odgovara ova uloga na terenu, gdje će se on vraćati i razigravati. Tu je Merso babo za čitavu ligu, neuporedivo bolji od Hareta. Hare je igrač za kazneni prostor, on ako se tu ne pokaže, nema od njega hljeba onda. Realno, krampa je s loptom.

@midzuka
Nema boga. Ne smije se igrati s takvim stvarima, još je oko u pitanju. Nije bezazleno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 12 maj 2019, 00:12

midzuka je napisao/la:Zna li se sta je sa Milošem? Ima li vijesti o povredi? Postoje li sanse da do srijede udje u trenazni proces i zaigra u listici?
Ne postoje sanse ni za mjesec, ta povreda je toliko opasna da mu je mozda i karijera u pitanju, nadam se da su ga ipak “ pripazili” doktori i da mu je uradjeno kako treba, inace kako naspj raji rade te operacije slabo ko progleda
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 12 maj 2019, 00:14

@alfred @inijesta hvala momci. Nisam znao fkt da je tako losa situacija. Mislio sam da je neka rutina poslije koje brzo ide oporavak. Hvala na pojasnjenju Iskreno mu zelim sami najbolje, da izadje jos jaci.
JURIŠ

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 38 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []